Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bizzy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

wau, wau, wau !

Pastni jej linku sem! :D

Tesim sa na dalsiu story.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

telenovela naozaj skoncila :cry:
no pri filmovani sa hlasim na post rezisera a hojko bude sponzor :) hlavna uloha BabySHAQ

konecne si dostal rozum a prestal si sa hrat s detmi, tak teda naozaj dufam ze nabuduce bude pokracovanie pri minimalne 14+

P.S. snazili sa ta odpalit mojim sposobom, ale ja som nekompromisnejsi :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Oooukej :)
Takže je koniec? Definitívne? ideš si užívať prázdniny? Že neveríím? :D
Paráda baby :wink:

Ale tešme sa, keď dôjde BabySHAQ na strednú, to bude séria Vol.02 :smt119
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Veľký aplaus.. :aasmile29: Diváci dávajú standing ovejšn!! Nejaká zmyselná a nádherná božia sila v tento deň prihodila do ľúbestného života dvoch škaredých 12-tok krásneho 13-ného fagana. Ver mi že tomu sráčovy ešte pôjdeš podakovať že ťa dostal na správnu kolaj.. a teraz ber 50,-sk a chod na disko a hľadaj si seberovné.. :wink:

Btw. pozor na drogy tiež až na vysokej..

PS: rad by som ti dal k+ ale už som ti dal pred pár týždňami k- teraz ma to mrzí :-( ale psychicky ti to hádam pomôže že polka fóra ti fandí!
jin napísal:Ale tešme sa, keď dôjde BabySHAQ na strednú, to bude séria Vol.02 :smt119
To už bude +18 séria a tam sa bude riešiť to že prečo to dievča mu nechce dať ked už snou strávil jeden výkend.. :lol:

PS:Sakriš akosi už nebudeme mať o čom na pive z entienom kecať :oops:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Dobre chlapci, zaspamovali sme si, už myslím stačilo.
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Tak teraz som sa prisiel pozret co nato poviete .
Este raz by som to vysvetlil vsetko troska s kludnejsou hlavou :)
Ono by mi samo o sebe nevadilo ze ma frajera ( no troska aj hej :oops: ) ale ten styl jakym mi to podali . Ona dobre vedela co je vo veci , vsak asi by som ju len tak nevolal stale von , nepisal si snou non stop na icq ( jaky som bol idiot :smt055 ) . Proste mi mohla povedat ze ona ma nejakeho vyhliadnuteho , ale co uz treba uznat ze to decko ( ja som takisto , ale predsa len som toho troska viac zazil jak ona a som natom aj troska rozumovo na inej urovni :) )
Popravde , ked som sa dozvedel ze kto to je tak som sa najskor pousmial a potom som zosmutnel ( kua co sa babam paci na tych sk8roch a bikeroch ? , preco sa im nemozu pacit bballisti ? :? ) Ale prehltol som to .
Potom som bol uz len viac a viac nastvany a troska som sa snimi pohadal na icq :) .
A teraz jak mi troska preslo hlavou , tak som si isty ze som spravil spravne.
Vsak si hadam nejaka kopa deciek nebude som mnou robit co chce :smt018

Zaroven mi neda poznamenat ze tato sa tak fajne rozbehla , skoda ze uz skoncila :P ( aspon dufam :lol: )

A este k tym narazkam ze co sa tu bude riesit este , ci bude druha seria epizod , tak asi nie :) Nechcem dopadnut ako Les alebo podobna postavicka :D ( i ked nikdy nehovor nikdy , a este neviem jake to bude na strednej :sly: )

Modi prosim vas odpuste mi ten prebytok smajlikov v tomto prispevku , ale nedalo mi to :D .

