Pálffy vraj skončil s hokejom
Tak ako sa hovorí vo futbale , pokiaľ by prišiel Ronaldinho hrať našu futbalovú ligu za pár rokov spadne v kvalite na úroveň nášho priemerného ligistu , tak je to i s našim hokejom - Žigo , NeŽigo odohrá nejaké 2 roky v našej extralige a " spadne " na Slovenskú úroveň ,
škoda , že nevyšlo nejaké zahraničie , snáď v blízkej budúcnosti
btw celkom by ma zaujímalo , hodnota zmluvy so Skalicou : )
mierna zmena
mierna zmena
správa
Prepač, ale smiem vedieť čo ťa vedie k tomu, žeby mal Žigo spadnúť na úroven našej ligy?schw33k napísal:Tak ako sa hovorí vo futbale , pokiaľ by prišiel Ronaldinho hrať našu futbalovú ligu za pár rokov spadne v kvalite na úroveň nášho priemerného ligistu , tak je to i s našim hokejom - Žigo , NeŽigo odohrá nejaké 2 roky v našej extralige a " spadne " na Slovenskú úroveň ,
mierna zmena
Si zober, že počas výluky hrali v našej lige také hviezdy ako Miro Šatan, Michal Handzuš, Marián Hossa, Marián Gáborík, Pavol Demitra či Lubo Višnovský.- a potom, ked začala opať NHL tak patria vždy k elite a nezdalo sa mi žeby padli na úroven našej ligy - oni totižto vyčnievali a ťahali niektorých hráčov, aby siahali po dne svojich síl / P. Húževka napríklad/
Si myslím, že zo začiatku to bude mať Žigo dosť ťažké, pretože už rok a pol nehral profesionálne hokej. Proste bude mať ťažký začiatok ale dúfam, že v priebehu sezony pôjdu jeho výkony nahor
Tiež ma zaujíma ako aj teba približná suma jeho kontraktu, to môže byť celkom zaujimavé, ale myslím si, že kedže Skalica nie je nejakým bohatým mužstvom v našej extralige tak určite veľa nedostane a navyše ako som už spominal nehral už rok a pol a má určite zranenia, ktoré musel už prekonať /napr. rameno/.
Re: hmm
Prečo s hlbokým poľutovaním?? Slovenskí hokejoví fanúšikovia môžu byť len radi, že na svojich štadiónoch uvidia takého skvelého slovenského hokejistu. A s tým, že po 2 rokoch padne na úroveň slovenskú úroveň:ProfionQQ napísal:s hlbokym polutovanim Vam musim oznamit ze Zigo skoncil v Skalici...som zvedavy kolko tam vydrzii
Keď bola výluka v NHL, celý rok tu odohrali niektorí hokejisti napr. Višňovský a potom ďalšiu sezónu v LAK si myslím, že neodohral ako na úrovni slovenského hokeja.
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: hmm
ked som pisal ze s hlbokym polutovanim myslel som to tak ze mi je luto ze taky dobry hrac ako Zigo skonci v slov. sutazi...myslim ze aj ked nehral dlhsiu dobu hokej sutazne asi by mal aj na kvalitnejsiu sutazradek21 napísal:Prečo s hlbokým poľutovaním?? Slovenskí hokejoví fanúšikovia môžu byť len radi, že na svojich štadiónoch uvidia takého skvelého slovenského hokejistu. A s tým, že po 2 rokoch padne na úroveň slovenskú úroveň:
Keď bola výluka v NHL, celý rok tu odohrali niektorí hokejisti napr. Višňovský a potom ďalšiu sezónu v LAK si myslím, že neodohral ako na úrovni slovenského hokeja.
Re: správa
kľudne smiešJ.O.S.E napísal:Prepač, ale smiem vedieť čo ťa vedie k tomu, žeby mal Žigo spadnúť na úroven našej ligy?
No lenže výluka trvala iba rok a ani celý rok tu viacerí neodohrali
Žigmund už samozrejme ani nemá svoju najlepšiu kvalitu , keď sa už bavíme o ňom , a proste naša liga nevyčnieva kvalitou z európskych mužstiev, no tak preto si myslím, ako som aj napísal , 2 roky , možno 3 , a kvalita bude na úrovni extraligy
Re: správa
Súhlasím s tým, že viaceri tu neodohrali ani celú sezonuschw33k napísal:kľudne smieš
No lenže výluka trvala iba rok a ani celý rok tu viacerí neodohrali
Žigmund už samozrejme ani nemá svoju najlepšiu kvalitu , keď sa už bavíme o ňom , a proste naša liga nevyčnieva kvalitou z európskych mužstiev, no tak preto si myslím, ako som aj napísal , 2 roky , možno 3 , a kvalita bude na úrovni extraligy
Žigo počas sezony 2005/2006 vystriedal tuším dva kluby. Najprv hral v Skalici a potom odišiel do Slávie Praha - v oboch prípadoch mal priemer bod na zápas - tomu sa hovorí proste kvalita a čuch na goly
Ak sa pozeráme na učinkovanie Žiga v NHL treba povedať, že je to jediný slovenský hráč /teda ak nepočítame Stanislava Mikitu/, ktorý ma v základnej časti vo svojej kariere priemer viac ako bod na zápas - každú sezonu tam dokazoval svoju kvalitu.
Pozeral som TB na TA3, kedy Žigo podpísal zmluvu so Sklalicou - zmluva znie na 1 rok. / potom podľa mna pôjde hrať do Česka - osobný názor./, ale počas tohto roka si nemyslím žeby padol na úroven našich hračov. Skôr je namieste ked si myslím, že bude určite vynikať a svojimi prihrávkami bude prekvapovať samích adresatov prihráviek.
Ako sa Žigo vyjadril na tlačovke, tak chce pomôcť Skalici čo najviac a pokladá to za svoj dlh, ktorý chce splatiť. Kiež by boli viacerí takíto hokejisti, ktorí takto zmýšľajú, možno by naša extraliga napredovala vyššie.