PC sa vypne
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
PC sa vypne
Zdravim. PC nevypinam nikdy a dnes sa mi z nicoho nic vypol uz 3-krat. Môze byt ze je "prehriaty" z tych neznesitelnych horucav? alebo je to nieco horsie nebodaj? 
-
PAuLi3
Darca
aj mne sa to uz dnes par krat stalo a nielen dnes ale celkovo tento tyzden to nebolo bohvieco kedze su tieto teploty,, v izbe zhruba 30st. takze je tu poriadny kentus a chudacik pc tu trpi takze mu tych par resetnuti este odpustim ...ale ked bude robit aj nadalej budem sa musiet nan pozriet...btw takze bude najskor tymi teplotami
-
NumBer_One
Star
-
drdi21
Star
mne to robilo tez.odporucam vsetkym ktorym to robi iba jednu vce .v tychto horucavach je najlepsei odobat aspon jed kryt z bedne.dos to úpomoze.ja mam odobrane obidva a komp ide v poho.meral som teplotu v skrini ked som mal kryty zalozene a bolo tam 56 stupakov.a teraz ked som dal prec tak mam o 10 stupakov menej.dost to pomoze.
-
Šu-Do
Redeemer
no vies drdi21 ked nemas dobre vetranu bednu tak je to na kkt
ked mas pekne vpredu vetrak(y) a vzadu aspon jeden tak je to ovela lepsie potom zatvorene ako otvorene.. stale naval studeneho cerstveho vzduchu.. zatial co ked tam neni prievan tak vzduch stoji.. CPU, VGA nasavaju svoj ohriaty vzduch stale dokola
ked mas pekne vpredu vetrak(y) a vzadu aspon jeden tak je to ovela lepsie potom zatvorene ako otvorene.. stale naval studeneho cerstveho vzduchu.. zatial co ked tam neni prievan tak vzduch stoji.. CPU, VGA nasavaju svoj ohriaty vzduch stale dokola
-
drdi21
Star
vies teraz sa my uz neoplati investovat do vetrakov lebo idem kupit asi za 2 mesiace komplet neovu bednu.a vzdy to je lepsie ako ked to mas zavrete.Šu-Do napísal:no vies drdi21 ked nemas dobre vetranu bednu tak je to na kkt
tak ako pise Su-Do - v skrini je nutnost zachovat prievan.. spredu nasat chladny vzduch, prehnat ho celou skrinou a vyviest ho ohriaty odzadu. V pripade otvorenej skrine vznikne ten efekt, ze cez predny vetrak sa nasaje vzduch ktory sa hned rozplynie aj mimo skrine, a naopak zadny vetrak saje vo velkej miere vzduch z okolia skrine, miesto tepleho zvnutra skrine. Teda efekt sa straca. "Lepsie" je to ozaj len v pripade zle vetranej skrine, ale to uz sa da skorej nazvat amaterizmom.