Caos lidi muzete mi doporucit nejake mutiplayerove hry ktere mate odzkousene a sou dobre ... Spis nejake akcni nez strategie ale tak i ty muzou byt ... dekuji za tipy
elpopel napísal:Starcraft je super ale nejak to nemuzem rozjet pres sitovy kabel Proste se tam ten druhy hrac nezobrazi
treba mat verziu ktora podporuje UDP, inac mozes na SC zabudnut... popripade pouzit cabel na COM porty alebo nainstalovat do siete IPX protokol, ktory podporuju aj starsie verzie hry
foboss napísal:niečo netradičné: Nexus: The Jupiter Incident
=> vesmírna strielačka
Nie strielačka skorej strategia ...Je to super hra ja som zral ešte DEmo ked vyšlo Ako Imperium Galactica 3 ale potom som dlho bol smutny bo ten projekt odložili ..... je to krasna hra ... vrelo doporučujem a kampan..zaujimavy pribeh ..ovladacie prvky/hratelnost ...krasa je tam aj jednoduche ovladanie ale je tam aj ručne ze moze aktivovat ručne len vybrane systemy....Je to cool hladam inač niekoho s kym by som si to zadrtil....
Enduro3333 napísal:Nie strielačka skorej strategia ...Je to super hra ja som zral ešte DEmo ked vyšlo Ako Imperium Galactica 3 ale potom som dlho bol smutny bo ten projekt odložili ..... je to krasna hra ... vrelo doporučujem a kampan..zaujimavy pribeh ..ovladacie prvky/hratelnost ...krasa je tam aj jednoduche ovladanie ale je tam aj ručne ze moze aktivovat ručne len vybrane systemy....Je to cool hladam inač niekoho s kym by som si to zadrtil....
ja som to skúšal hrať cez multy... ale nikto tam nebol
mystique napísal:treba mat verziu ktora podporuje UDP, inac mozes na SC zabudnut... popripade pouzit cabel na COM porty alebo nainstalovat do siete IPX protokol, ktory podporuju aj starsie verzie hry
Jak mam nainstalovat ten IPX protokol?? Hod mi sem prosim nejaky navod
elpopel napísal:Jak mam nainstalovat ten IPX protokol?? Hod mi sem prosim nejaky navod
ovladacie panely/sietove pripojenia/ najdes si lokalnu siet alebo cez co to chces hrat, v zalozke obecne si najdes protol IPX, klikes na nainstalovat a ficis
kukiak napísal:ovladacie panely/sietove pripojenia/ najdes si lokalnu siet alebo cez co to chces hrat, v zalozke obecne si najdes protol IPX, klikes na nainstalovat a ficis
Pokud sem to dobre pochopil "snad jo" by to melo vypadat takhle ... jinak vybrat typ sitove soucasti sem dal "Protokol" tak ted staci dat jen OK zapnout SC a uz to jede?? Jestli to tak je tak je to super