Vista a heslo uzivatelskeho uctu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Vista a heslo uzivatelskeho uctu

Príspevok od používateľa STomko »

Poradte mi. Pokial mam uzivatelsky ucet bez hesla, nejako mi nefunguje zdielanie suborov (pripajam sa z ineho PC na vistu - neide, ze mam skontrolovat opravnenie...takisto nenajde tlaciaren ktora je zdielana vo viste..) Ked nastavim heslo, vsetko ide, no pri starte pyta heslo, a to ja nechcem. Poradte kde a ako by som mohol vypnut potrebu mat nasavene heslo uzivatelskeho uctu. Diky
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Zabudnite na to :) Presiel som naspat na XP. Nielen kvoli tomuto, ale aj kvoli driveru tlaciarne. Vista sice driver ma, no ten nepodporuje funkcie,ktore original HP Driver ma (obojstranna tlac a pod.) - po jeho instalacii sa vsak nedostanem do moznosti tlace.
Vrcholom vsak pre mna bolo nefungujuce VLC na streamovanie videa po sieti, co potrebujem, a nemienim kvoli tom menit program, a prisposobovat novemu OS vsetko naokolo 8)
cyko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cyko »

kedze to nevies prilasit automaticky, cize autologon, tak si na to radsej stahnu prohram TuneUp a tam si nastavis automaticke prihlasenie s menom aheslom a viac sa ta pytat pri starte nebude.

A ty vole, ako si vyriesil svojim uzasnym poznanim a vedomostami jeho problem?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

cyko napísal:A ty vole, ako si vyriesil svojim uzasnym poznanim a vedomostami jeho problem?
Nejak som nepochopil :?
Napísať odpoveď