,, no zo zaciatku sa aj mne robili, ale pokozka si zvykla.Kady ma inu reakciu pokozky. . .Ale efekt po oholeni do protismeru stoji za to.Hladunke ako detska ritka. . .
ef.K0 napísal:,, no zo zaciatku sa aj mne robili, ale pokozka si zvykla.Kady ma inu reakciu pokozky. . .Ale efekt po oholeni do protismeru stoji za to.Hladunke ako detska ritka. . .
musim suhlasit ....... a vazne pokozka si po urcitom case v pohode zvikne a uz neni ziaden problem ... len sa mi nechce stale holit , teda privital by som nieco trvalejsie ten laser moze byt zaujimave
ef.K0 napísal:,, no zo zaciatku sa aj mne robili, ale pokozka si zvykla.Kady ma inu reakciu pokozky. . .Ale efekt po oholeni do protismeru stoji za to.Hladunke ako detska ritka. . .
ja ked si oholim (zatial) len fuzy do protismeru, prestanem mat tu kozu pod fuzami citlivu, akoby bola umrtvena a to teda nemam rad
slavo120 napísal:musim suhlasit ....... a vazne pokozka si po urcitom case v pohode zvikne a uz neni ziaden problem ... len sa mi nechce stale holit , teda privital by som nieco trvalejsie ten laser moze byt zaujimave
no a napr brada ta vide s laserom do 3000sk:D radsej kupim tatkovy benzin aby sme chodili rychlo:D k teme ja si holim miesta v oblasti genit. a dost dlho a stale tam mam vyrazky,vzdy aj ked si na to prsknem nejaky alkoholvy spray tak nic.stale sa ich neviem zbavit,myslite ze to moze aj dvaroky trvat kym to zmizne?lebo ja uz naozaj úpochybujem o tom ze si pokozka zvykne
holenie do protismeru sposobuje, ze chlpky pri raste maju tendenciu rast "pod kozu" .. prave to sposobuje to neprijemne svrbenie a cervenanie, az vyrazky. Kedze je mi tento pocit neprijemny, ani som neskusal ci si moja koza zvykne a prisposobi sa.
A odchlpenie laserom.. ehm neviem si seba predstavit dojst na takyto zakrok v oblasti genitalii, aj ked svojim sposobom nie je to az take neobvykle..
rixo - ze si to holis nejakou jednorazovkou? lebo ked holis dobrou ziletkou, nemas potrebu prechadzat jedno miesto viackrat - co kozu len drazdi, a pri viacnasobnom prechadzani to priam laka ist do protismeru