Víza sú pre Teba jedno z najväčších životných hodnôt ?
Ja som mal skôr na mysli , kvalitu života u nás , kam sme sa dostali ?
pozri mozno to nechapes uplne presne, myslim ze ziadny politik si nepride vybrat zo statnej kasy love aby si kupil nove auto, to sa neda, politici maju vysoke platy a tak mozu v pohode stihat platit lizingy na drahe auta alebo davat odviezt auto niekde cez pol sveta, myslim ze ministri maju plat od 120 000sk hore takze ten ich luxus nepovazujem za nabalovanie sa, proste maju sa adekvatne k svojmu postaveniu nic viac nic menejJ.O.S.E napísal:Čo hovoríte nato, ked v televízii sledujete ako naši ministri využívajú peniaze danových poplatníkov - teda nás. Mam na mysli to, že ministerka Tomanová si poslala auto tuším že do Paríža a letela lietadlom, Minister Harabín a Kubiš nechávajú svoje pani manželky rozvážať na svojich autach, ktoré sú určené iba pre ministrov
a najnovšie si minister Mikolaj kupil BMW X3 za 1,3 miliona korún, aby ho mohol využívať pre prípady, že jeho šofer bude mať dovolenku
![]()
![]()
![]()
![]()
Sem píšte vaše názory na danú problematiku.
Nie, nie su, ale davaju moznosti. A ked aj nie, tak urcite mojim detom. Vacsie, ako moze poskytnut Slovensko.schw33k napísal:pravdepodobne máme rozdielne názory na hodnoty v živote
Víza sú pre Teba jedno z najväčších životných hodnôt ?![]()
Ja som mal skôr na mysli , kvalitu života u nás , kam sme sa dostali ?
Erik, ked si uz spomenul ten Horehron: aj tu nas je vela co so sucastnou vladou nesuhlasime a este zijeme...erytrocyt napísal:p4ra:
Zober si obce či mestá typu Hnúšťa, Tisovec, Heľpa, Medzilaborce. Skús tam ísť vykrikovať ako je nám v tomto štáte super, verím tomu že pohreb máš do dvoch troch dní.
mas viac-menej pravdu, a dufam ze viac ani nenarobi...erytrocyt napísal: Jackb: To mi je jasné, že nie každý s ním u vás súhlasí. Mimochodom, ani raz som nenapísal, že ja s Robertkom súhlasímLen zatiaľ tu urobil tej špiny najmenej.
A prečo ako zbohatlícke dieťa? Pozri sa hore čo napísal p4ra, tak trošku som sa strafilA mimochodom, ja som tiež z dobre situovanej rodiny.
kvalita zivota sa nezhorsila, je vsak vacsi problem ju dosiahnut v momentalnej dobe, v minulosti bola kvalita zivota nizzsia avsak nebol problem ju rychlo dosiahnut aj pre hocikoho, nie len pre toho kto ma dnes titul a vsade znamosti a prachateho otca za zadkom...p4ra napísal:Nie, nie su, ale davaju moznosti. A ked aj nie, tak urcite mojim detom. Vacsie, ako moze poskytnut Slovensko.
Chces snad povedat, ze kvalita zivota sa zhorsila? Lebo ja to tak urcite nevidim.
a Zlatno ...erytrocyt napísal:Môžme si zobrať za príklad sklárne v Katarínskej Hute, v Utekáči
samozrejme , ja som spravil z okruhu 40 km ; )erytrocyt napísal:Schw33k: Takýto zoznam by bol strašne dlhý.
Ty to tak vidieť nemusíšp4ra napísal:Chces snad povedat, ze kvalita zivota sa zhorsila? Lebo ja to tak urcite nevidim.
takze vidis, ze za hladove doliny nemoze len Miky... ludia verili v Robove dvojnasobne palty a zatial dostali... nicerytrocyt napísal: Jackb[/b]: Viem čo tým myslíš. A uznávam že máš pravdu. Môžme si zobrať za príklad sklárne v Katarínskej Hute, v Utekáči, podpolianske strojárne a tak podobne, zoznam by bol veľmi dlhý.
nechcem sa hadat a dufam, ze ani ti nie...erytrocyt napísal:Jackb: Ešte niečo. Ja som vyššie nepísal o tom, koho volilo obyvateľstvo na Horehroní a pod. Písal som o ich kvalite bývania, o ich možnostiach. Takže tak.