Elán

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Godfather
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Godfather »

Runes napísal:a neni ti to jedno v ich pesnickach som daku propagaciu komunizmu nepostrehol a tie pesnicky su fajn tak co :-) a ako tu dakto spominal ked je partia tak elan je zarucena nalada seci poznaju a seci bekaju :-D
PRESNE na ziadnej nasej akcii, chate ELAN nesmie chybat a ked uz je nalada tak potom je to show ked napriklad vsetci reveme CAAAAAABAAAA NEBLAAAAAAZNIIIII!!!! :smt039 :smt023 :aasmile29:
*Barborka*
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa *Barborka* »

JJ urcite je to legenda ... zasluzia si respect :P ... maju mnozstvo pesniciek kt sa doteraz hravaju a nezabudlo sa na to ... najma sa to pusta ked su vsetci dopity ako rite a potom sa da dobre zabavit ... stare ale dobre :P
majo01
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa majo01 »

Elan - to je super muzika :D
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

schw33k napísal:Van Goghovo ucho , najlpepšia pieseň od nich , pre mňa
podobne..

Tu je zaujímavý rozhovor Ráža so SME :
http://www.sme.sk/c/3178092/Jozo-Raz-Gu ... litik.html
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

Neznášam to :lol:
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Nedavno bol v Steel Arene koncert. Celkom pecka :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

canopus napísal:komunisticka kapela jak hrom vtierali sa komuistom do zadku a takto to dopadlo,vypocut si ich vypocujem,ale aby som ich zral,to urcite nie,a hlavne namysleny ten Balaz :?
no sak lebo kazda kapela musela hrat komunistom a oni sa rozhodli ci mozu hrat .. ak by sa netlacili tak by nic nebolo :roll:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Sestrička z kramárov
Od Tatier k Dunaju
Zaľúbil sa chlapec
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

dobra tema, k+ :wink:

akoze joza raza moc nemusim, posobi ako namysleny arogantny sebec (neviem, nepoznam ho, nechcem sudit), ale ked vylezie na podium, nemam namietky, je to macher 8) (len skoda jeho politickej orientacie)
na elane som vyrastal, ked sme sedeli pri taboraku tak sme hravali elan, posledna pesnicka na rozlucku so skolou pre nasu triednu bola od elanu nie sme zli :) je to kapela, ktora dosiahla nemozne, chodi koncertovat po celom svete, sklada texty ktore davaju zmysel aj v anglictine (a to vobec nie je jednoduche), vydali 23 albumov, rovnake mnozstvo ma platinu za predaj. ziskali viacero oceneni Slavik (predtym Zlaty Slavik). v roku 2003 bolo na ich koncerte v Prahe na Letnej 100.000 divakov, co sa doteraz nepodarilo ziadnej inej domacej kapele, uz sa asi ani nepodari. ich hity si pospevuju aj mladi, nie je pravda ze ich nepocuvaju terajsi 14-18 rocni. ich sladaky si spievaju mladi zalubecni, jednoznacne legendarna kapela, ktora tu este dlho bude vybrnkavat svoje nemrtelne melodie

voda co ma drzi nad vodou sa mi moc nepaci, moja uplne naj je Bosorka, z nej mavam zimomriavky :oops: a dalej
Stuzkova
Nie sme zli
Sestricka z Kramarov tuto zacali hravat ked moja sesterka na kramaroch robila sestricku a je velmi krasna, takze asi ako v tej pesnicke :lol:
Amnestia na neveru
Kocka - lebo v refrene sa spieva o mojej mame :D
Ulica
Vymyslena
Smrtka na prazskom orloji
Caba, neblazni
Kaskader
Tulaci v podchodoch
kokso asi sa mi ten elan fakt paci :D ako ja vravievam, hudba meho mladi mozno sa najdu na fore taki, ktorym tymito linkami ukazeme hudbu na ktorej rastli ich rodicia pripadne starsi surodenci a zapaci sa im, elan si zasluzi fanusikov :smt035
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

aj ked este "hravaju" tak Elan, ako taky, u mna skoncil Razovou nehodou...do tej nehody mali fakt skvele songy, film Rabaka je tiez super a dakedy si vypocujem celu "the very best of" kolekciu ..
ale mojmu srdcu su najblizsie songy zo spominaneho filmu. a z ich najnovsej tvorby som pocul take 4 skladby, avsak mi prijdu take lacne, tuctove, onicom...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Je to katastrofa, nemozem to pocuvat.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nemam ich rad, vlastne celkom ich aj nenavidim, ale ked sa napijeme, tak si sem-tam zabekame ich pesnicky, s tym nenarobim nic - davova psychoza.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nemam ich rad, hudba onicom...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

napodobne...nemusim, nemam rad a nemozem. Osobitny stupienok v mojom shitliste ma vsak ich leader - Motorkar. Takeho debila je este aj v dnesnom svete velmi tazko najst...Staci si precitat zopar rozhovorov s nim a utvorit si o nom ciastocny obraz...
(''ja poznam len 3 typy ludi, na prvom mieste su ''umelci'' ako ja, na druhom mieste su politici a ti, ktori sa staraju o beh statu a na tom tretom su obycajni ludia ako vy...'') :roll:
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:napodobne...nemusim, nemam rad a nemozem. Osobitny stupienok v mojom shitliste ma vsak ich leader - Motorkar. Takeho debila je este aj v dnesnom svete velmi tazko najst...Staci si precitat zopar rozhovorov s nim a utvorit si o nom ciastocny obraz...
(''ja poznam len 3 typy ludi, na prvom mieste su ''umelci'' ako ja, na druhom mieste su politici a ti, ktori sa staraju o beh statu a na tom tretom su obycajni ludia ako vy...'') :roll:
:lol: Ano jeho nazory mozu niekoho iritovat ale toto je v skutocnosti on. Podla mna je to najvacsi bohem v slovenskom soubiznise. A podla mna ma pravo si aj pofrajerovat ( povedzte mi nejaku kapelu ktora dosiahla tolko, kolko toho dosiahol Elan!) ale zase si nemyslite som z Raza a Elanu cisto na makko :lol:
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja mam Elan uz od detstva strasne rada.pacia sa mi ich pesnicky,ktore sa hodia snad na kazdu prilezitost :) a myslim,ze hudba ako taka nema s politickou orientacioui nic spolocne
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Títo chalani majú u mňa veľký :happyrespect: tým, čo dosiahli. :) Veď niektoré pesničky sú kultové. Viete si predstaviť takú stužkovú bez Stužkovej, Nie sme zlí a pod.? :)
Godfather
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

bolek napísal:Títo chalani majú u mňa veľký :happyrespect: tým, čo dosiahli. :) Veď niektoré pesničky sú kultové. Viete si predstaviť takú stužkovú bez Stužkovej, Nie sme zlí a pod.? :)
KOnecne pozitivne ohlasy uz som sa bal ze sa ich nedockam! Inac uz ste o tom poculi aky projekt chysta Markiza s Elanom?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

seth82: Mas pravdu v tom, ze Raz je neskutocne namysleny a je to jasne vidiet z jeho rozhovorov. Jedna vec je spravanie a druha vec je hudba, vsak ked si vezmem trapneho Eminema a podobne, tak je to rovnako ako v pripade Raza...

Doporucujem precitat si tento rozhovor, nad niektorymi vecami mi ostaval az rozum stat: http://www.sme.sk/c/3178092/Jozo-Raz-Gu ... litik.html
Napísať odpoveď