ked si kupim ATI Sapphire X1950 Pro 512MB DDR3 PCIe 2cDVI, TV-O bude stacit na hry? napr:Rainbow Six Vegas, Crysis, Bioshock...? a este ake hry nepojdu na tuto graficku kartu?
ked nepotrebujes silou mocou DX10 efekty v hre, tak ti ta karta postaci na rozumne detaily. Ak ale ides po DX10, tak bydes musiet siahnut hlbsie do vrecka - akotak pouzitelny vykon v DX10 podavaju az karty 8800GTS, HD2900XT, a silnejsie
To si co za haraburdy pamate vybral??? Preco tam silou mocou tlacis dosku s SLI a grafiku 7600, ktora sa vobec neoplati kupovat??? Radsej by som skusil posetrit alebo niekde usetrit a dat tam uz X1950.
ako pozeram tuto temu no ale sorry mirko1 toto co tu ponukas je chabe a ubohe...naco ti je 2x opticka mechanika v dnesnej dobe?floppy ani nehovorim....inak tie disky mas doma lebo ak nie a to chces kupovat to je na hlavu...7600GS no neviem to mozes radsej kupit tu X1950...a skrinka eurocase?hehe to je ale supa nooo...ved je kopu lepsich skrin za take prachy
sorry Mirko1 ty si ale trdlo...tu pises co by ste mi doporucili a tak?a milion ciastkovych otazok....
napis na co to chces ten pc a jaky mas cenovy limit....
a nechaj sa prekvapit co ti ponuknu lebo teraz mi to pripada ako keby si chcel daco ale vobec nevies co
jdna otazka. graficka karta ASUS GeForce EN8600GT 256MB 2DHT PCX pojdu hry ako su Rainbow six vegas, GTA San andreas, Bioshock, Crysis,Lost Planet atd...?
Staci to na dnesne hry?
Mirko1 : Ty si asi nedáš poradiť... ber X1950Pro/GT. Keď silou mocou DX10 za menší peniaz, tak HD2600XT DDR3, možno rozbeháš DX10 hry na nižších detailoch.
Pamäte značky Kingston, Corsair, A-Data... a GTA San andreas rozbeháš aj na 4 roky starej karte
tak teda berem tu X1950Pro/GT co mi odporucate. odpovedzte mi na jednu otazku: ci mi tam pojdu starsie hry napr:GTA SAN ANDREAS atd a nove hry napr:Rainbow SIx VEGAS, Crysis, Bioshock atd...?
Mirko1 napísal:tak teda berem tu X1950Pro/GT co mi odporucate. odpovedzte mi na jednu otazku: ci mi tam pojdu starsie hry napr:GTA SAN ANDREAS atd a nove hry napr:Rainbow SIx VEGAS, Crysis, Bioshock atd...?
hehe ty si riadny lolo to sa stale budes pytat ci ti pojdu tie hry?
Aky je rozdiel medzi ATI Sapphire X1950 Pro 512MB DDR3 PCIe 2cDVI, TV-O a ATI Sapphire X1950GT 512MB DDR3 2xDVI, TV-OUT
V prvom X1950Pro a v druhej X1950GT aky je medzi tym rozdiel?