Brutto

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Bolek > nie je pravda, ze nemusis odvadzat dane. Je urcita hranica, do ktorej dane odvadzat nemusis. Takisto je aj urcity maximalny pocet odpracovanych hodin. Ani jedno z tychto cisel presne neviem, preto to prenecham niekomu, kto to ovlada. Preto sa robia ofaje, ze bud mas napisane, ze robis za tolko a tolko, ale dostanes pomimo nejake peniaze defacto nacierno, prip. kvoli poctu odpracovanych hodin sa napise (priklad) 20h á 100SK/h miesto 40h á 50SK/h
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

na rok je myslim, ze 300 hodin, zdanuje sa myslim, ze nad nieco okolo 7 tisicok, no to ti cca v marci vratia...
NumBer_One
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NumBer_One »

smejo napísal:na rok je myslim, ze 300 hodin, zdanuje sa myslim, ze nad nieco okolo 7 tisicok, no to ti cca v marci vratia...
presne ako vravis je to na rok maximalne 300 hodin, nad zdanovanim ostava otaznik...
smejo
Addict
Addict

s tym zdanovanim sa mi tak zda, ze je to okolo tych 7 tisicok, lebo minuleho roku, ked som zacinal brigadovat, tak sa ma pytali, ze kolko budem chceit brigadovat, lebo od tej nejakej hranice sa to zacina zdanovat (pytali sa ma to informacne, im to bolo sumafuk :) )
inak, myslim, aj ze je nieco take, ze brigadnici/studenti/neplnoleti (nieco z toho :D ) mozu pracovat maximalne (tusim) 8 hod. denne a mali by mat aj nejake pauzy a podobne... no ja splnam vsetky tri podmienky (neplnolety, student a brigadnik v jednom :D ) a na brigade som 10 hodin denne - myslite, ze to firma nejako kamufluje, alebo to nechava tak, pripadne sa ani na to neda prist? (oni ma tam nenutia byt :D )
NumBer_One
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

a to co vlastne robis?
smejo
Addict
Addict

viac-menej pomocne prace, som v sklade, obcas na dvore, robim co treba - prenasam, pocitam, zatieram (rozne listy, tiahla, tyce a podobne)... ziadna extra makacka
ta firma sa zaobera elektrifikaciou zeleznicnych trati
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

t0m4s3 napísal:Bolek > nie je pravda, ze nemusis odvadzat dane. Je urcita hranica, do ktorej dane odvadzat nemusis. Takisto je aj urcity maximalny pocet odpracovanych hodin. Ani jedno z tychto cisel presne neviem, preto to prenecham niekomu, kto to ovlada. Preto sa robia ofaje, ze bud mas napisane, ze robis za tolko a tolko, ale dostanes pomimo nejake peniaze defacto nacierno, prip. kvoli poctu odpracovanych hodin sa napise (priklad) 20h á 100SK/h miesto 40h á 50SK/h
Moze byt, takto to povedali nam a este som sa dnes dozvedela, ze sa to nezdanuje, bo sme studenti, ale fakt uz neviem, co je z toho pravda :roll:
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

ja musim odrobit 300 hod za 2 mesace..............nemam stabilnu dochacku (strasna vyhoda) :D :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

t0m4s3 napísal:Bolek > nie je pravda, ze nemusis odvadzat dane. Je urcita hranica, do ktorej dane odvadzat nemusis. Takisto je aj urcity maximalny pocet odpracovanych hodin. Ani jedno z tychto cisel presne neviem, preto to prenecham niekomu, kto to ovlada. Preto sa robia ofaje, ze bud mas napisane, ze robis za tolko a tolko, ale dostanes pomimo nejake peniaze defacto nacierno, prip. kvoli poctu odpracovanych hodin sa napise (priklad) 20h á 100SK/h miesto 40h á 50SK/h
myslim ze ako brigadnik sa moze odrobit 80 hodin mesacne, zatial mam 145 :D, co sa tyka zdanovania tak mastermind by to mohol vediet, on teraz bude davat celu vyplatu danovakom. ked si predstavim ze to ide ficovi, nieje mi dvakrat lepsie. master hovoril o sume cca 43000 sk rocne ktora sa nezdanuj. cize nejak tak by to malo byt.
El Bastardo
Light Star
Light Star

zelovoc napísal:myslim ze ako brigadnik sa moze odrobit 80 hodin mesacne, zatial mam 145 :D, co sa tyka zdanovania tak mastermind by to mohol vediet, on teraz bude davat celu vyplatu danovakom. ked si predstavim ze to ide ficovi, nieje mi dvakrat lepsie. master hovoril o sume cca 43000 sk rocne ktora sa nezdanuj. cize nejak tak by to malo byt.
jj...........rocny zarobok nesmie prekrocit presne 41400 sk
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ha haaaa.. ze 300 hodin to co ? ... OMG sak mam teraz este ani mesiac neskoncil okolo 130 - 140 hodin odrobneych .. ako ked prekrocim behom dvoch mesiacov tych 300 hodin vyclenenych na rok tak co ako ? ...

... budem muset na cierno brigadit ? :-D ... to je nejaka kktina ze 300 hod ...
El Bastardo
Light Star
Light Star

nordkapp_pb napísal:ha haaaa.. ze 300 hodin to co ? ... OMG sak mam teraz este ani mesiac neskoncil okolo 130 - 140 hodin odrobneych .. ako ked prekrocim behom dvoch mesiacov tych 300 hodin vyclenenych na rok tak co ako ? ...

... budem muset na cierno brigadit ? :-D ... to je nejaka kktina ze 300 hod ...
co natom nechapes??......za 2 mesace (prazdniny) musim odrobit 300 hodin..........do roboty mozem chodit na 6:30 alebo na 9:00 ako stem ja alebo mozem ist kazdy 2 den.........takze je uplne jedno kedy a ako budes pracovat ale tych 300 hodin musis odrobit........ak to odrobim dostanem lovu a dovidenia
este furt nechapes?? :wink:
smejo
Addict
Addict

nordkapp_pb napísal:... to je nejaka kktina ze 300 hod ...
nie je
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

AAAAA!!!! Je mozne rozpisovat o slovicku brutto tri strany?
Sak fakt beriem ked sem pisu ti co s tym maju skusenosti resp sa do toho aj vyznaju ale 3 strany?!?
smejo
Addict
Addict

mas taky pocit, ze kazdy /okrem teba/ tu nenapisal nejaku skusenost?
NumBer_One
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:mas taky pocit, ze kazdy /okrem teba/ tu nenapisal nejaku skusenost?
nechaj ho je asi mimo :? btw: ja robim v sklade na cukrovinky 8) detaily snad nieje treba popisovat :oops:
Napísať odpoveď