A este nieco . Franky tam daco spominal s pivom . V septembri sa ide do BA . Co hovorite ludia skocit niekam na pivo :twisted: ?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

BabyShaq ... Gratulujem ... konecne ti niekto rozbil tie ruzove okuliare ... to co ti spravili ... to povazujem za normalne v ich veku ... :wink:
Nabuduce ak ich stretnes im dones Barbie ... nech vedia na akej urovni su ;) :P
Je zbytocne sa nad tym pozastavovat ... prajem vela stastia ... nech ti to niekedy vyjde ... a neboj skor ci neskor by si sa tak ci tak popalil ...
A k tomu ... takym zubrienkam sa paci vsetko "kuuul" ... Videli jeden diel "kuuul Klubu" a uz vedia co je svet :? samy Reper skejter a iny playboy
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

Ahojte ozývam sa zas po dlhšom čase ale túto tému som si nikny nenechal ujst .
BabySHAQ: Ako si sa nakoniec rozhodol ? Odpoviem ja . No prinútili ta dané okolnosti . Ty ich stále miluješ len tie 2 holky nie . Samozrejme budeš na toto obdobie tvojich úletov spomínať o pár rokov len v žartoch . Mne len stále behá hlavou keby sa to raz len dozvedeli že tu o nich vzniklo niečo takéto . Myslím že ty by si sa cítil o dosť horšie . No ale napadlo ma že raz o pár rokov 5-10 by si im to povedať určite mal .Vieš až vtedy by ta skutočne pochopili do akých extrémov si musel zájsť .
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

BabySHAQ napísal:kua co sa babam paci na tych sk8roch a bikeroch ? , preco sa im nemozu pacit bballisti ? :?
To máš tak - mladá bude mať radšej po boku sk8ra, len preto, lebo má výraznejší image. Nejaký športovec v šušťákoch ju veľmo nedojme (okrem iného - šušťáky majú aj niektorí rapperi :D ).
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Tak som sa rozhodol ze aj toto nejak zakoncim .

Toto dievca je ine od Dievcata z kostola , je troska vyspelejsie ale aj tak .
Strasne s nimi zacina puberta plieskat a nemam nato nervy .
Su to deti ktore sa hraju strasne na dospelych .
Je pravda ze tato sa mi este paci , ale nebudem vobec nic riesit kym troska nedospeje . ( tym nehovorim ze ja som nejaky vyspely )
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

BabySHAQ napísal:Tak som sa rozhodol ze aj toto nejak zakoncim .

Toto dievca je ine od Dievcata z kostola , je troska vyspelejsie ale aj tak .
Strasne s nimi zacina puberta plieskat a nemam nato nervy .
Su to deti ktore sa hraju strasne na dospelych .
Je pravda ze tato sa mi este paci , ale nebudem vobec nic riesit kym troska nedospeje . ( tym nehovorim ze ja som nejaky vyspely )
no dufam baby ze ti toto aj ostane!!!!
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

midnight_man napísal:no dufam baby ze ti toto aj ostane!!!!
Myslíš ...je dost naladový ale ako ked sa popalil tak snad hej .....
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

No dlho som tu nebol, nechce sa mi to celé čítať, nemám na to nervy :D
Prečítal som Tvoje príspevky BabySHAQ.

1. Si veľký, nečuduj sa, že sa Ťa boja.
2. Ty už postavička si, tak asi ako midnight man alebo MayDaySK a Mr. Henky tu mali svoju "éru". Som zvedavý aký bude názov ďalšej Tvojej témy. Asi takýto: "Myslel som si, že sa mi to už nestane ale predsa" :lol: :lol:
3. Hľadaj si 15+ prosím, to som Ti už hovoril, máš na viac ako na 12. :wink:
4. Už s nimi ani nebuď v kontakte. Ty si človek, na ktorého najviac platí poučenie sa na vlastných chybách. Nevadí, pomaly ak to takto bude pokračovať, tak všetci budeme svedkovia Tvojho dospievania, vlastne už sme :D

Tak veľa šťastia a uži si prázdniny a hlavne s kamošmi. Či chceš alebo nie, pokiaľ fakt nenatrafíš na tie správne baby, tak najviac si užiješ s kamošmi, ver mi :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Nezlaknite sa ze pisem opet do tejto temy ! :D , ale nechcel som zakladat dalsiu temu kedze sa jedna stale o to iste dievca.

