AMD Live!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

AMD Live!

Príspevok od používateľa sharky-no »

googlil som googlil ale nic konkretne som sa nedozvedel lebo nemam dobre znalosti z angliny. Ak je tu niekto kdo by mi vysvetlil co to vlastne je a ci to ma vyznam mat zapate v biose bol by som mu velmi vdacny :)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Tá voľba umožňuje vypnutie (momentálne) nepotrebných zariadení. Skús na internete pohľadať "away mode".
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

Hmm to sa mi zda ze je to ina vec ako AMD Live! ,,, tak asi nevie nikto co to je :(
chrono
VIP
VIP

To je AMD Live! ;) (skús nájsť to away mode a niekde tam určite bude spomenuté aj AMD Live!).

// chrono: napr. toto je na wikipedii: AMD LIVE! features away mode (supported by motherboards), the system hibernates when user is not using, and power up quickly when needed.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mozno je to jeden nazov pre uspavanie/vstavanie, ale povodny a podla mna dolezitejsi vyznam je, ze AMD Live! je platforma urcena pre multimedia, tzn. pouzite pocitaca ako domaceho kina/pristupoveho bodu k internetu/prezeraniu fotografii (v spolupraci s Windows MediaCenter) atd atd. V skrate: iny nazov pre HTPC
chrono
VIP
VIP

t0m4s3: ale on sa pýtal na voľbu v BIOS (ja viem, že teraz to AMD používa na niečo ako je Media Center on MS).
Napísať odpoveď