Alofok napísal:Nie nemusiš v biologii som ako tak dobra.
Ale v dokumentarnych filmoch som to videla že samica dala bez problemov.
Tak asi nie si. V dokumenoch máš pustený akurát ten akt, čo prebieha pred tým a koľko neúspešných jedincov odišlo, to už z časových dôvodov ukazujú málo čo.
Podla mna to zalezi od povahy cloveka. Tak, ako chalani "balia" baby, tak isto "balia" baby chalanov. Aj ked je zauzivane, ze chalan by mal robit prve kroky (co je podla mna blbost). Dobyvanu osobu potesi, ze ma o nu niekto zaujem.
PS: Moja mila dew6 par stran dozadu pisala, ze ma musela zbalit. Nie je pravda. Keby do nej "nehucim", aby mi dala aspon cislo, tak by sme sa asi neskor ani nestretli. Na prvom rande to bolo skor obojstranne "balenie"
slavo120 napísal:ci viac odvahy .... najlepsia je obojstranna aktivita vtedy to ide hravo
Vtedy to je jedna poézia Lenže nikdy som sa nesnažil o dievča, ktoré o mňa evidentne záujem nemalo. Nemám rád ak z niečoho takého vyjdem ako kkt. Ale stalo sa ...
Grosay napísal:Moja mila dew6 par stran dozadu pisala, ze ma musela zbalit. Nie je pravda. Keby do nej "nehucim", aby mi dala aspon cislo, tak by sme sa asi neskor ani nestretli. Na prvom rande to bolo skor obojstranne "balenie"
a je to tu.. presne toto som vravel... holka dovolila chlapovi aby ju zbalil.. takže v podstate ona ho dostala a on si myslí že ju dostal on.. to je vždy tak
erytrocyt napísal:nikdy som sa nesnažil o dievča, ktoré o mňa evidentne záujem nemalo. Nemám rád ak z niečoho takého vyjdem ako kkt. Ale stalo sa ...
ja som sa tiez veru snazil i ked som videl ze dievca zaujem nema a nikdy mat ani nebude ..tazko si da clovek povedat ked je zahladeny .. ta co uz sak som sa aspon nieco naucil a zazil heh...
triple napísal:a je to tu.. presne toto som vravel... holka dovolila chlapovi aby ju zbalil.. takže v podstate ona ho dostala a on si myslí že ju dostal on.. to je vždy tak
Nebol si tam, tak nesúď.
A to "vzdy je to tak" je dalsia tvoja domienka. Ver tomu, ze baby tiez "balia" chalanov. To, ze sa to tebe este nestalo, neznamena, ze to tak nie je. Ja osobne mam par takych skusenosti.
skypej: Každý chce byť "zbalený". Aj baby, aj chalani. Každému padne dobre, keď o neho niekto javí záujem. Iba možno tebe sa vzhľadom na aktuálnu situáciu zdalo, že je to tak u báb.