Akekolvek snahy o nieco som nechal tak . Uz len tak na kofolku a tak .
Je to v poho ako kamaratka je dobra a uz si ani neviem predstavit nieco viac 8) . Tu ide o to ze sme aspon podla mna celkom dobry kamarati , ale tu je ten problem ze ked chcem snou niekam ist tak jej foter sa to vzdy dozvie . Idem ju povozit tak uz o tom vie a tak a nesedi mu to moc . Zajtra som stel ist za jej bratrancom ( kamarat ) aj snou ( na skutri ) . Notak sme rozmyslali jak to spravit a dosli sme k zaveru ze mam zazvonit u nich doma a opytat sa to priamo jej fotra ci moze a vyjasnit mu ze sme iba kamarati :) Ja ze fajn ale az teraz som si uvedomil do coho som sa ja vol pustil :
Jej foter je fizel , cize do jamy levovej :-D

Co vlastne chcem , ze ako sa co najefektivnejsie prihovorit jej fotrovi ?
uz som to rozoberal s Endruom a ten navrhol toto : len tak zazvonit u jejich dveri dojst za jej otcom a povedat proste ... viem ze mate voci mne predsudky .... a a mam taky silny pocit ze asi je jedno čo dobreho spravi vas nazor na mna a mojich rovesnikov nezmenite ... ale bol by som rad keby ste sa mna snazili brat v dobrom ....

NIezeby to bolo zle ale predsa len sa mi to nejak nezda .

Tak vas prosim o radu co mu natarat aby ma pokladal za inteligentneho , rozumne , doveryhodneho chalana ktory ma len ciste zamery s jeho dcerou .

Thx
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

BabySHAQ napísal: Endruom
Prosim píš moj nick poriadne .....bol by som ti povdačný ..... Narozpravat mu mozes hocičo ....Len otazne je že či je on ochotný niečo ineho ako svoj nazor akceptovat .....

A inač dost si to očesal to čo som ti radil aby si povedal a trošku upravil ale no povedzme že dost v hrubom som to takto myslel ze toto by si mal povedat ... a nezabudni ho pozvat na pivo alebo pridi z basou piva za nim :lol: 8) zo slovami pivo je pre vás ja si na chvilku požičiam vašu dceru... :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Jej foter je fizel , cize do jamy levovej :-D
Do jamy levovej pre to, že ešte nemáš vodičák, alebo...?
BabySHAQ napísal:povedat proste ... viem ze mate voci mne predsudky .... a a mam taky silny pocit ze asi je jedno čo dobreho spravi vas nazor na mna a mojich rovesnikov nezmenite ... ale bol by som rad keby ste sa mna snazili brat v dobrom ....
Sorry, ael keby si to takto formuloval tak by si sa s uzmierením rovno mohol rozlúčiť. Vyznieva to arogantne a hneď tam dávaš na javo, čo si o ňom myslíš a analyzuješ ho na základe vlastnej nepotvrdenej mienky. To nie je dobrý nápad. A rovno keby si mal pravdu a vážne by voči tebe predsudky mal, tak mu to nie je dobré vyhadzovať na oči, nakoľko on to berie ako svoju pravdu a ty mu to nazveš predsudkami...
Pozri najlepšie bude, keď zazvoníš pri dverách, on otvorí a ty mu povieš na čo si prišiel. Keď sa Ťa opýta, odpovedáš, keď nie, tka na ňu jednoducho počkáš a hotovo...
dOg
VIP
VIP

Príspevok od používateľa dOg »

ja neviem mne sa cela tato tema zda pritiahnuta za vlasy!BabySHAQ sak prosim ta nepytaj sa kazdu kravinu ked pojdes prvy krat hladat robotu tak zalozis temu poradte co mam spravit alebo ked bude svadba tak ci sa k sebe hodite?Sak rozmyslaj samostatne samozrejme ze su aj veci v ktorych si nevies poradit a preto sem napises ale nie kazdu vec!Tym ze riesis problemy sam ziskavaas skusenost aj ked to zle spravis ale je to skusenost a tym sa buduje aj cela osoba!Buduje sa na skusenostiach!Lebo 11stran je podla mna uz dost!Neber to ako urazku ber to ako priatelsku radu 8)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

dOg napísal:BabySHAQ sak prosim ta nepytaj sa kazdu kravinu ked pojdes prvy krat hladat robotu tak zalozis temu poradte co mam spravit alebo ked bude svadba tak ci sa k sebe hodite?Sak rozmyslaj samostatne samozrejme ze su aj veci v ktorych si nevies poradit a preto sem napises ale nie kazdu vec!
Co myslis ze mi mu vravime v tolkých prispevkoch ? ostava nam len dufat ze sa uvedomí.....
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Ahojte priatelia :) . Heh v poslednych dnoch sa stalo dost pre mna prijemnych udalosti . Povedal som si ze uz nebudem prispievat , ale nechcem zanevriet :) .

