Krv z nosa

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

stlacit nos prstami mierne sa predhnut nad umyvadlo ... par minut a vysniakas ciste sople;) teda aspon ja ..ale ty mas vacsi problem ako zastavenie krvacania choj k doktorovi ak ti furt kvace z nosa
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Krv z nosa

Príspevok od používateľa nebel »

qwerty-xyz napísal:ked to mas castejsie bez na krcno-nosno-usne a oni ti "zalepia" zilky v nose, ked to bolo len raz ta sa riad tymi prispevkami predo mnou... :P
mne sa dakedy castejsie pustala krv z nosa tak pred par rokmi tak ma doktorka poslala na krcno-nosno-usne a dajaku masticku "tmel" :D mi tam natreli a od vtedy si nepamatam zeby mi tiekla krv z nosa, + mal som este nejake tabletky chvilu
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

Kibo napísal:krvacas z nosa a mas este cas pisat na hojko o pomoc?...
:smt082 Tak toto bolo zabite :-D Inac mne uz davno netiekla krv z nosa ale podarilo sa mi sesternici hodit volejbalku do tvare a tej tieklo aj za mna :? (chuda male)...Riesenie daco studene zo zadu na krk a predklonit sa do umyvadla...
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

ja vzdy vysmrkam VSETKO von...moze sa zdat ze sa to tym rozdrazdi ale verte ze to pomaha ;) a ak nie tak si prilozim este stideny obklad...asi pred 2 dnami sa mi hodne spustila,,,
a nesparajte sa v nose :P
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

pHysIQ napísal:Ten Ascorutin som bral aj ja niekolko rokov do zadu. Od vtedy mi krv z nosa nesla ani raz. Ak ti nepomohli tak chod za svojim Dr. nech ti predpise nieco ine.
Podobne. Keď som bol maly zasran, z nosa mi tieklo každú chvílu. Potom som bral nejaké lieky (zrejme spomínaný ascorutin) a odvtedy mi ani raz z nosa krv netiekla. Či už dostanem cez hubu alebo vyťahujem material na guličku, krv žiadna :P
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja som krvacal velmi casto ked som bol zasran...bolo to bezne.
Potom nejakym zazrakom som s tym nemal problem za niekolko rokov mi netiekla ani kvapka krvi...cudoval som sa sam sebe, kedze aj ked som dostal s pastou do nosa a podobne tak sa nic nedialo....v detsvte bolo bezne ze m istacilo trosku tuknut do nosa a uz to tieklo....
No ako som pisal, niekolko rokov nic....a tohto roku, parmesiacov do zadu mi to prislo znova...napriklad za vcerajsi den mi tiekla krcv z nosa asi 4krat :( Mal som problem to zastavit, je to neprijemne, kedze ma to zastihuje v zlych situaciach....v skole pocas hodiny....v robote....z nicoho nic bez priciny. stale to riesim tym ze si zapnem studenu vodu a strcim pod prud nos, a cakam kedy prestane, lenze ono to niekedy trva kratko, len dva, tri minutky a prestane a niekedy tam 'krvacam aj dlhsiu chvilu, silnejsim prudom...a ja uz neviem co s tym robit....
POradte mi prosim, lebo ma to fakt serie...
(Ades) :P Co to vlastne sposobuje, ze clovek krvaca z nosa? Budem s ty mat problem uz zrejme stale, nie?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Lubos je to sposobene krehkymi stenami zil v Nose.
Ktore vplyvom napr. Sucheho vzduchu popraskaju a su velmi krehke. Potom staci len malo a krv zacne tiect.
Skus vlhke prostredie ci to prestane ... Ak nie tak je problem niekde inde.
A je to zaroven Poistka pred vysokym tlakom ... Zmeraj si tlak ... Ak budes mat okolo 150 vrchny sys tak zabehni za lekarom.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

fizz napísal:Alebo to este moze byt nejaky problem s krvou..
napriklad aj leukemia. Alebo nador v oblasti prinosnych dutin.
matoduricky
Novice
Novice

Re: Krv z nosa

Príspevok od používateľa matoduricky »

postup:1.dýchaj ustami a vydychuj nosom
2.Namoč si vatu do studenej vody a keď vydýchnes nosom tak si ju strč do nosa a maj ju tam dovtedy: 20 min potom čo ti prestane krvacat z nosa
3.Postihnutu nosovu dierku stlač palcom a ukazovakom a maj ju tam 7-8 min ALE DYCHAJ USTAMI!
4.Na nos a na krk si daj studeny obklad
5.Nikdy nezaklanaj hlavu do zadu ale maj ju prirodzene,nikdy si nelahni na chrbat miesto to ho bud sed alebo lez na pravom alebo lavom bokus dole zaklonenou hlavou.
6.Nikdy sa nezlakni ked ti zacne tiect krv z ust to bude preto ze nos je spojeny s krkom.
7.VSETKO ROB POSTUPNE NIE ZE DALSIE AZ KED PRESTANE TIECT KRV!!!!
DOLEZITE UPOZORNENIE:
KED VAM Z NOSA NEPRESTANE TIECT DO 30 MINUT VOLAJ ZACHRANKU ALEBO CHOD NA POHOTOVOST!
AK VAM BUDE TIECT Z NOSA CASTO NAPRIKLAD-RAZ ZA DEN NAVSTIVTE OBVODNEHO LEKARA A TEN VAS POSLE NA KRCNE A TAM VAM UROBI VYSETRENIE A PODLA TOHO VAM BUDE VYPALOVAT ZILKY V NOSE,POTOM BY VAM MALO KRVACANIE Z NOSA ZMIERNIT.
PRICINY KRVACANIA Z NOSU:
1.Nedostatok VITAMINU C.
2 Nedostatok Železa.
3.Tenke cievky-na tenke cievky je najlepsie kupit v lekarni Ascorutin ten je na to najlepsi

TAK VSETKYM KTRORYM TECIE KRV Z NOSA PRAJEM VELA STASTIA ABY IM TO NAVZDY TIECT PRESTALO A DUFAM ZE VAM VSETKYM TENTO CLANOK POMOHOL.

//autoeditácia príspevku (29 Mar 2010, 18:24)
JAJ PREPACTE TU SU ESTE 2 DALSIE PRICINY KRVACANIA Z NOSU
4.Suchy vzduch
5.Vrtanie v nose :oops:
Napísať odpoveď