Pastni jej linku sem!
Tesim sa na dalsiu story.
To už bude +18 séria a tam sa bude riešiť to že prečo to dievča mu nechce dať ked už snou strávil jeden výkend..jin napísal:Ale tešme sa, keď dôjde BabySHAQ na strednú, to bude séria Vol.02
no dufam baby ze ti toto aj ostane!!!!BabySHAQ napísal:Tak som sa rozhodol ze aj toto nejak zakoncim .
Toto dievca je ine od Dievcata z kostola , je troska vyspelejsie ale aj tak .
Strasne s nimi zacina puberta plieskat a nemam nato nervy .
Su to deti ktore sa hraju strasne na dospelych .
Je pravda ze tato sa mi este paci , ale nebudem vobec nic riesit kym troska nedospeje . ( tym nehovorim ze ja som nejaky vyspely )
Prosim píš moj nick poriadne .....bol by som ti povdačný ..... Narozpravat mu mozes hocičo ....Len otazne je že či je on ochotný niečo ineho ako svoj nazor akceptovat .....BabySHAQ napísal: Endruom
Do jamy levovej pre to, že ešte nemáš vodičák, alebo...?BabySHAQ napísal:Jej foter je fizel , cize do jamy levovej
Sorry, ael keby si to takto formuloval tak by si sa s uzmierením rovno mohol rozlúčiť. Vyznieva to arogantne a hneď tam dávaš na javo, čo si o ňom myslíš a analyzuješ ho na základe vlastnej nepotvrdenej mienky. To nie je dobrý nápad. A rovno keby si mal pravdu a vážne by voči tebe predsudky mal, tak mu to nie je dobré vyhadzovať na oči, nakoľko on to berie ako svoju pravdu a ty mu to nazveš predsudkami...BabySHAQ napísal:povedat proste ... viem ze mate voci mne predsudky .... a a mam taky silny pocit ze asi je jedno čo dobreho spravi vas nazor na mna a mojich rovesnikov nezmenite ... ale bol by som rad keby ste sa mna snazili brat v dobrom ....
Co myslis ze mi mu vravime v tolkých prispevkoch ? ostava nam len dufat ze sa uvedomí.....dOg napísal:BabySHAQ sak prosim ta nepytaj sa kazdu kravinu ked pojdes prvy krat hladat robotu tak zalozis temu poradte co mam spravit alebo ked bude svadba tak ci sa k sebe hodite?Sak rozmyslaj samostatne samozrejme ze su aj veci v ktorych si nevies poradit a preto sem napises ale nie kazdu vec!
baby ja nemozem s tebaBabySHAQ napísal:Ahojte priatelia. Heh v poslednych dnoch sa stalo dost pre mna prijemnych udalosti . Povedal som si ze uz nebudem prispievat , ale nechcem zanevriet
.
Toto dievca ( konecne ju nejak nazvyme kika ) tak odisla na prazdniny k babke na dedinu vzdialenu nejakych 25 km odo mna . Bol som zanou prvy krat na motorke , druhy krat na motorke dnes na bikeu , najskor sme len na kofole sedeli potom sa jej sestranica pridala ( o rok starsia od nej ale vypada jak jej dcera) a aj bratranci ( taky uchylaci ) - No tak sme chodili na kofolu potom na kozol ( navozena slama ) a viete ake to je
Najskor sme si lahli meter od seba a dnes som lezal cely cas uplne blizko nej
. Predtym som ju chytil za ruku iba ked potrebovala vstat a teraz sme spolu zliezali
. joooj a ked som zadok oprasoval a z vlasov slamu vyberal
. Boli sme spolu pod ostrekovacom travnika
cize si mozete domysliet aky sme boli mokry . A toto ma uplne najviac potesilo sedeli sme na kofole vecer (ja ona , moj trafeny kamarat a jej sestranica ) tak som sa k nej prituli a chytil ju okolo pasa , sme sa odfotili , ale akoze nie jak predtym ze uskocila normalne som ju mohol drzat a este aj jak sme sli cez dedinu tak som siel vedla nej a mal som ruku na bokoch
. A volala ma znova
.
Ok teraz si poviete ze co tymto chcel trapko povedat . Sam neviem , proste som mal nutkanie to sem napisat . Viem ze mnohy si poviete ze to vobec ale vobec nic neznamena , ze sa radujem zbytocne ale potesilo ma to .
Btw : dovernym osobam poskytnem foto