JPW ma dokonca aj moznost, ze si to mozes cele sosnut. netreba ti nic stahovat. predpokladam, ze nemas asi net, tak nemas prilis casu to tam hladat. staci ti kliknut sem http://www.jakpsatweb.cz/download.html a dat download
Zdravim..
Da sa prosim vas takymto sposobom stiahnut aj daka komplikovanejsia stranka, ako napriklad viamichelin.co.uk? Pripadne daka jej cast? Mohlo by to byt hocijak velke, to je jedno, len ci je nejaky sposob ako by sa to dalo proste cele stiahnut aby som to mohol prehliadat aj bez pripojenia na net.
Dikees
ak je to dynamická stránka, tak ti všetko nestiahne, pretože obsah tých stránok nie je presne definovaný ale môže nadobúdať rôzne formy. Jednoduché html stránky sa dajú stiahnúť crawlermi ako bolo písané
Hmm..
No skoncil som lebo HTTrack mi stiahol toto "The use of Webcrawler is prohibited on ViaMichelin web site."
Ten teleport pro sice celkom slusne zacal stahovat ale hned napisal ze tam je nejaky limit na 500 linkov pre neregistrovanych a 65500 pre registrovanych. Ale aj keby som bol registrovany 131 krat to co som uz stiahol by bolostale skoro nic.
Dake napady?