H16 - Zarabaj kes (tesite sa na klip?)
-
Sagittarius
Guru
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ked tu o tom tolko polemizujete zhliadol som teda ich novy klip...po prdeli kvalita. Stali na rohu v bonde s kozusinovou kapucou, ktoru pred par rokmi nosili len 4%-tni. Aspon, ze nesedeli na hajzli...
Jedno vsak nechapem. Co tymto sleduju? Ved uz aj hip hoperom sa musi zdat trapne, ze vsetky tie klipy su rovnake. Chlapcom daju pod nohy kopu hnoja nech sa tvaria hip hopvo, postavia ich niekde a ukazu im 4 gangsta gesta, ktore davaju pre istotu aj pri vareni parkov.
Preco nemozu robit aj nejake vtipne veci ako D12, abo Eminem celkovo ma fajn klipy.
P.S. Krasne ste tu opisali punkove oblecenie pani, nadherne...skoda, ze ste ho prisudili metalistom.
Jedno vsak nechapem. Co tymto sleduju? Ved uz aj hip hoperom sa musi zdat trapne, ze vsetky tie klipy su rovnake. Chlapcom daju pod nohy kopu hnoja nech sa tvaria hip hopvo, postavia ich niekde a ukazu im 4 gangsta gesta, ktore davaju pre istotu aj pri vareni parkov.
Preco nemozu robit aj nejake vtipne veci ako D12, abo Eminem celkovo ma fajn klipy.
P.S. Krasne ste tu opisali punkove oblecenie pani, nadherne...skoda, ze ste ho prisudili metalistom.
-
Digital
Guru
Cesi majú takéto veci napr. ten electric mann alebo supercroo , Slovaci sa mi zdaju byt vac povysenecky a namysleny aby robili nieco ine nez sa hrali na gangstrov... jediny rap co sa mi so slovenska v poslednej dobe lubi je Vec .... netlaceu sa do komercie a nakoniec sa v nej objavil , zato ho obdivujem.axXis napísal: Preco nemozu robit aj nejake vtipne veci ako D12, abo Eminem celkovo ma fajn klipy.
Najviac sa mi lubi pokyvkavanie hlavou uplne mimo rytmu a drsny face 
Rozdavaju direkty a haky
Chlapci ak v zivote videli posilku alebo pytel tak som hiphoper. Tzv. palickaci.
Hybu rukami ako keby okolo nich leteli muchy a chceli ich odhanat.
Co su smaky?
K ich obleceniu.. Nech si nosia co chcu podla mna to je trapne, ani to dobre nevyzera tak ako v tych klipoch uz chodia len 12 rocne deti co chodia po ulici so zapnutm Rytmusom na mobile. Jedno nechapem a to naco nosia skejterske boty?
Rozdavaju direkty a haky
Hybu rukami ako keby okolo nich leteli muchy a chceli ich odhanat.
Co su smaky?
K ich obleceniu.. Nech si nosia co chcu podla mna to je trapne, ani to dobre nevyzera tak ako v tych klipoch uz chodia len 12 rocne deti co chodia po ulici so zapnutm Rytmusom na mobile. Jedno nechapem a to naco nosia skejterske boty?
Mohol by som sa opytat odkedy metalisti nosia cira?V zivote som o tom nepoculmirak2 napísal:oblecenie ludi ktory sa priklanaju k HH:
nohavice pre moletky (alebo tehotne), tricko s co najziarivejsim napisom G-unit, siltovka co najbieljsia aka existuje a s co najrovnejsim siltom, zakrivenie sa berie maximalne do 0.02mm a botasky s ktorymi sa postavis na lad ta uz sa nezastavistak to vnimam ja!
zas metalisti s cirom, ovesanymi retazami, vybijanami opaskami, ciernym makeupom ála Edward Scissorhand tiez nie su total cooool..
ja sa priklanam k obycajnemu tricku z tesca za 150Sk a riflami z Blsaku za 350SK, a som najcool..
nedakujte za toto zhrnutie toho ako vyzeraju loooseri co sa xcu podobat na svoje idoly..
dost OT...
h16 sux! mec vrabec rox! zivot zhora vs zivot zdola!
//autoeditácia príspevku ( 30 Jun 2008, 22:58 )
Si robis vtipy nie?Digital napísal:šetci pi*ujete a sami pi*u viete
tak ako má vlastný štýl metalista tak aj hiphoper ! Uplne bezvyznamná diskusia ktorá vedie akurat tak viete kam ! Všetci poznáte len kultové veci 50 cent alebo eminem atd.. a už súdite ! Vypočujte si napr. Tragedy Khadafi , Swollen Members alebo Binary Stars vy lamy potom pochopíte !Súhlasim s p4ra o tých metalistoch osobne pár poznám a všetci smrdia ale samozrejme že sú aj výnimky !
-
Začiatok Konca
Professional
Ja poznám jedného, čo strašne smrdí... ale oni to majú asi v rodine..
tak neviem, či zrovna títo metalisti smrdia..
http://youtube.com/watch?v=4Sam5omG0v0 myslím, že napr. toto je umenie..
ale to sme už dosť veľa OT.. 
-
mathev
Star
ano ano citim sa ako vitaz.
Som najlepsi!!1
a ja by som teba napriklad vidiet ked si bol maly nechcel
na to tu mame ine diskusne temy kde sa prebera pedofilia
skus tam mozno sa najde niekto kto ti poskytne svoju fotku v 12 rokoch
oplati sa vidiet uz len pre ten walpapper
Som najlepsi!!1