podla mna by spravil SWP velmi dobre keby odysiel , podla mna by mal hravat aj v zaklade chelsea ,, ale nehrava a je ho skoda ked sedi na lavicke , strasne rad sa pozeram ako sprintuje , podla mna pojdemaster23 napísal:nvm naco by im bol Cicinho, ked tam Maju Glena Johnsona a Ferreiru, a Robben asi z CFC odide![]()
![]()
som fanusik CFC, a myslim ze to neni najlepsi krok predat Robbena, i ked CFC stale neakceptovala ponuku, iba Robben pravdepodobne podpisal zmluvu
do Chelsey ma namierne holandsky talent Royston Drenthe za 7 mil libier ( vypada ze bude naozaj dobry), btw Drentheho uz mal vyhliadnuty RealKód: Vybrať všetko
http://www.premierleague.cz/view.php?nazevclanku=robben-z-chelsea-odejde-nahradi-ho-drenthe&cisloclanku=2007070085![]()
// Barca sa chce zbavit viacej hracov, nielen Giulyho.
Na odchodu z Nou Campu sú napríklad Edmilson, Eidur Gudjohnsen, Thiago Motta, Barcelona ale zatial zbytočne čaká na vhodné ponuky...
z Chelsey odide asi aj SWP, najskor do Tottenhamu
Najvacsie futbalove prestupy
Aj podla mna by mal ist, hodil by sa do takeho Arsenalu. No po prichode Maloudy urcite odijde bud on alebo Robben.matko888 napísal:podla mna by spravil SWP velmi dobre keby odysiel , podla mna by mal hravat aj v zaklade chelsea ,, ale nehrava a je ho skoda ked sedi na lavicke , strasne rad sa pozeram ako sprintuje , podla mna pojde
Podla mna to neni az taka velka strata pre arsenal ako strata Henryho. Ljunberg odohral v Arsenale par vynikajucich sezon ale posledne dve pola katastrofa, furt bol zraneny a ked sa dostal na ihrisko tak bol na zemi.
Jedine co sa mi na tom nepaci je ze Arsenal len tak pusta hracov a nerobi ziadne vacsie nakupi ale sand Wenger vie co robi.
Strata to urcite je a velka. Hral srdcom, bol bojovny, pomahal utoku....kali520 napísal:Podla mna to neni az taka velka strata pre arsenal ako strata Henryho. Ljunberg odohral v Arsenale par vynikajucich sezon ale posledne dve pola katastrofa, furt bol zraneny a ked sa dostal na ihrisko tak bol na zemi.
Jedine co sa mi na tom nepaci je ze Arsenal len tak pusta hracov a nerobi ziadne vacsie nakupi ale sand Wenger vie co robi.
Ano mas pravdu ale musis uznat ze uz je za zenitom a ak by bol taky prospesny pre tym tak Wenger by ho nepustil. Ako hovril Izzy-ba arsenal ma kvalitnych maldych hracov ktory potrebuju hrat, a mozno budu vacsim prinosomSajmon napísal:Strata to urcite je a velka. Hral srdcom, bol bojovny, pomahal utoku....
jj to je pravda , tam neni vyriesene komu vlastne ten hrac patri , ja by som to vyriesil tak keby sa dalo , ze by sa tevez bral ako volny hrac , ked sa to neda rozlustit a byt tevezom tak agenta s fleku vyhodimIZZi-BA napísal:pri tevezovi je to dost zlozite to bolo aj s mascheranom ked isiel do liverpoolu
Ano ale Tevez tiez neni sprosty, pojde tam kde mu najviac zaplatia a kde bude mat stabilne miesto v zostave, nebojsa keby Man utd mu ponukli vyzsi plat hned uz by bolo jasne kde by hral.matko888 napísal:jj to je pravda , tam neni vyriesene komu vlastne ten hrac patri , ja by som to vyriesil tak keby sa dalo , ze by sa tevez bral ako volny hrac , ked sa to neda rozlustit a byt tevezom tak agenta s fleku vyhodim
ved to je jasne , je profesional a chce zarobit , ale kuby ze united da zanho 30melonov a da mu mensi plat , urcite by ho nepredali do klubu ktory by dal zanho menej ale plat by mal v klube vacsikali520 napísal:Ano ale Tevez tiez neni sprosty, pojde tam kde mu najviac zaplatia a kde bude mat stabilne miesto v zostave, nebojsa keby Man utd mu ponukli vyzsi plat hned uz by bolo jasne kde by hral.
Tevez urcite bude mat miesto na placi. Saha odide mozno, takisto Smith. Rooney a Tevez, to bude zaujimava dvojica, ani jeden neni vylozeny kanonier, no ale nechajme sa prekvapitkali520 napísal:Ano ale Tevez tiez neni sprosty, pojde tam kde mu najviac zaplatia a kde bude mat stabilne miesto v zostave, nebojsa keby Man utd mu ponukli vyzsi plat hned uz by bolo jasne kde by hral.
neni cisty ale hrava casto v utokul0f4s3 napísal:saha nepojde
ked niekto odide bude to smith alebo rossi (mozno obaja, co dufam ze nie)
anderson neni utocnik,je to taky utocny stredopoliar alebo aj kridlo ale nie je to cisty forward
no a dufam ze toho teveza sa podari dotiahnut do konca prestupoveho obdobia !!!