Natrhnuty sval
Natrhnuty sval
Chcel by som vas poprosit o pomoc pri mojom probleme: asi pre 2 mesiacmi som si natrhol sval a odvtedy sa mi to stale nevyliecilo. bol som aj u ortopeda povedal ze staci si to mesiac stahovat elastickym obvazom a pomoze. Problemy mi vsak stale pretrvavaju a to miesto na nohe kde som si to natrhol je stale dost opuchnute a zdurene. Pred tyzdnom som zacal zase trenovat(futbal) zdalo sa uz vsetko v poriadku ale na druhy den som pocitoval silne bolesti a opuchlo mi to. Co by som mal podla vas robit aby sa mi to vyliecilo?
Re: Natrhnuty sval
Kde bývaš?dbco napísal:Chcel by som vas poprosit o pomoc pri mojom probleme: asi pre 2 mesiacmi som si natrhol sval a odvtedy sa mi to stale nevyliecilo. bol som aj u ortopeda povedal ze staci si to mesiac stahovat elastickym obvazom a pomoze. Problemy mi vsak stale pretrvavaju a to miesto na nohe kde som si to natrhol je stale dost opuchnute a zdurene. Pred tyzdnom som zacal zase trenovat(futbal) zdalo sa uz vsetko v poriadku ale na druhy den som pocitoval silne bolesti a opuchlo mi to. Co by som mal podla vas robit aby sa mi to vyliecilo?