Nadbytocne procesy
Nadbytocne procesy
Chcel by som sa opytat ktore procesy su zbytocne a mozem ich vypnut, samozrejme keby ste popisali aj na co sluzia...uz tu kedysi nieco take videl no nemozem to najst...dik moc
-
programator
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
winampa, jusched, launchApplication mozes kludne vyhodit, ICQ lite by som urcite nespustal spolu zo systemom (teda ICQ Lite vobec
)
ak sa ti teda spusta...
Asi vsetko, urcite by sa este nieco dalo.. Ale hlavne si povypinaj vsetky nepotrebne ikony pri hodinach na liste start a tak isto pozri v ponuke start polozku "Po spusteni" a vymaz odtial vsetky nepotrebne procesy..
ak sa ti teda spusta...
Asi vsetko, urcite by sa este nieco dalo.. Ale hlavne si povypinaj vsetky nepotrebne ikony pri hodinach na liste start a tak isto pozri v ponuke start polozku "Po spusteni" a vymaz odtial vsetky nepotrebne procesy..
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
caesar1987
Addict
-
fikus-kukis
Guru wannabe
fikus-kukis napísal:Je možné, že keď niektorý process sa zakilluje, nebudú fungovať nejaké vymoženosti v systéme.
Ono je to ťažko zistiť, čo sa pod trojpísmenovým názvom abc.exe skrýva. Preto doporučujem užívateľom, aby vystopovali jeho uloženie na disku, a cez cestu dovtípiť sa, čo k akej aplikácií to patrí, ako funguje hlavná aplikácia s tým, ako bez toho (viď menovaný Winamp samotný Winamp agent nijak významne neobmedzuje).
Skúšať, domýšľať, skúšať.
Alebo jednoduchšia vec.. jednoducho do googla hodiť názov súboru a ono to už zvyčajne vypľuje účel daného súboru, či je to ovládač k nejakému hardwaru/softwaru, alebo sa to môže zrušiť. Na webe je x stránok zaoberajúce sa práve týmto..fikus-kukis napísal:Skúšať, domýšľať, skúšať.
btw.. môj qip 16MB
-
krija
VIP
fikus-kukis, s tym vystopovanim, to moze fungovat pri 3rd party softoch. ale napriklad taky svchost.exe je spustani s parametrami, a vyzera to tak, ako v prilohe
.
ak by si kazdemu nastavil automaticke spustenie, tak by podla mojho nazoru mala co robit aj masina s C2D + 2GB RAM.
uvediem aj priklad. v tvojom zozname bezí svchost.exe 5x.
mne PC bezi aj s jedinym spustenym svchostom, ale nejde internet. ak potrebujem aj internet, tak bezia tri, alebo styri, to si uz presne nepamatam
.
ak by si kazdemu nastavil automaticke spustenie, tak by podla mojho nazoru mala co robit aj masina s C2D + 2GB RAM.
uvediem aj priklad. v tvojom zozname bezí svchost.exe 5x.
mne PC bezi aj s jedinym spustenym svchostom, ale nejde internet. ak potrebujem aj internet, tak bezia tri, alebo styri, to si uz presne nepamatam
-
tomaxx_199
Medium Professional
jednoducho msconfig ale je nato aj programAXO napísal:Zdravim, nepoznate nejaky program, kde si nastavim, ktore procesy nechcem aby sa spustali po starte windows ? Veci ktore viem 100%, ze su nadbytocne, ale nemozem najst odkial sa spustaju(ich umiestnenie na HDD).
Popripade napisat sposob ako najst ich cielovu zlozku.
Za help K+
-
AXO
Professional
no hej, ale neukazuje mi to tam tak polovicu veci(v karte "po spusteni") v tom msconfig.exetomaxx_199 napísal:jednoducho msconfig ale je nato aj program
-
tomaxx_199
Medium Professional
tu su programy Windows Startup Inspector - PC Decrapifier - StartUp Organizer - SloStart ServiceAXO napísal:no hej, ale neukazuje mi to tam tak polovicu veci(v karte "po spusteni") v tom msconfig.exe