OTVARANIE OKIEN
OTVARANIE OKIEN
Mam jeden problem. Kliknem na tento pocitac, dalej na "disk C", otvori to v tom istom okne ako tento pocitac.(To je v poriadku)
Kliknem na "disk D" (stale mam otvorene okno tento pocitac) a ten mi otvori v novom okne...toto je ten problem.
Preco C otvara normalne v tom istom okne a preco uz D otvara v novom okne?
C a D su fyzicke disky nie jeden. Vsade mam nastavene otvarat v tom istom okne.
Dakujem vopred za rady.
Kliknem na "disk D" (stale mam otvorene okno tento pocitac) a ten mi otvori v novom okne...toto je ten problem.
Preco C otvara normalne v tom istom okne a preco uz D otvara v novom okne?
C a D su fyzicke disky nie jeden. Vsade mam nastavene otvarat v tom istom okne.
Dakujem vopred za rady.
-
Misco13
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ku*a
Presne to robi aj mne a uz som sa skusal hrabat vo vsetkch moznych nastaveniach.....kedysi mi to nerobilo....potom zacalo nejako sa mi tradicne dokafral Windows tak som ho preinstalova a ocakaval som, ze to vyriesi aj tento problem ale akurat tak velke H.....strasne mi to leze na nervy a neviem ako to poriesit......ako tu kolega spomina C otvara v tom istom okne a ostatne disky v novom.....proste ten isty popis chyby...rovnake nastavenia fyzickych diskov....PLS HELP 
tipujem ze to budu registre... ked das prave tlac na ten "chybny" disk tak jeden prikaz by mal byt hrubym pismom, mozes sem hodit screen ako vypada ta tvoja ponuka?
//edit:
a ked uz sme pri tom tam mi napis ci vobec mas v registroch tuto vetvu:
(nemal by si ju tam mat)
a aku hodnotu mas ulozenu v:
(mala by tam byt "none")
//edit:
a ked uz sme pri tom tam mi napis ci vobec mas v registroch tuto vetvu:
Kód: Vybrať všetko
HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell\opena aku hodnotu mas ulozenu v:
Kód: Vybrať všetko
HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shellno ja som to potom vyriesil jednym programom lebo tiez aj po preinstalovani mi to robilo.Ale uz fakt neviem ktorym, ved to bolo vlani v lete. Ak ma napadne, tak dam vediet.To som spustil ten program, ten nejake chyby fixoval, co sa objavovali aj po sformatovani disku.Lebo bolo to jednym sprostym trojanom, ktory ked si aj zmazal, tak stejne ostal na disku a po chvili znova to robilo.A tento program to tak fixol, ze ho proste totalne znicil na disku a doteraz mam pokoj.
Ale fakt ani za toho teraz si neviem spomenut.Bol to len uplne maly program, jeden spustaci exe subor a to je vsetko.
// To kupo: ee, uz nie
nerobi to,ale jedno bolo hrubym druhe tenkym,ale inac klasicka ponuka, len o jeden prikaz naviac.
// Nepis viacero prispevkov po sebe- pokial si na nieco zabudol, vyuzi tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito
Ale fakt ani za toho teraz si neviem spomenut.Bol to len uplne maly program, jeden spustaci exe subor a to je vsetko.
// To kupo: ee, uz nie
// Nepis viacero prispevkov po sebe- pokial si na nieco zabudol, vyuzi tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito
problem
Zdravim, ja mam presne tento problém tiež, nevieš mi povedať ako si to spravil? Skus si spomenut ak sa da lebo ma to dosť štve
diky
chlapci aj ked ma zabijete, tak ma nenapadne.Mile rad by som vam ho poslal,ale hmmm..... derava stara hlava 
Neskusali ste preinstalovat, ci to neprestalo?
.
.
.
edit: ha, teraz ma napadlo,DISK HEAL sa vola ten program,len neviem, ci to nebolo na to, ze mi stale vytvaralo subor na disku "autorun.inf".
Skuste to s tymto fixnut,pokazit nieje co.
Ak to nepomize, tak potom nemam uz ani páru ako som to odstranil.Jedine uz len novou install alebo...hm...neviem fakt.
Takze asi len tolko chlapci,viac vam asi neporadim uz,mrzi ma.
sa majte sa...
Neskusali ste preinstalovat, ci to neprestalo?
.
.
.
edit: ha, teraz ma napadlo,DISK HEAL sa vola ten program,len neviem, ci to nebolo na to, ze mi stale vytvaralo subor na disku "autorun.inf".
Skuste to s tymto fixnut,pokazit nieje co.
Ak to nepomize, tak potom nemam uz ani páru ako som to odstranil.Jedine uz len novou install alebo...hm...neviem fakt.
Takze asi len tolko chlapci,viac vam asi neporadim uz,mrzi ma.
sa majte sa...
Ja tam napr. nemam bunku open, ale find.kupo napísal:tipujem ze to budu registre... ked das prave tlac na ten "chybny" disk tak jeden prikaz by mal byt hrubym pismom, mozes sem hodit screen ako vypada ta tvoja ponuka?
//edit:
a ked uz sme pri tom tam mi napis ci vobec mas v registroch tuto vetvu:(nemal by si ju tam mat)Kód: Vybrať všetko
HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell\open
a aku hodnotu mas ulozenu v:(mala by tam byt "none")Kód: Vybrať všetko
HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell
A to druhe, hodnotu tam nemam ziadnu.
Ale podotykam, nemam uz problem, vsetko slape ako ma.
Mozno to open by mal vymazat alebo prepisat na find ako mam ja. Neviem.Vyskusat moze. Open len premenuj a vytvor novu find. Cojaviem.Skusil by som. Teraz som zrovna instaloval na novo win, tak registre su v poriadku. Ale samozrejme, ze ty to mozes mat inac. Ja mam winxp pro cz sp2
skus pustit subor v prilohe... ak ti uz to nepomoze tak sa vzdavam potom 
- Prílohy
-
- samefolderwindow.rar
- (852 Bajtov) 25 stiahnutí