// myslim si ze tato tema nema vyznam
WOW Postavi ktora je najlepsia
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hunter - v pohode sa s nim da usolovat vsetko az na group Q kde sa vyzaduju 3 - 5 hraci ..v pohode som dal na 33 lvl 40 lvl elitneho moba, v pvp je imba a k warlockom sa vyjadrim takto si myslim ze je snim imba iba ten kto snim vie hrat ..to iste sa da povedat aj o vsetkych classov ..jedinou vyhodou locka je to ze ma silne DoTky ,,teda Damage over time ,,a to znamena ze ja s hunterom zabijem locka ako prvy ale on ma dokonci s DoTkamy ..podla mna su najlepsie charaktery mag, roguna , hunter a priest 
NAOPAKHovniak napísal:no ked budes v 5 man dungu sam ako healer tak co pojdes tankovat ?
ked pojdes priesta tak sa s tym zmier ze budu chciet od teba len heal na dmg su ine classy
-
Lord PROXI
King
no je to u kazdeho inak, proste za dakoho viete, za dakoho lamite, ved aj mne brat radil nech si dam varlocka, ze je brutal, po trapeni som sa naneho vykaslal, proste som lamil
Hodne ludom sa nepaci mage ze je slaby, co je praveze naopak, staci behat a rozbijete hocikoho, len treba trening
a + ten jeho blink, to je FUN ... vyst na hradby a branu s SW a rozbijat zmetenych alikou pod nou co nevedia ze skade palite po nich, to je haluz
Hodne ludom sa nepaci mage ze je slaby, co je praveze naopak, staci behat a rozbijete hocikoho, len treba trening
a + ten jeho blink, to je FUN ... vyst na hradby a branu s SW a rozbijat zmetenych alikou pod nou co nevedia ze skade palite po nich, to je haluz
to nieje tazke xDLord PROXI napísal:no je to u kazdeho inak, proste za dakoho viete, za dakoho lamite, ved aj mne brat radil nech si dam varlocka, ze je brutal, po trapeni som sa naneho vykaslal, proste som lamil![]()
hej no zalezi od hraca, a co vie a tak, ja som hral za rogue dostal som sa k 37 lvlu aj to ma skoro porazilo na blizzlike, travit pri tom mladost... ale na druhej strane to bola sranda, hlavne ked sa slo napr. do crossu na low-lvlove postavy, prisla nejaka 70 maly lvl sa k nej skyryl mysliaci ze je v bezpeci no ale esteze mame SAP 
Je jedno ktory strom si vyberie... Je to vyvazene, cize vyber zalezi od toho aky styl pala chce hrat... Na tankovanie protection, na healing holy, a na dps retribution. A potom k tomu este nejake talenty z ineho stromu...Storm Keeper napísal:na healing, ak rozmyslal o dps palatovi strc si hlavu do zachoda a rerroll rogue:D
-
Grond
Medium Professional
hmm na raide som este dps paladina nevidelpiton napísal:Je jedno ktory strom si vyberie... Je to vyvazene, cize vyber zalezi od toho aky styl pala chce hrat... Na tankovanie protection, na healing holy, a na dps retribution. A potom k tomu este nejake talenty z ineho stromu...
a urcite na tankovanie uprednostnia warriora alebo druida nez paladina
-
blitzkrieg
Professional
nie vies chodi tam ako tŕň v riťi ...Diablo napísal:tak ale to potom paladin ide do dungov ako healer?
sry ale ty si sfeteny?piton napísal:Je jedno ktory strom si vyberie... Je to vyvazene, cize vyber zalezi od toho aky styl pala chce hrat... Na tankovanie protection, na healing holy, a na dps retribution. A potom k tomu este nejake talenty z ineho stromu...
-
blitzkrieg
Professional
ked sme pritom skuste si pozriet toto video na rogua a vsetci zmenite nazor http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=38775