Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

miso03 napísal:http://www.tnky.sk/index.php?option=com ... &Itemid=63

Tak Fico si zabezpecuje volebne hlasy u "svojich". 30 tisic za narodenie dietata bude u nasich spoluobcanov dobry biznis ...
neviem presne ale nie je za narodenie dieťaťa 15 000 Sk. ?
PS: ta suma o ktorej je reč je inak na prvorodené dieťa - to viem presne!!!

a k téme: včera išla reportáž na JOJ-ke o našich spoluobčanoch v Humennom/zhodou okolnosti som Humenčan/ Reportáž bola zameraná na sťahovanie romov z jednej lokality do nových bytov v inej zatiaľ v čistej lokalite.
Tí ľudia sa vadili, že prečo viac členné rodiny majú menšie byty ako tie menejčlenné/to záviselo údajne od výšky zadlženosti jednotlivých rodín/.
Pre mna je to úsmevne ked vidím romov ako im vždy je niečo zlé a pritom ked sa im postavia byty - pri ktorých nepohli ani prstom.
Romovia si už za tie roky zvykly, že naša republika sa o nich musí starať.
Každý dospelý na Slovensku platí dane, ktoré sa používajú predovšetkým na vydržiavanie týchto romov v ničnerobení. /no aspon deti robia, za účelom rodinných prídavkov/.
Nehovorím, že všetci romovia sú takí isti ale 98 percent romov je neprispôsobilých pre túto spoločnosť.
Najradšej mám ked idú v televízii a hovoria, že naš štát sa o nich vôbec nestara a že im nedáva príležitosť na vzdelanie a prácu - To nie je však pravda Oni totiž pracovať nevedia a nikdy ani nevedeli.Akú prácu chcu ked nič nevedia robiť okrem dlhov a deti?
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Včera v telke davali Zamenu manželiek a boli tam romovia a mali čistejšie a viac upratane ako ta druha rodina.....ta druha rodina dokonca mala vši :D

Ale naozaj ma hneva že ti romovia nemaju hanby, vzdy nam dačo ukradnu.......naposledy to bola moja penaženka a to som bola od nej asi 5 metrov :x
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Alofok: To musia mat vsetci cigani bordel, smrat a nepoupratovane v dome a zvysok Slovenska ma mat cisto a upratane???
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

cigani su ku..., vsetko chcu zadarmo a nič nerobia preto....tak ako teraz v humennom dostali novu bytovku a nadávaju že platia 400sk mesačne...
Dudojenka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dudojenka »

Hojko a čo si ty nekukal NZTV? :D
Že majú u nás dajakú chorobu a že majú z toho hnačky lebo im našli na dvore metrové kopy..no..akoby som to....trusu
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

Je to smutne ale dalo sa to cakat ... aj ked niektore vety mi pridu v tom clanku trochu prehnane no s vacsinou tvrdeni suhlsim. Neviem preco sa ohanate s tym ze su aj dobri pracujuci romovia ked sami dobre viete ze tych, ktori okrem zla nic nerobia je daleko viac. To iste plati aj o bielych ... tiez nie vsetci su dobri ak to tak mozem povedat ale drviva vacsina su pracujuci ludia ktori zarabaju na tie tucne zadky ... Ciganom stav aky je teraz maximalne vyhovuje, ved komu by aj nie, maju v chatrciach satelitne prijmace (digiTV), nemusia cez den nic robit a "zarabaju" aj ked nic nerobia, takze pokial s tym nieco nespravi stat titulok clanku bude onedlho pravdou.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Mozne (pravdepodobne jedine) riesenia su,
1. Presidlenie
2. Rezervacie
3. Sterilizacia

Mozne = riesiace problem - neznamena v danej situacii realizovatelne.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

tak nech ich este fico podporuje aby uz aj 12 rocne ciganky mali deti (rychle zobrat prachy a potom je*s do domova s nim)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

treba ich jednoducho prinutit pracovat a to tym ze im znizia peniaze na minimum a taktiez ked neplatia za byt okamzite ich vystahovat ako kohokolvek ineho. napr. v meste kde ja byvam vidim ako sedia cele dni pri bytovke a nepracuju ale kazdy den maju nieco nove na sebe. kde na to vlastne beru lebo ja si neviem predstavit ze by som nechodil do roboty a mal stale peniaze. ja verim ze su medzi nimi aj normalni ludia aj ked oni tu divokost uz maju v sebe aj ked niekedy velmi hlboko. nie ze by som ich mal v laske ale co keby som napr. ja patril medzi nich. urcite to nemaju lahke ked napr. pridu niekde do restauracie, obchodu kazdy sa na nich diva a dava pozor ci nieco neukradnu /ja to tiez robim ale snazim sa ich ignorovat/. tymto ich nezastavam ale aj medzi nimi je jeden normalny /bohuzial takeho nepoznam/. proste treba to riesit lebo neni to dobre ked ich je cim dalej tym viac a nas menej a menej.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Aryan Angel napísal:Mozne (pravdepodobne jedine) riesenia su,
1. Presidlenie
2. Rezervacie
3. Sterilizacia