Toto dievca ( konecne ju nejak nazvyme kika ) tak odisla na prazdniny k babke na dedinu vzdialenu nejakych 25 km odo mna . Bol som zanou prvy krat na motorke , druhy krat na motorke dnes na bikeu , najskor sme len na kofole sedeli potom sa jej sestranica pridala ( o rok starsia od nej ale vypada jak jej dcera :lol: ) a aj bratranci ( taky uchylaci ) - No tak sme chodili na kofolu potom na kozol ( navozena slama ) a viete ake to je :-) Najskor sme si lahli meter od seba a dnes som lezal cely cas uplne blizko nej :-) . Predtym som ju chytil za ruku iba ked potrebovala vstat a teraz sme spolu zliezali :P. joooj a ked som zadok oprasoval a z vlasov slamu vyberal :oops: . Boli sme spolu pod ostrekovacom travnika :-D cize si mozete domysliet aky sme boli mokry . A toto ma uplne najviac potesilo sedeli sme na kofole vecer (ja ona , moj trafeny kamarat a jej sestranica ) tak som sa k nej prituli a chytil ju okolo pasa , sme sa odfotili , ale akoze nie jak predtym ze uskocila normalne som ju mohol drzat a este aj jak sme sli cez dedinu tak som siel vedla nej a mal som ruku na bokoch :P . A volala ma znova :-) .

Ok teraz si poviete ze co tymto chcel trapko povedat . Sam neviem , proste som mal nutkanie to sem napisat . Viem ze mnohy si poviete ze to vobec ale vobec nic neznamena , ze sa radujem zbytocne ale potesilo ma to .

Btw : dovernym osobam poskytnem foto
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

BabySHAQ napísal:Ahojte priatelia :) . Heh v poslednych dnoch sa stalo dost pre mna prijemnych udalosti . Povedal som si ze uz nebudem prispievat , ale nechcem zanevriet :) .

Toto dievca ( konecne ju nejak nazvyme kika ) tak odisla na prazdniny k babke na dedinu vzdialenu nejakych 25 km odo mna . Bol som zanou prvy krat na motorke , druhy krat na motorke dnes na bikeu , najskor sme len na kofole sedeli potom sa jej sestranica pridala ( o rok starsia od nej ale vypada jak jej dcera :lol: ) a aj bratranci ( taky uchylaci ) - No tak sme chodili na kofolu potom na kozol ( navozena slama ) a viete ake to je :-) Najskor sme si lahli meter od seba a dnes som lezal cely cas uplne blizko nej :-) . Predtym som ju chytil za ruku iba ked potrebovala vstat a teraz sme spolu zliezali :P. joooj a ked som zadok oprasoval a z vlasov slamu vyberal :oops: . Boli sme spolu pod ostrekovacom travnika :-D cize si mozete domysliet aky sme boli mokry . A toto ma uplne najviac potesilo sedeli sme na kofole vecer (ja ona , moj trafeny kamarat a jej sestranica ) tak som sa k nej prituli a chytil ju okolo pasa , sme sa odfotili , ale akoze nie jak predtym ze uskocila normalne som ju mohol drzat a este aj jak sme sli cez dedinu tak som siel vedla nej a mal som ruku na bokoch :P . A volala ma znova :-) .

Ok teraz si poviete ze co tymto chcel trapko povedat . Sam neviem , proste som mal nutkanie to sem napisat . Viem ze mnohy si poviete ze to vobec ale vobec nic neznamena , ze sa radujem zbytocne ale potesilo ma to .

Btw : dovernym osobam poskytnem foto
baby ja nemozem s teba ;) (myslim v dobrom) to s tym postrekovacom travnika....K+ vole to stalo za to :) a vidis nepotreboval si ani hojko k tomu aby sa toto stalo..drzim palce..len tak dalej!!!! //// daky scenarista tu nieje? :D zeby nam to sfilmoval?
Zamknuté