Pocitila som to az neskor...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ivka
Amateur
Amateur

Pocitila som to az neskor...

Príspevok od používateľa ivka »

Ahojte...Som tu nova a chcem sa Vam zverit.Alebo skor chcem aby ste mi poradili...
Proste este na jar som chodila s jednym chalanom,on bol uplne uzasny,pozorny,mily,pekny:-) Vsetko dokopy..Predtym to bol kamarat.Vlastne sme sa stretavali malo,lebo byva v blizkej dedine pri mojom meste.Potom ani neviem ako sme sa zacali stretavat a aj spolu chodit.
Lenze ja mam taku blbu vlastnost,ze s chalanmi nieze nevydrzim...ale ma omrzia,alebo s nimi nevydrzim dlho.Lenze to je len docasne.A to je ten problem.Rozisla som sa s nim.Teda prestala som byt s nim v kontakte a tak.A teraz ma to zacalo strasne hnevat.Uz asi mesiac ma to stve,to uz je co povedat na mna.A ja by som ho chcela spat..Obcas si piseme,kamaratsky,ale ja ho chcem znova.Sama neviem preco som ho odkopla.. To sa uz asi neda vratit ,ze?
(prosi odpustite si poznamky ze som pi.. a pod... dakujem) :(
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

ok vrátiš sa k nemu. a čo keď ťa znova postihne ten "amok" a ZNOVA ho opustíš?! ... rozmýšľala si aj nad takou alternatívou?
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ivka, vieš, záleží na tom, ako to vníma on. Nemusí byť ešte všetko stratené. Nepíšeš veľa o vašom vzťahu, ale myslím, že pokiaľ ste v kontakte a už vám raz bolo dobre, tak tam šanca je.
Možnože si práve prelomila sériu "vzťahov", ktoré si si dlho nevedela udržať a teraz si konečne pochopila, že k tomuto človeku ešte stále niečo cítiš. Takže ti každopádne radím niečo s ním podniknúť :)
ivka
Amateur
Amateur

Reli.C
No neviem ci by ma to chytilo,je to mozne aj nad tym som uvazovala,ale ked teraz je to ine..Ked som mala predtym chalana a rozisla som sa s nim mozno tak tyzden ma to mrzelo,ale teraz na neho ani nepomyslim..Nevime v com to je,ale s nim je to ine....
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

No Ivka(dufam ze sa tak volas) nebudem ti rozpravat ze si pi.... nemam na to dovod a myslim ze ho nema nikdo z nas... Ako tak sledujem zistujem ze vy za to asi ani nemozete .... ale dost o tomto.. spat k tvojej teme... hm ak ho mas rada ...a a fakt....tak mu to povedz..ospraveldn sa mu..a ver mi ze ak ta mal rad....tak to prijme a ak ta ma stale rad..tak nemas problem....zlato len opatrne ok?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

až sa bojím spýtať na tvoj vek...
ivka
Amateur
Amateur

Minule sme sa stretli... Bola som aj s kamaratkou,ktoru pozna..A ako sme sa uvidelai,proste ja na neho on na mna..To bol taky okamih,ze to neviem ani popisat.Sme sa pozdravili,a neviem ci si potom uvedomil ze tam bola aj ta kamaratka tak az potom sa otocil a pozdravil sa aj jej...
A keby mam napisat o nasom vztahu,tak si myslim,ze bol vazne uzasny.I ked sme neboli tak casto spolu,kvoli tomu ze byva inde nez ja,nie daleko,ale je to ine...Mozno ma to omrzelo kvoli tomu,ze sme boli spolu menej,neviem...Ale teraz si bucham hlavu o stenu,ze preco som to urobila :cry:

pinco: 17 :)

midnight_man:
Aj by som povedala,len je tu este problem,ze ci nahodou nema dievca,ako som pocula...Neviem,alebo mal a uz nie..??
A vobec netusim ako sa ho to spytat.Alebo skor ako zacat....
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ivka, podľa toho, čo píšeš usudzujem, že k nemu skutočne cítiš niečo iné ako ku chalanom pred ním...
Voláte si? Stretávate sa občas? Ak áno, tak ho zavolaj niekam von, skús sa o tom s ním nenápadne porozprávať a zistíš, na čom si. Myslím, že to má šancu.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ak ti na nom zalezi uz mu neublizuj. A ak toto nedokazes urobit si egoistka. prepac
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

ivi nikto ti tu nebude nadavat ze si pi** alebo ku***
No ale k problemu ... Skus mu napisat ospravedlnit sa mu ... ja neviem napr ze si bola Mimo z Byvaleho vztahu ... Chodte niekam na kofolu alebo na pivo niekam kde je klud kde sa mozete normalne bavit :wink:
Skus mu to vysvetlit ... mohol by to pochopit ...
A neboj kazdy sa uci na chybach ... :wink:
midnight_man
Guru
Guru

