Teplota CPU
Teplota CPU
akym softom merat teplotu CPU? odporucte nejaky. teraz mam nejaky zo stahuj.cz a mam tam toto:
[img=http://img2.freeimagehosting.net/uploads/th.bfa4626cb2.jpg]
meria to zle, alebo to je taka teplota? poradte nejaky ten program na zistenie teploty. diq.
[img=http://img2.freeimagehosting.net/uploads/th.bfa4626cb2.jpg]
meria to zle, alebo to je taka teplota? poradte nejaky ten program na zistenie teploty. diq.
-
uNreal_saTch^
Professional
-
uNreal_saTch^
Professional
-
drdi21
Star
- Kontaktovať používateľa:
co mas pro ti maxtorom?teplotu mam vzdy pod 40.komp ide denne 20hod.a nemam s ytm problem.KoCi napísal:celkom by som si pozrel ako kto zrazi teplotu HDD na 40 stupnov pri 38 stupnovych horucavach.. podla mna su to az moc dobre teploty, a podobnu teplotu HDD dosahujem aj v chladnejsich mesiacoch - a to mam disky pred 12cm fanom tak neviem neviem co im drbka... ale stale lepsie ako maxtor
-
Šu-Do
Redeemer
kukajKoCi napísal:celkom by som si pozrel ako kto zrazi teplotu HDD na 40 stupnov pri 38 stupnovych horucavach.. podla mna su to az moc dobre teploty, a podobnu teplotu HDD dosahujem aj v chladnejsich mesiacoch - a to mam disky pred 12cm fanom tak neviem neviem co im drbka... ale stale lepsie ako maxtor
HDD ted 36.. max 37.. to cez den.. normalne 35,34
a never tomu ze tu mam SUPER PRIEVAN alebo nejaku chladnicku.. je tu pekne teplo.. na CPU boxovany chladic... a na HDD chladic... vsetko tichucke.. akurat mam otvorenu bednu.. bo ked zatvorim tak sa mi to smazi o 10°C viac.. teda CPU.. a HDD o 5°C
// a ece jeden aby bolo aj vidno kolko hod uz ide PC
-
uNreal_saTch^
Professional
ok klopim chvost.. ale aj tak mi to nejak nejde do hlavy 
ono som si vzdy myslel ze mam celkom schopne vetranu skrinu, s CPU som kedysi nemal problem pohybovat sa okolo 35 stupnov, ale HDD 2x Seagate 120GB, ktore ani nie su tesne pod sebou, a 2cm od nich je umiestneny 12cm fan, mali pod 40 stupnov jedine vo vypnutom stave. Bezne tych 47-48. Teraz je situacia este o to horsia, ze bednu doslova vypeka VGA, ktora v tychto teplotach bez zataze dosahuje hroznych 80 stupnov, v zatazi je to este o 7-10 stupnov viac. Nuz co uz, aspon je relativne ticho
S chladicmi na HDD nejak moc experimentovat nechcem, kedze chladit HDD umiestneny v 3.5" sachte nie je mozne inac ako aktivnym vetrakom pre HDD - zdroj dalsieho hluku, a 5.25 sachty mam obsadene inymi dobrotkami, takze masivne pasivne chladenie tiez neprichadza do uvahy...
ono som si vzdy myslel ze mam celkom schopne vetranu skrinu, s CPU som kedysi nemal problem pohybovat sa okolo 35 stupnov, ale HDD 2x Seagate 120GB, ktore ani nie su tesne pod sebou, a 2cm od nich je umiestneny 12cm fan, mali pod 40 stupnov jedine vo vypnutom stave. Bezne tych 47-48. Teraz je situacia este o to horsia, ze bednu doslova vypeka VGA, ktora v tychto teplotach bez zataze dosahuje hroznych 80 stupnov, v zatazi je to este o 7-10 stupnov viac. Nuz co uz, aspon je relativne ticho
S chladicmi na HDD nejak moc experimentovat nechcem, kedze chladit HDD umiestneny v 3.5" sachte nie je mozne inac ako aktivnym vetrakom pre HDD - zdroj dalsieho hluku, a 5.25 sachty mam obsadene inymi dobrotkami, takze masivne pasivne chladenie tiez neprichadza do uvahy...
-
t0m4s3
Admin
Prave preto je dbat na vyber spravnej bedne, min. s 5x5,25'' poziciami. Do troch pozicii vopach scythe kamabay a na 800rpm ju niet pocut, pricom disky umiestnene za nou (kolajnicky stoja asi 30korun na jeden disk) su chladene priamo luxusne. Aj v tychto horucavach mam na 250GB seagate a WesternDigital teploty neprekracujuce 40 stupnov.