F1 2009
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tomasito, ja som nemusel az tak velmi dlho lovit v pamati
. pre mna to bola The Hungarian Formula One Grand Prix 2006 = Maiden Button win in chaotic Hungarian GP
- Prílohy
-
- winner2006_en.gif
- (14.71 KiB) 79 stiahnutí
-
Kibo
Hardcore addict
velka cena urcite zaujimava, ale bolo tam vela momentov co mi zdvihli adrenalin. nebudem radsej komentovat, massa ma sklamal, bolo vidiet ze poslednych par kol, ako zacalo znova prsat a prezuli na "mokre" tak bolo vidiet kto vie z dvojice massa/alonso jazdit. je sice pravda ze massa isiel voci trati s respektom a alonso bez respektu voci superovi, ale o tom to je. len ma trosku potom alonso v cieli nastval ked tam velavravne i ked s usmevom na tvari ukazoval na ten odriapany blatnik od toho stretu s massom 
a hamilton ukazal svoje skolacke jazdecke schopnosti a konecne videl ako vyzera voda
a hamilton ukazal svoje skolacke jazdecke schopnosti a konecne videl ako vyzera voda
Samozrejme. To co sme mali moznost vidiet vcera na Nurburgringu vsak bolo imo podstatne zaujimavejsie ako Hungaroring 06, kde sa uz startovalo na mokrej trati + o naj vzruso sa zial postarali kolizie pilotov pri predbiehacich manevroch a nasledne neplanovane zastavky v boxoch. Vcera sme tu mali 2x zmenu pocasia, prerusenie preteku, ovela viac predbiehacich manevrov, ci nervydrasajucich momentov ako takych. Opat vsak zdoraznujuem, Madarsko 06 rozhodne bol zaujimavy pretek, niet pochyb.krija napísal:Tomasito, ja som nemusel az tak velmi dlho lovit v pamati. pre mna to bola The Hungarian Formula One Grand Prix 2006 = Maiden Button win in chaotic Hungarian GP
PS: Tym, ze sa o nejakej GP vyjadrim ako o najzaujimavejsej neznamena, ze ine zaujimave GP sme nemali moznost vidiet ; )
-
Sagittarius
Guru
V tej zatacke to bolo zaujimave, ja som to videl na RTL...ked som prepinal medzi TdF a F1.hojko napísal:Pozrel som si zaciatok zaznamu na Galaxii a stalo to za to. Vyborne ma pobavila zatacka v ktorej vyletelo 5 ci 6 jazdcov, medzi nimi aj Hamilton, ktory si udrzal motor za behu a pokracoval dalej. Keby bola kazda VC takto zaujimava, tak by sa to oplatilo aj pozerat.
-
Soviet
Darca
A túto brutálnu nehodu F1 ste videli? Bacha len pre slabšie povahy.
http://www.froxter.com/view/2554/F1-tragedy.htm
http://www.froxter.com/view/2554/F1-tragedy.htm
... zacina v cca 1:30 min. - , alebo www.myubo.sk/movie_detail.php?id=4433hojko napísal:Pozrel som si zaciatok zaznamu na Galaxii a stalo to za to. Vyborne ma pobavila zatacka v ktorej vyletelo 5 ci 6 jazdcov, medzi nimi aj Hamilton, ktory si udrzal motor za behu a pokracoval dalej. Keby bola kazda VC takto zaujimava, tak by sa to oplatilo aj pozerat.
-
hojko
Site Admin
To co predviedol Alonso dnes na konci kvalifikacie bol brutal, uz to pripada, ze pochytil vsetky praktiky od Michaela Schumachera a este pridal aj nieco naviac. Fandim McLarenu uz desatrocie, ale to co som dnes videl nema obdoby. Bol by som rad, keby ho tim penalizoval a nepostavil na zajtrajsi, pripadne mu to vratil minutovou zastavkou v boxoch