Nočné kúpanie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
N@pster
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nočné kúpanie

Príspevok od používateľa N@pster »

POLTÁR - V bazénoch si užívajú až do noci! Nevšedné kúpanie pod hviezdami si môžu vychutnať návštevníci mestského kúpaliska v Poltári. Záverečná je tu až hodinu pred polnocou. Plánujú ju však ešte predĺžiť.

Do malého areálu s detským a plaveckým bazénom prichádzajú za tmy desiatky ľudí. Areál je dobre osvetlený a až do 23. hodiny sú otvorené všetky bufety. „Je to tu super!“ zhodli sa kamaráti, ktorí sem prišli z obce Uhorské spolu so starými rodičmi. „Voda má 26 stupňov, no počas horúcich dní sa zohreje ešte viac a v noci je potom pre kúpajúcich veľmi príjemná,“ hovorí správca kúpaliska Marián Bodnár, podľa ktorého má relax vo vode pod hviezdami neopakovateľné čaro.

Naozaj iba u nas v Pt je nočné kúpanie z celej SR hmm...

inak je to to super relax
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Najlepsie kupanie ake som zazil bolo v noci v mori. Bulharsko. tentorok by som tam siel s priatelkou ale ona nechce :?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Nocne kupanie ma len jednu nevyhodu - clovek sa na slnku neosusi :D .. ale inac suhlasim s tym ze je to zazitok. Sice som nemal moznost byt na legalne otvorenom kupalisku v nocnych hodinach, avsak kto pozna smiesne ohradene bazeny na zemplinskej sirave, ten pocas teplej noci vyuzije moznost nocneho kupela - vtedy mi pripada ako zivotabudic, a uz len to ze je to netypicke, je to aj vzacnejsie. Navyse ovela prazdnejsi bazen (ak nie uplne).. mnam...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

KoCi napísal:Nocne kupanie ma len jednu nevyhodu - clovek sa na slnku neosusi :D ..
ale ani ta nespali a nemusis sa natierat :idea:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ma este jednu nevihodu koci nevidis dievcatam do tvare
btw : u nas VINCOV LES ( sladkovicovo ) nedela, streda a piatok je nocne kupanie od 21.00 teply a 3 studene bazeny :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ja osobne nie som taky nevybujaceny ze chodim na kupaliska robit ocumovaca.. ide mi o cvachtanie sa :) .. ako sa vravi, vsetko zle je na nieco dobre.. nevidis dievcatam do tvare, ale nevnimas ani dievcenske nedostatky ked uz sme pri tom :)
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no take som zazil viac krat.. ale v sukromnom bazene.. bolo to super necakano som sa tam zoznamil s babou ktorou som vobec nepoznal..po par vodkach som sa jej opytal ci sa nejdeme kupat..povedala ze ano tak sme isli do bazene..trosicku sme sa maznali a potom co sme vysli sa uz nikdo v tom bazene nechcel kupat..ale preco ? :))
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

KoCi napísal:ja osobne nie som taky nevybujaceny ze chodim na kupaliska robit ocumovaca.. ide mi o cvachtanie sa :) .. ako sa vravi, vsetko zle je na nieco dobre.. nevidis dievcatam do tvare, ale nevnimas ani dievcenske nedostatky ked uz sme pri tom :)
hehe lol no to by len riadny debil musel byt niekto kto by tam chodil len koli tomu aby mohol kukat na holky v elegantnom svetle :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

zaciatkom prazdnin sme boli s kamaratmi stanovat na sirave a bolo aj nocne kupanie :) ... je to super, az na to, ze je vonku chladnejsie, ked sa pozriem do vody pred sebou, tak mam pocit akoby som plaval v rope ( :D ), ale super je vsetko ostatne (nikto, respektive minimum ludi naokolo, kludna hladina, mesiac na oblohe... proste super) 8)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

este som sa tak nekupal, ale chcel by som. dufam, ze cez prazdniny sa nieco take podari :))
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

v noci sa voda zda teplejsia ako cez den preto je to prijemne zo zaciatku..ale ked mas vyliezt z vody, tak brrrrr..raz som to zazil v Taliansku, a v Bulharsku len susedia isli a potom 4 dni sedeli v bare a pili teply caj bo prechladli 8)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Pravidelne, ked som na dovolenke v Chorvatsku, tak, ked sa napijeme s kamaratmi nas chyti chut na kupanie, tak hor sa do naha, a kde sa da najblizsie skocit do vody, tak tam ideme. Je to parada a zazitok.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

v poprade v aquacity poprad je pravidelne kupalisko otvorene do 22:oo a powiem vam ze je fajn zazitok. ci uz vonkajsie telpe bazeny, alebo prvy bazen svojho druhu v europe - bazen ktory je vo vnutri a cely objekt + vodu zohrieva solarna energia, v bazenoch su fazebne svetla ktore v see az tme spravia neopisatelnu atmosferu a vzdy o 21:3o paradne laserova show.

fakt nocne kupanie sa mi paci viac ako normal by som powedal :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

mirak2 napísal:v noci sa voda zda teplejsia ako cez den preto je to prijemne zo zaciatku..
njn, lebo (vacsinou) je teplejsia ako vzduch... to teraz co som bol na sirave, tak sa vecer aj voda ochladila...
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

My sa s kamosmi tiez chodievame v noci kupat na jazero...je to uplne coool a nemozeme si to vynachvalit ;-)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

v noci a k tomu este nahi... hmmm :smt059
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

no to aby som nikam nechodila....
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

tiez sme sa kupali nahy na kupku a skoro sme dostali zakaz vstupu na kupanie ( dva krat dosli policajti raz zeleny a raz mestky ) ale nic sa nestalo..... darmo bolo nas vela ! a vsetci opity ( slabe slovo ) a policajti sa len smali ....
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

My sme tak boli tento rok pri mori a bolo to super. Najlepsie bolo, ked sa ostatni ludia len tak decentne prechadzali po plazi a my sme sa blaznili po tme vo vode :D
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

kupanie v noci je bombove vsade dookola tma a plavas ako keby na jednom mieste kedze ledva vidis nieco predsebou a raz sa nam uz aj podarilo s kamaratmi/kami kupat sa na na jazere nahy...... :lol:
Napísať odpoveď