Ako roztiahnut okuliare
Ako roztiahnut okuliare
Zdravim ludia, toto je taka " aktualna " tema,.... Mam slnecne okuliare ale tlacia ma ramy na boku hlavy. No, a tak ma zaujima, ako by som roztiahol ramy do stran, alebo ako by som rozsiril okuliare.. Za odpovede vopred VDAKA
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
zalezi na tom, ake su to okuliare, je mozne ze ich zlomis, ak su to len dake "plastaky" tak s tym nespravis nic, ak si si nie isty, zabehni do najblizsej optiky, tam ti povie co a ako. ak su to ale skulky od johnyho miletica z jahodovej ocele, tak s tym nespravis vobec nic a budes si musiet kupit nove a o trosku vacsie
No to je dobry napad, otazne je, ako to bude vyzerat. Druha moznost co mi napadla, je nahriatie strednej casti, ktora dosada na nos. Bezpecne by to mohlo byt pri takej 100W ziarovke, ale je to len moja teoria, v praxi som to nikdy neskusalenergy00 napísal:ne ne, to su len imidzovky plastove.... ( 450,- SK ) Rozmyslal som, ze ich vysmyrglujem tam,...ked otvorim okuliare a dosadnu tak na tom spoji...aby sa otvorili viacej....
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Tak ked su to imidzovky, do optiky nemusis ani chodit - povedia ti asi tolko, ze taky model/znacku v zivote nevideli a ze vsetko, co sa moze pri ich uprave stat beries na svoju zodpovednostenergy00 napísal:ne ne, to su len imidzovky plastove.... ( 450,- SK ) Rozmyslal som, ze ich vysmyrglujem tam,...ked otvorim okuliare a dosadnu tak na tom spoji...aby sa otvorili viacej....
tak ja by som na tvojom mieste kombinacky hned zahodil skusal som to a zle som dopadol tiez to boli plastaky ako tvoje.
a tiez by som vylucil aj to nosenie len z toho dovodu ze ked sa ti zle nosia a budes ich mat cely den tak neviem ako sa budes sustredit ked ta to bude tlacit ja by som na tvojom mieste vyskusal asi tu ziarovku
a tiez by som vylucil aj to nosenie len z toho dovodu ze ked sa ti zle nosia a budes ich mat cely den tak neviem ako sa budes sustredit ked ta to bude tlacit ja by som na tvojom mieste vyskusal asi tu ziarovku