mi-chau napísal:Ak ti na nom zalezi uz mu neublizuj. A ak toto nedokazes urobit si egoistka. prepac
mi-chau zober do uvahy ze ona ho ma rada...dufam ze uz na dlhsie...a co ty vies? mozno aj on ma ju....ako zuzka pise treba ist na vec priamo..a porozpravat sa s nim....myslim ze sam vie co by mal robit...
ivka
Amateur
Amateur

zuzkazuzka:
No nestretavame sa,len obcas nahodne v meste alebo tak...Piseme si obcas-ICQ..Niekedy napise prvy on niekedy ja...Skusila by som to,ale vazne mam obavy,ved ja som ho nechala a teraz ho chcem? Je to moja chyba...
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Ivka: no tak je to na Tebe :). keď ho stále po tom mesiaci máš rada, a vieš isto, že k nemu niečo cítiš, tak to skús. ALE mysli aj na neho, čo by sa stalo, KEBY (upozorňujem KEBY!) si to znova spravila. a to či sa to dá vrátiť :( uf. tak mi ti tu môžeme vypisovať hocičo, ale musí to chcieť aj ON. naše reči môžu byť šumi fuk.
midnight_man napísal:tak ti poviem ako na to
ty si MUDr. Uzel? :) píšeš ako keby si bol neviem kto v tomto fachu :wink: (ber urážky)
midnight_man
Guru
Guru

ivka napísal:zuzkazuzka:
No nestretavame sa,len obcas nahodne v meste alebo tak...Piseme si obcas-ICQ..Niekedy napise prvy on niekedy ja...Skusila by som to,ale vazne mam obavy,ved ja som ho nechala a teraz ho chcem? Je to moja chyba...
mozno je to tym ze mam moc unaveno-melancholicku naladu...ale mas pravdu je to tvoja chyba..no na druhej strane...stalo sa to iba raz....nechcem to obhajovat ze si to spravila...hm ale tak dajme tomu este jednu sancu :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

ivi tak sa nevzdavaj ... ked ho fakt lubis tak o neho bojuj ... O lasku Treba bojovat lebo to je to najkrajsie co mozes vo svojom zivote zazit :wink:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

no laska je vzdy na zaciatku najvacia, vzdy to klesne, ale ked to clovek vyydrzi potom sa to zase zvysi, lebo si uvedomis, ze si rada, ze hho mas :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ivka, pozri, pokiaľ udržiava s tebou kontakt, tak je to dobré. Keby bol strašne ranený a nahnevaný, tak ti ani nenapíše....
Normálne mu napíš sms, že čo robí v piatok večer, že s ním chceš skočiť na drink. Jasne stručne. Pozri, takto sa len trápiš a strácaš čas neistotami a nepodloženými úvahami. Buď ťa jasne odmietne, alebo sa s tebou stretne. Ale aspoň sa to pohne nejakým smerom a ty budeš vedieť na čom si :wink:
midnight_man
Guru
Guru

zuzkazuzka napísal:Ivka, pozri, pokiaľ udržiava s tebou kontakt, tak je to dobré. Keby bol strašne ranený a nahnevaný, tak ti ani nenapíše....
Normálne mu napíš sms, že čo robí v piatok večer, že s ním chceš skočiť na drink. Jasne stručne. Pozri, takto sa len trápiš a strácaš čas neistotami a nepodloženými úvahami. Buď ťa jasne odmietne, alebo sa s tebou stretne. Ale aspoň sa to pohne nejakým smerom a ty budeš vedieť na čom si :wink:
ja myslim ze zuzka to vystihla najlepsie :) viac k tomu ani netreba ivka :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Byť na tvojom mieste, zistím si, či má on o teba takisto ešte záujem. A ak by si toto spravila mne, poprvé by som sa s tebou vážne porozprával a po druhé by som s tebou už nikdy nechcel nič mať. Kamarátstvo možno áno, ale vzťah určite nie. Byť na tvojom mieste, prehodnotím svoje správanie a ujasním si, čo chcem.
ivka
Amateur
Amateur

No dakujem vsetkym za rady:-) tak sa snad pokusim...A uvidime
A PINCO: myslim ze som si to uz ujasnila,kedze to trva takto dlho :)
Ked nebude chciet nic tak je to na nom,potom sa vazne asi prestanem trapit,alebo ma to bude hnevat este viac...
Tak ci tak ako som pisala..drzte mi palce:-)
Napísať odpoveď