tlaciaren

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

tlaciaren

Príspevok od používateľa viwu »

Prosim vas poradte ktoru tlaciaren. Pozeral som tieto: HP D2360 (D 2460 - aky je medzi nimi rozdiel?)

multifunkcne zariadenie HP PSC PHOTOSMART C3180

plis napiste aj nejake padne dovody nielen tuto by som kupil ja ale aj preco popripade nejaku poradte lebo som tu napisal iba tieto...pokial tlaciaren tak v podobnej cene ako su tie dve HP a multifunkcne tiez v podobnej cene ako spominane HP..

myslim ze vyhodou tychto HP je aj tlac fotografii alebo ako to je??plis vysvetlite a poradte..dakujem vam krasne :oops:

+ ete sa cem opytat...mam taku SHITNU lexmark z25 a stava sa mi ze ked dlhsiu dobu netlacim tak mi zaschnu trysky a mozem si cartridge strcit doprdele...je to moja chyba ze netlacim kazdy den alebo sa to napriklad u spominanych HPciek nestane??neverim ze tlaciaren musim byt kazdy den "vencena" aby si udrzala stabilnu kvalitu.alebo sa mylim?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

pozri sa, budes ju doma vyuzivat nato, aby si si vytlacil rozvrh hodin alebo mas vazny zaujem tlacit fotky? fotopapier nestoji zrovna 50 sk a zere to aj toner a ten tiez nie je lacny. ak ju mas mat iba na dake domacke pouzitie, je v principe jedno, ktoru multifunkciu zoberies, v tej nizsej triede su uz viacmenej vyrovnane skoro vsetky. ak mieris vyssie a uvazujes aj o serioznejsom vyuziti, tak sa upriam napriklad na oddelene tonery - 4 kazety kazdy so zvlast naplnou, je to si myslim lepsie ako zakazdym vyhodit trojkazetu kvoli jednej farbe :wink:
nie kazda multifunkcia ma citacku kariet, fotky by si tak mohol tlacil priamo z karty fotaku, niektore lepsie uz maju aj maly farebny LCD display kde aj vidis ktoru foto budes tlacit :wink: takto je vela kriterii ktore ta mozu usmernit alebo odradit.

este ohladom tej z25: mas origo toner alebo repasovany naplnany? niekedy sa moze stat, ze toner uschne, ale nemaly by to byt bezne. moze byt, ze bol stary alebo chybny. co znamema ze par dni netlacis? 3? 22?
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa viwu »

Kibo napísal:pozri sa, budes ju doma vyuzivat nato, aby si si vytlacil rozvrh hodin alebo mas vazny zaujem tlacit fotky? fotopapier nestoji zrovna 50 sk a zere to aj toner a ten tiez nie je lacny. ak ju mas mat iba na dake domacke pouzitie, je v principe jedno, ktoru multifunkciu zoberies, v tej nizsej triede su uz viacmenej vyrovnane skoro vsetky. ak mieris vyssie a uvazujes aj o serioznejsom vyuziti, tak sa upriam napriklad na oddelene tonery - 4 kazety kazdy so zvlast naplnou, je to si myslim lepsie ako zakazdym vyhodit trojkazetu kvoli jednej farbe :wink:
nie kazda multifunkcia ma citacku kariet, fotky by si tak mohol tlacil priamo z karty fotaku, niektore lepsie uz maju aj maly farebny LCD display kde aj vidis ktoru foto budes tlacit :wink: takto je vela kriterii ktore ta mozu usmernit alebo odradit.

este ohladom tej z25: mas origo toner alebo repasovany naplnany? niekedy sa moze stat, ze toner uschne, ale nemaly by to byt bezne. moze byt, ze bol stary alebo chybny. co znamema ze par dni netlacis? 3? 22?
nenapisal som par dni ale dlhsiu dobu ale vlastne...neposledy co som tlacil to nebolo az tak davno uz si nepamatam...tak len som nevedel ci je normalne aby to zaschlo za povedzme nejakych 20 dni...no a netreba mi tlacit priamo z karty...nie som narocny v tomto smere staci mi lacny standard s uspokojujucou kvalitou ale aj ryxlostou...kvalita vsak na prvom mieste...neviem ete sa rozhodnem ci klasicku tlaciaren alebo multi...v kazdom pripade co hovoris na tie co som napisal?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: tlaciaren

Príspevok od používateľa Kibo »

HP D2360 toto je ta nizsia trieda, ale na domace pouzitie postaci, urcite bude tlacit lepsie ako ta z25 co mas si myslim

HP PSC PHOTOSMART C3180 toto uz je trosku vyssia kategoria, podla mna zlaty stred, ak ju kupis, nebudes lutovat, je este cannonka, sice o 600 drahsia, ale uz ma aj citacku kariet, lcd display a par vychytavok, ale zas nekupuj zbytocne drahe s funkciami ktore nevyuzijes. do tohto modelu by som kludne isiel :wink:
Napísať odpoveď