Práca + príjem
-
midnight_man
Guru
Kedysi spravca na jednom z MT gymnazia - plat smiesny - takmer minimalna mzda. Neskor spolocnik-konatel v jednej stavebnej firme, zo zaciatku super, neskor nezhody, odsiel som prec. Momentlane obsluha CNC (HPP) + slubeny karierny rast a pomimo sprava siete v jednej MT firme. Cisty prijem sa pohybuje okolo 18tich
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
brigadujem, v jedej strojarskej firme v TN na IT oddeleni a pomaham tam s pracami okolo PC (audit a tak, vo firme je okolo dvesto kompov), 50 Sk/h, minuly rok bolo 60 a predminuly len 40, lebo som zacinal... a po minule roky som aj daco programoval v php, chceli nejaky helpdesk pre zamestnancov a anketu spokojnosti, tak na to ma tam mali.
ale pracicka je to lepsia ako nic, az na ten audit pc, ked musim behat a otravovat ludi aby ma pustili ku kompu
ale pracicka je to lepsia ako nic, az na ten audit pc, ked musim behat a otravovat ludi aby ma pustili ku kompu
Nie je 50sk/h nejak malo na to, ze to je IT? Pytaj viacMek napísal:brigadujem, v jedej strojarskej firme v TN na IT oddeleni a pomaham tam s pracami okolo PC (audit a tak, vo firme je okolo dvesto kompov), 50 Sk/h, minuly rok bolo 60 a predminuly len 40, lebo som zacinal... a po minule roky som aj daco programoval v php, chceli nejaky helpdesk pre zamestnancov a anketu spokojnosti, tak na to ma tam mali.
Košice-sklad Valeo-výroba súčiastok do automobilov-práca na linke-10,5 litra-4smenka, z toho si neviem predstaviť že by som niekedy v budúcnosti mal platiť nejakú hypotéku, rôzne pôžičky, paušál, lízing atď
Najhoršie je keď niekde vidím tie priemerné mzdy v regionoch a v košickom je tuším okolo 18-19tis, vtedy si musím ísť zafajčiť aby mi klesol tlak 
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
mohol som robit v IBM a HP, ale akosi som sa pozabudol, takze som zivnostnik a pracujem v oblasti osvetlenia, ozvucenia a podobne. cize si lietam po akciach, koncertoch, oslavach a pod. a platovo mi to vyhovuje. viac vsak ako plat ma bavi to (uz dlhe roky), ze si cestujem a nesedim furt na tej istej stolicke v kancli
prve zamestnanie bolo vyroba laminatovych dielov na lietadla.
najspinavsia praca, ale za slusne prachy 5 dni v tyzdni (za 3 roky 3 soboty a jedna nedela) 8 hodin (z coho som si vedel aj dve hodinky pospat
) ukolova mzda. mal som naplanovane nejake vyrobky na den. bolo len na mojej sikovnosti kedy pojdem domov. potom sa to po.r.lo, vymenilo sa vedenie, tak sme sa rozlucili.
teraz predavam a opravujem bicykle. opravy su v pohode, sem tam nejake nadavky, ked sa nedari. predaj nemam moc rad, lebo ked vidim ako su ti ludia sprosti tak mi je na tycku
ale inak sa nestazujem. az na prachy. absolutna ubohost. minimalna mzda+osobne+podiel z trzby=velke h
najspinavsia praca, ale za slusne prachy 5 dni v tyzdni (za 3 roky 3 soboty a jedna nedela) 8 hodin (z coho som si vedel aj dve hodinky pospat
teraz predavam a opravujem bicykle. opravy su v pohode, sem tam nejake nadavky, ked sa nedari. predaj nemam moc rad, lebo ked vidim ako su ti ludia sprosti tak mi je na tycku