Moj osobny nazor je sterilizacia :) .
Ale ak by mohlo byt humanejsie riesnie tak som uz pisal vyzsie. Zabezpecit im pracu hodnu ich vzdelania, kedze nemaju vo vacsine pripadoch ani len zakladne vzdelanie tak by mali byt vyuzitiy na roboty ako je stavba ciest, mostov, domov atd. Cigan ktory by pracu odmietol nebude dostavat ziadne peniaze od statu. Aby bol medzi nimi poriadok tak sa povery cigan s najvyzsim vzdelanim ktory bude plateny zato aby v osade udrzal poriadok a dodrziavali sa zakladne hygienycke naviky. Ak tak robit nebude nedosostane takysto ziadne peniaze. Ak by boli urcity cigani neprisposobili a nedodrziavali by dane hygienycke naviky boli by potrestany penaznou pokutou.
To jest moj humanny nazor.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Aryan Angel a spol.:V diskusii v podobnom duchu pokračovať nebudete.
Akýkoľvek flame bude potrestaný, držte sa pravidiel fóra.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Pridavky na deti udelovat len v pripade ze ma deti max dve, ak chce mat deti viac a brat na ne pridavky, dostane ich v pripade ze bude mat pracu.
kali520 napísal:...boli by potrestany penaznou pokutou.
kedy si prosimta videl naposledy roma platit za cokolvek okrem alkoholu a cigariet?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

mi-chau napísal:kedy si prosimta videl naposledy roma platit za cokolvek okrem alkoholu a cigariet?
hmm, u nas aj to kradnu :)
cimo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Romovia

Príspevok od používateľa cimo »

Ja mam asi 100 metrov romov, ktory ziju vo veziaku a neni to nic moc. Smrdia lebo sa nekupu/iba ak tak v domanizanke do ktorej niektory curaju/, potom byvaju 24 v jednoizbovom byte/ze vraj ich maju kvoli tomu vystahovat tak dufam/ miesto okennych skiel ktore tam mali kedysi tam maju igelity, kazdy den ked sa skor pozriem z okna ich male deti hrabu v kosi/kvoli nim som kedysi dostal ovcie kiahne ked som bol vyniest kôš/ a potom sa este stale ozieraju a spievaju tie ich piesne. Takto v skratke o spolunazivani s nimi :).
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Aryan Angel napísal:Mozne (pravdepodobne jedine) riesenia su,
1. Presidlenie
2. Rezervacie
3. Sterilizacia

Co sa ti nepaci na tom ze pridavky pby dostaval len ten kto pracuje alebo len na prve 4 deti?
Myslim ze keby sa to zaviedlo do 2 generacii by sme videli ze to funguje jak svina...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ked je to take jednoduche preco sa to este nezaviedlo? :wink:

A vela opatreni by sa aj tak muselo robit na etnickom principe aby neboli ukratene biele rodiny, ktore podporu od statu skutocne potrebuju.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tak tam by aspon jeden rodic urcite pracoval.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Aryan Angel napísal:Tak ked je to take jednoduche preco sa to este nezaviedlo? :wink:

A vela opatreni by sa aj tak muselo robit na etnickom principe aby neboli ukratene biele rodiny, ktore podporu od statu skutocne potrebuju.
Pretoze Cigani=HLASY a ziaden politik pred hlasmi nic neuprednostni
Nemuselo by sa to robit na etnickom principe... Normalne to aplikujeme na cele obyvatelstvo ved aj medzi bielymi sa najdu prizivnici aj ked ich je oproti Ciganom radikalne menej...
A podla coho usudzujes ze ked bieli nepracuju tu podporu potrebuju?
a ktomu clanku co si postol: Mne nevadi ze budem mensina ked ta vatcsina bude pracovat...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

V Sabinove bola dokončená výstavba 24 štátnych bytov za vyše 28 miliónov korún z peňazí občanov. Do týchto budú nasťahovaní cigáni, ktorí predtým žili v nelegálne postavených chatrčiach. Pôvodne si mali sčasti odpracovať výstavbu nových bytov, po skúsenosťami s ich „zlou pracovnou morálkou“ sa však od toho z väčšej časti upustilo.
Napísať odpoveď