Dobry den!
Mam problem ohladne grafickej karty ani neviem ci je to az taky problem ale popisem vam ho: takze vonku je dost teplo a teploty jednotlivych komponentov stupaju mam grafiku GIGABITE 8800 GTS 320 MB a pri hrani narocnejsej hry napr. STALKER teplota sa zacne zvosovat no pri prekroreni 60 stupnov zacne moja skrinka signalizovat ton.Pytam sa preco ? Je to skrinka arthix s displejom v predu . Ale nerozumiem ved predsa graficky cip straca vykon az po prekroceni okolo 100 suptnov nie alebo sa myslim ? Mate niekto taku skrinku alebo da sa niekde nastavit ta hranicna teplota pre signalizaciu ? Na ovladacoch to neviem najst a a ni na skrinke.Pomozte prosim
DAkujem
blbost.. podla mna henta VGA ma uz pri IDLE tolko °C.. teda tych 60... alebo ak ma menej tak za par sekund sa zahreje.. a to si ani menu z hry nestihnes kuknut... neni to nahodou CPU ?? ale to by pri 60°C nepipalo.. a vobec by asi nepipalo
To bude signalizacia prekrocenia teploty CPU, ktora je nastavena v biose. Ja som to tak mal raz na jednej doske. POpozeraj sa v biose ci tam nieco take nenajdes