Minimum mista pro Windows
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Minimum mista pro Windows
Caos lidi, kolik mista muzu nechat nejmin windowsu?? Tak aby fungoval bez problemu myslim tim Windows XP proffesional
-
t0m4s3
Admin
Re: Minimum mista pro Windows
Samotny system ma po nainstalovani nie viac ako 1.3GB, takze do 1.5GB sa zmestis bez problemov.elpopel napísal:Caos lidi, kolik mista muzu nechat nejmin windowsu?? Tak aby fungoval bez problemu myslim tim Windows XP proffesional
-
fikotek
King
Takze kdyz necham systemu treba 3Gb a zbytek si rozdelim na hry, filmy, soft ... tak mi to bude v pohode slapat jo??t0m4s3 napísal:Samotny system ma po nainstalovani nie viac ako 1.3GB, takze do 1.5GB sa zmestis bez problemov.
Ak ta tak trapi miesto, nahod ho na neake DVDelpopel napísal:Takze kdyz necham systemu treba 3Gb a zbytek si rozdelim na hry, filmy, soft ... tak mi to bude v pohode slapat jo??
srry za ot : ))
Rátaj s tým, že aj keď hry nainštaluješ na iný disk ako na systémový disk s Windowsom, tak niektoré softy/hry aj tak potrebujú uložiť nejaké údaje na systémový disk (Program Files/Common Files, Windows, Document & Settings).........Určite rátaj s tým, že budeš musieť vypnúť hibernáciu (aby sa zrušil súbor hiberfile.sys o veľkosti Tvojej RAM), zmenšiť alebo presunúť súbor pagefile.sys (1,5 násobok veľkosti Tvojej RAM), doporučujem aj premiestniť priečinok Moje dokumenty, pretože tam sa tiež ukladá kopec dát. Nuž a nakoniec ako bolo spomínané, rátaj ešte s minimálne 1GB voľného miesta na dočasné súbory ukladajúce sa do zložky TEMP na plynulý chod systému.elpopel napísal:Takze kdyz necham systemu treba 3Gb a zbytek si rozdelim na hry, filmy, soft ... tak mi to bude v pohode slapat jo??
Veď vyskúšaj, pri najhoršom môžeš cez Partition Magic zmeniť veľkosti partícii..
-
drdi21
Star
ak mas originalku alebo net tak odporucam aspon giga na update mne updaty zaberaju 1GB.noa odporucam mat particiu velkuasi 4GB.(na reg,temp,....)elpopel napísal:Caos lidi, kolik mista muzu nechat nejmin windowsu?? Tak aby fungoval bez problemu myslim tim Windows XP proffesional