Nefunguje mi Warez =((
Nefunguje mi Warez =((
hmm nefunguje mi warez absolutne ziadne stahovanie ...... mozno je to tym ze mam internet od T-comu spolocne s balikom Panda Internet Security a ten som odinstaloval odvtedy mi nejde warez poradte mi prosim ........ 
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
chlapce tak ja akoze ta nechapem.. co teraz ako mame vykuzlit nieco z tvojej zostavy ???
kua napis co sa ti deje s "warezom"... co ti nejde.. aka chyba... ci je to stale.. pouvazuj.. podla mna ani sam newies co sa deje

aky pouzivas prehliadac... rozmyslaj
vsimol som si ze tvoj problem zasahuje aj sem
kua napis co sa ti deje s "warezom"... co ti nejde.. aka chyba... ci je to stale.. pouvazuj.. podla mna ani sam newies co sa deje
vsetko co stahujes je len warez ??SkiwO napísal:hmm nefunguje mi warez absolutne ziadne stahovanie ...... mozno je to tym ze mam internet od T-comu spolocne s balikom Panda Internet Security a ten som odinstaloval odvtedy mi nejde warez poradte mi prosim ........
aky pouzivas prehliadac... rozmyslaj
vsimol som si ze tvoj problem zasahuje aj sem
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
P2P neni warez... potom chlapcovi fakt hrabe ako pisal hojkoTomasko napísal:ja si myslim, ze pouziva P2P nejake emule alebo ine taketo applz. a proste p2p siete ma bloknute...
inak to nevidim
//
JOKE ?blazer napísal:podla mna u teba bola policia a nasadili ti do pocitaca anti-warez zariadenie, to sa v dnesnej dobre robi, skus poriadne s baterkou prehladat svoju bednu, mozno daco najdes
-
lubostrachan
Light Star
on myslel soft Warez P2P Client (www.warezclient.com), ktory som pouzival asi pred 2 rokmi......dneska sa to uz inac robi