Templates
-
HENRICH1571993
Expert
Templates
Stiahol som si templates (flash)
Pomocou coho zmenim toto menu co som vyznacil aby tam bolo napisane nieco ine
Dakujem
Pomocou coho zmenim toto menu co som vyznacil aby tam bolo napisane nieco ine
Dakujem
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
S inym programom sa to neda len s tym Photoshopom viete ja s Photoshopom nemam skusenosti a zda sa mi ze je to dost na mna zlozite.
A chcem to zmenit
Vyzera to asi tak
A chcem to zmenit
Vyzera to asi tak
Kód: Vybrať všetko
http://heinrich.ic.cz/skuska/html/-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
fuha, skuseni uzivatelia flashu sa ozvali. Ze photoshop. Co za debila by daval rastre ako menu do flashovej stranky?! Potrebujes fla-cko tej stranky, font, ak nie je embedded vo flashi a to je vsetko. To menu su pravdepodobne symboly s hodnotou button, alebo animation. PSDcko Ti je hned na tri veci, ale ani jedna z nich nie je zmena menu. Ked si pozriete efekt toho pisma, tak si myslite ze autor si dal tu namahu aby spravil pngcko s alpha channelom 0 s pismom a potom za to dal krivky, ktore sa nahodne menia vo flashi? Aleobo radsej vyuzil "uzasnu a novu" funkciu flashu a to je vkladanie textu? 
Skuste pochopit ze HENRICH1571993 sa snazi zmenit hodnoty v menu a nie dokreslit nove menu do toho screenshotu -_-
2: HENRICH1571993 - v template, ktory si pravdepodobne stiahol z nejakej warez stranky, mas v nom psd subory, fla subory, license agreement a htmlcka. Zozen si flash [CS3] alebo MX 2008 a otvor si v nom to flacko. Tam dvojklikom na menu zmenis nazvy v menu, tak isto, ako tam aj mozes zmenit cele menu. Ale pri tom ako si napisal ze nemas skusenosti vo fotosope, tak ratam ze ani vo flashi ich moc nebudes mat. Si si isty ze chces robit tu stranku prave cez flash? Kazdy template z monstertemplatu, alebo hocikadial obvykle obsahuje dve - tri verzie stranky: pure html, pure flash a combined.
Skuste pochopit ze HENRICH1571993 sa snazi zmenit hodnoty v menu a nie dokreslit nove menu do toho screenshotu -_-
2: HENRICH1571993 - v template, ktory si pravdepodobne stiahol z nejakej warez stranky, mas v nom psd subory, fla subory, license agreement a htmlcka. Zozen si flash [CS3] alebo MX 2008 a otvor si v nom to flacko. Tam dvojklikom na menu zmenis nazvy v menu, tak isto, ako tam aj mozes zmenit cele menu. Ale pri tom ako si napisal ze nemas skusenosti vo fotosope, tak ratam ze ani vo flashi ich moc nebudes mat. Si si isty ze chces robit tu stranku prave cez flash? Kazdy template z monstertemplatu, alebo hocikadial obvykle obsahuje dve - tri verzie stranky: pure html, pure flash a combined.
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
Ja len chcem aby namiesto toho menu co tam je bolo menu po slovensky
Dakujem za namahu
Dakujem za namahu
-
uplink
VIP
Re: kuk
tak sme hod to "fla-cko" a napis ze si si to kupil, nech to nevymazu modi a aby z toho nebol warez. Btw. ak chces tu stranku seriozne spojazdnit, tak by si sa mal naucit trosku flash, aspon tak malicko. Ak len zmenis menu a nechas to tak, tak viacej ako je v tych zakladnych castiach tam nebudes schopny dorobit.HENRICH1571993 napísal:Ja len chcem aby namiesto toho menu co tam je bolo menu po slovensky
Dakujem za namahu
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
To templates mam od kamarata. A co mam poslat ake "flasko"? To je to co som poslal na stranku?
A ako sa mam naucit flash? Odkial? Mal by som snahu sa to naucit. Ale ked kuknem na Photoshop ta je mi zle.
A ako sa mam naucit flash? Odkial? Mal by som snahu sa to naucit. Ale ked kuknem na Photoshop ta je mi zle.
-
uplink
VIP
v rarku, alebo "CD"cku na ktorom si dostal template, popripade archiv, v ktorom si si ho stiahol [akykolvek] je vela suborov. A je tam bud jedno, alebo viacej suborov, ktore sa volaju "daco.fla". Tie su dolezite pre Teba, ak chces robit s tou strankou nejake zmeny, akekolvek. PSDcka sluzia len na upravu pozadi, obrazkov a neinteraktivnych elementov na stranke.HENRICH1571993 napísal:To templates mam od kamarata. A co mam poslat ake "flasko"? To je to co som poslal na stranku?
K photoshopu, ak mas dobreho ucitela, tak sa ho naucis za pol dna, ak Ti to mysli, ak sa ho ucis sam, tak par dni, ak sa snazis. Casom naberies uz len skusenosti z pokusov a tutorialov.
Flash by som zacal v googli
-
HENRICH1571993
Expert
-
uplink
VIP
flash to je ono. V zlozke flash su fla-cka. Subory s priponou *.fla. Hod sem iCQ, zvysok doriesime tam, ked sa hojko zobudi, tak to tu mozno premazeHENRICH1571993 napísal:Ja tam mam subory>>PSD, HTML, Flash
-
HENRICH1571993
Expert
kuk
Ozvy sa dik
Ozvy sa dik
-
uplink
VIP
ospravedlnujem sa, mne su tie templaty moc zname [uz aj zo screenu], prilis vela ludi si tam naozaj kupuje templaty a ja ich potom len trochu upravim. Mea culpa.p4ra napísal:uplink, nikde predtym sa nespomina, ze to bol flash, predtym tam nebol odkaz, videli sme len obrazok..To (flash) v prvom prispevku som si vsimol az teraz.