Pozeravate to niekto? Divaci im posielaju mp3-jky, tak som sa spytal cez mail Maria, ci vie, ze pacha trestny cin. Povedal do vysielania, ze oni maju na to povolenie. Chcel by som vediet, ake povolenie. Tak som sa spytal, ake povolenie to vlastne maju. Na toto mi odpovedal, ze ake povolenie?! Uz ani nevedel, co povedal. Ako to vlastne je? Porusuju zakon stahovanim mp3, ktore im posielaju uzivatelia na mail? Mali by problemy, keby tam dojde BSA?
to kvoli tomu nemozes spavat ? taketo veci ze ta trapia .
Este je tu ta moznost ze ty sam si z NautikTV a stiska vam zadky ci pachate nieco protipravne .
Ale k teme : podla mna nemaju nato pravo (cisto intuicia )
heh, to mysliš važne? ludia im na email pošlu stiahnute mp3(aj keby boli z original albumov tak je to nezakonna distribucia) a oni ich potom v pohode pustia vo vysielani? rofl..
neviete ich nicky na pokeci? viem ze ich tam spominali ale nezapametal som si... chcel by som ich podzravit a popriat vela teda aspon to minimum zdraveho rozumu...
a je to nezakonne... mozu pustat songy ale len tie co su ich, zakupene...
ZHNiLa_KaCHNa napísal:neviete ich nicky na pokeci? viem ze ich tam spominali ale nezapametal som si... chcel by som ich podzravit a popriat vela teda aspon to minimum zdraveho rozumu...
a je to nezakonne... mozu pustat songy ale len tie co su ich, zakupene...
Ten bu*erant tomáš je tomas196 ... to som si zapametau lebo stal tam jak buk a chvilu som sa citil trapne že aj on je človek jak mi
Jasne, ze nie som z nautiku.. Len ma ten homosexual nasral. Tak som sa chcel uistit v mojom tvrdeni.. Presne ako vravis, poslu im mp3 na mail a oni to tam pustaju. Este si povedia ake chcu, a take im poslu.. No ROFL
Nautik napísal:Jasne, ze nie som z nautiku.. Len ma ten homosexual nasral. Tak som sa chcel uistit v mojom tvrdeni.. Presne ako vravis, poslu im mp3 na mail a oni to tam pustaju. Este si povedia ake chcu, a take im poslu.. No ROFL
lol zahladzujes stopy? 2 prispevky, nick nautik pises v teme o nautiku a nie si z nautiku??? blaa blaaa blaaaa.....
neviem ci je z nautiku ale viem ze ta Lenka ma nick mya 242 ale neviem ci funguje to som len tak zapocul a inak su v pohode a tym pachaju urcite trestny cin