ked mam pc zapnuty ide vsetko pohode ale niekedy z nico ho nic sa restartne ani nic nenapise len vypne a zapne ked nabehne na plochu tak napise ze odoslat alebo neodoslat chybu vyndows sa obnovil po vaznej chybe newiete cim to moze byt najprv som myslel ze to bude zdrojom lebo som mal 350 w ale kupil som 570w a roby to menej casto ako predtym prosiiim pomoooooooooooc
Vypinanie pc
Vypinanie pc
Mam zostavu And athlon x2 4200+ 1gb 800mhz ram apacer doska je mis k9n neo f zdroj fortron 570w dvd rw sony nec optiarc hdd 250gb sata 2 western digital grafika ati radeon rx1650 xt 256 mb ddr 3 570/1300 mhz
ked mam pc zapnuty ide vsetko pohode ale niekedy z nico ho nic sa restartne ani nic nenapise len vypne a zapne ked nabehne na plochu tak napise ze odoslat alebo neodoslat chybu vyndows sa obnovil po vaznej chybe newiete cim to moze byt najprv som myslel ze to bude zdrojom lebo som mal 350 w ale kupil som 570w a roby to menej casto ako predtym prosiiim pomoooooooooooc

-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Ja som to tak urobil, to je úplne jednoduché, na neaký externý disk skopírovať hudbu,obrázky,filmy... A znovu to hodiť do pc. No horšie by bolo ak by sa ten vír nachádzal niekde medzi tymi súbormi, najlepšie je to nakonfigurovať na novo disk... Ale tie stratené dátathe| Gamer napísal:reinstal WINU
-
fikus-kukis
Guru wannabe