Krv z nosa
Krv z nosa
ako mam zastavit krvacanie z nosa nos som si zapchal a po 2 minutach mi to vybehlo ustami help
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
krvacas z nosa a mas este cas pisat na hojko o pomoc?
jedni vravia ze zaklonit hlavu, druhy vravia ze to nie je dobre, ked to krvaca dlhsie ako minutu a neprestava, ked si si zapchal nos a vyslo ti to ustami uz si mal davno volat 112 ci ti pomozu alebo ist na pohotovost
alebo si priloz na nos kocky ladu v handre, nech to spomali krvacanie, ine ma nenapada
-
qwerty-xyz
Re: Krv z nosa
ked to mas castejsie bez na krcno-nosno-usne a oni ti "zalepia" zilky v nose, ked to bolo len raz ta sa riad tymi prispevkami predo mnou...ertre napísal:ako mam zastavit krvacanie z nosa nos som si zapchal a po 2 minutach mi to vybehlo ustami help
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no vidis,este ze si v pohode a este dotaz,to ako si si zapchal nejak nos a zrazu si mal plnu pusu krvy?to som este nevidel.asi to vyzeraalo drsne jak v tych filmoch vies co myslim?ertre napísal:nebojte sa nevykrvacal som a na krcnom mi v nose neco zvaral asi to urobil na hovno ale uz nectecie pomohol obklad na krk
Presne...je dolezite mat predklonenu hlavu, zapchat nos a potom sa v nose vytvori krvna zrazenina, ktora zastavi krvacanie. Pri zakloneni existuje uz spomenute riziko, ze krv pojde kam nema a navyse niekomu moze prist z tolkej krvi v zaludku a ustach zle.ades napísal:doktor by ti nikdy nezaklonil hlavunatiekla by ti este krv do pluc a mozes si piskat. ked ti krvaca z nosa, VZDY treba nechat volne tiect a silno stlacit nos