pinco napísal:Byť na tvojom mieste, zistím si, či má on o teba takisto ešte záujem. A ak by si toto spravila mne, poprvé by som sa s tebou vážne porozprával a po druhé by som s tebou už nikdy nechcel nič mať. Kamarátstvo možno áno, ale vzťah určite nie. Byť na tvojom mieste, prehodnotím svoje správanie a ujasním si, čo chcem.
[OT]kokos. nie je to náhodou REKORD v rýchlosti?! ... ako sa na to tak pozerám, tak za 18 min. sa tu začala písať 2. strana. tak to je už niečo si myslím [/OT]
Je to aj vekom, samozrejme. Ale tak od toho ten vek je, aby sa naučila na vlastných chybách a skúsenostiach.
Ivka, takže do tretice - choď do toho, držíme prst a nezabudni nás informovať
kamaratka spravila to iste boli predtzm kamarati a yacali spolu chodit a ako ty hovoris aj ona mala proste pass a teraz ho ynova chce ale uy nechce on ju takye asi tak to dopadlo asi som ta nepotesil
ta ked ho chces, tak nedumaj tu na hojkovi a bez za nim, ak uz nieje neskoro. ja uz by som slecnu co ma odkopla spat nezobral ale furt zavisi na okolnostiach a mozno mu to aj vysvetlis. ale ked mu to spravis 2x tak ti tu uz napisem ze si to, co ti nemame pisat.
zuzkazuzka napísal:Ivka, vieš, záleží na tom, ako to vníma on. Nemusí byť ešte všetko stratené. Nepíšeš veľa o vašom vzťahu, ale myslím, že pokiaľ ste v kontakte a už vám raz bolo dobre, tak tam šanca je.
Možnože si práve prelomila sériu "vzťahov", ktoré si si dlho nevedela udržať a teraz si konečne pochopila, že k tomuto človeku ešte stále niečo cítiš. Takže ti každopádne radím niečo s ním podniknúť
trošku by som ti oponoval.... ja som chlap (no resp. maldý muž) a u nás dosť veľa hrá aj hrdosť teda u mna.. keby to bolo ešte len pár dní tak by sa dalo uvažovať že by súhlasil teda ak ju ľúbil...ale s takýmto odstupom času? no ti poviem keby teraz prišla moja bývala za mnou že ma chce spať tak ju pošlem kade lahšie.. aj napriek tomu že som ju nesmierne myloval ale že strašne...
zuzkazuzka napísal:Keby bol strašne ranený a nahnevaný, tak ti ani nenapíše...
nemas pravdu, so mnou sa rozisla priatelka po piatich rokoch, ale sla za svojou vysnivanou pracou, tak som si povedal, ked bude stastna v zivote, budem aj ja. bol som velmi nestastny a takisto jej pisem doteraz...uz to je asi tak rok. ale keby sa chcela vratit, tak to asi nepripustim, pretoze jedno taketo sklamanie mi staci. musim sa chranit sam pred takymito sklamaniami a mozno prave preto by som nechcel byt opat spolu...mozno na darmo sa nehovori...nikdy nestupis dvakrat do tej istej mlaky...
mi-chau napísal:Ak ti na nom zalezi uz mu neublizuj. A ak toto nedokazes urobit si egoistka. prepac
hmm na tomto je velky kus pravdy musim uznat ... no na druhu stranu ak nikoho nema (ak ma nekaz mu to o tom ani neuvazuj ) tak by to za pokus stalo ste stale v kontakte tak sa mu skus ospravedlnit ja by som to skusil ... no nemozem nesuhlasit s mi-chau sancu si mala a co ked ti da aj druhu a teba zas po case omrzi hmm to by si sa nezachovala prave najlepsie no je jasne ze teraz nik nemoze vediet co bude ... tak ci tak dobre zvas co urobis aby si mu opät neublizila ... vies ono je to tak sancu si mala a teraz musis niest nasledky za svoje ciny clovek si zväcsa az neskor uvedomi o co prisiel a v niektorych chvilach je tazke (mozno i nemozne ) urobit to spravne alebo to najlepsie no a potom musime znasat dosledky ktore nam bohuzial dochadzaju niekdy az casom ... tak ci tak drzim palce ak ti sancu da neurobom tu istu chybu ... vela stastia
ak by som bol na mieste toho chalana nevratil by som sa k tebe nic proti tebe nemam ale uz o tebe pochybnosti bude mat stale uz bude ratat s tym ze mu mozes ublizit znova tak ale mozem sa mylit mozno je iny
aj tak dufam ze budete obaja stastny ci uz spolu alebo inak to uz je vasa vec good luck