Narodeniny

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

tak sa vybavila chata.ocko ma na nu vybavil 1,5l starobrnom :) ide kopec ludi,budeme mat bazen.celkom sa tesim.ledn dufam ze sa tam nikomu nic nestane :cry: drzte palce.o pol hodku odchadzam :)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Re: Narodeniny

Príspevok od používateľa kafiatko »

ades napísal:spoluziak mal 18. viac si nepamatam a dost sa za seba hanbim :oops:
toto sa stalo aj mne....a veru aj ja sa hanbím... naj kamoška mala oslavu a pamätám si iba to ako mi nalievali...viac už nič... :oops:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Narodeniny

Príspevok od používateľa Digital »

kafiatko napísal:toto sa stalo aj mne....a veru aj ja sa hanbím... naj kamoška mala oslavu a pamätám si iba to ako mi nalievali...viac už nič... :oops:
Doležité je zúčasniť sa :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak napr. dospelost som aj ja oslavil jak sa patri ..a este dobru kvapku viac ... som moooc vypil a moooc miesal .. takze si pamatam len take zablesky jak z hororu, to jak kosim z mosta s kamaratom, to jak spim v cafecku, to jak sedim doma na schodoch :-) ... no proste malo ,ale ze ked sm sa dve hodky prespal v cafecku, tak som bol uz vice do pohody :-P ... hanbil som sa ist druhy den von, ale nebolo ot az take HC .. domov som prisiel iba v doprovode bez podopierania :-) .. takze celkom to slo ...

.. odvtedy uz oslavujem mierne ... dokonca mi prestal jaksi chutit alkohol :-( ...
Napísať odpoveď