Rozchodenie zvuku na P5B Deluxe pod VISTOU®

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Rozchodenie zvuku na P5B Deluxe pod VISTOU®

Príspevok od používateľa S.p.i.r.i.T ® »

Sevas Ludkovia mam tu jeden problemik, dnes som sa odhodlal prejst na vistu, vsetko bezi ako hodinky az na ZVUK, vista mi sice nasla ovladac na zvukovku (sound max HD audio) ale zvuk mi ide iba z prednych reprakov (stereo) , repraky mam 5.1, kazdy pokus o nainstalovanie ovladaca stroskotal natom ze nemozem nastavit 5.1, iba stereo, aj ked to natvrdo nastavym vo wine
Tak pri teste idu pekne vsetky repraky, ale pri prehravani videa ci pocuvanie mp3 ide iba stereo (Front speakers).... Any Idea ?? :?

/// Problemik vyrieseny, lol stacilo otvorit oci a citat :D
Odinstaloval som ovladac a nechal som vistovsky :)
bart31
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart31 »

jednoducha odpoved:

V*ser sa na vistu a daj si Win XP alebo Linux {ubuntu.....}
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa S.p.i.r.i.T ® »

/// Problemik vyrieseny, lol stacilo otvorit oci a citat
Odinstaloval som ovladac a nechal som vistovsky
Sak som napisal ze som to uz vyriesil a zvuk je neporovnatelne lepsi ako na xp, tam to bola hroza, zadne repraky iba sustali, resp. vychadzal snich zvuk ako keby s inej planety :lol: , strasne nepocuvatelne, tak isto i predne, tam to bolo uz lepsie, ale aj tak ked som odpojil vsetko a nechal iba tie tak dobre akurat tak na zvuky vo windowse, jedine co hralo dobre bol stred a subak :? , a ked som pustil film tak zvuk isiel iba so stredneho a mensi basovy podklad, a celkovo si ten zvuk robil co chcel, vypadavali kanaly, aj ked som to natvrdo nastavil .... ALE teraz ?? "nadhera" obrazne povedane, oproti tomu co bolo na XP
Napísať odpoveď