aziatky su fakt fajn... ja sa tiez pozeram na nohy a na zuby pochytena deformacia: mama je zubarka... ak baba nema bab dokonaly usmev tak hned idu body dole...
a ci poznam uchyla? jj, moj byvaly telocvikar a triedny... mozno ste ho videli v telke... taky dlhovlasy typo v kroji a s kosou... fest magor...
ja zase nevydrzim dlhsie babe pozerat do oci
najviac sa mi paci na babe zadok..fajnymi kozami tiez nepohrdnem tvar..na tvar sa da zvyknut a kazdy ma uplne iny vkus.ja poviem ze jedna je v tvari pekna,druhy povie ze je zruda.
aaa oci musia byt jednoznacne hnede...hnede oci su fest rajcovne
erytrocyt napísal:Rixo, ak to nejako príliš nepreháňaš a hneď od nej nežiadaš jej fotky erotického charakteru, alebo príliš veľa fotiek, je to normálne. Aj ja chcem vidieť s kým si píšem
nezastave sa len timovych kolegov?
uchyl je az posledne stadium nadrzania ..ako 20 pubertakov v jednej hlave neni vela uchylov imho...
pinacolada napísal:...aaa oci musia byt jednoznacne hnede...hnede oci su fest rajcovne
Ja neviem ci je to uchylka ale mne sa pacia sive oci... ako ked niekto ma modre hnede zelene mne sa pacia sive alebo strieborne ... Bral by som aspon take sosovky
devo159 napísal:Ja neviem ci je to uchylka ale mne sa pacia sive oci... ako ked niekto ma modre hnede zelene mne sa pacia sive alebo strieborne ... Bral by som aspon take sosovky
heh, zaujimave, to sa ti pačia nejake 80ročne babky so šedym zakalom? ešte som nevidel dievča so sivymi očami
ja mam neviem ci uchylku , ale vsimam si kto ma jaku chodzu a krive nohy , a porovnavam ci mam krivsie ja alebo on a dalsia vec vsimam si kto ma ake boty , ale to uz bolo spomenute
inak mali by sme sa velmi zamysliet nad vyrazmi ako "úchylka" "Fetiš" a "Sexualna zvratenosť" predtým, než dačo napíšeme. má,llokto sa totiž doteraz trafil do témy.
Sepiroth napísal:inak mali by sme sa velmi zamysliet nad vyrazmi ako "úchylka" "Fetiš" a "Sexualna zvratenosť" predtým, než dačo napíšeme. má,llokto sa totiž doteraz trafil do témy.
keby to tak všetci brali bola by to prázdna téma...myslím že autor chcel skor niečo také akým sa táto téma uberá a nemusí byť presne totožná s výrazom, ktorý použil...hlavne, že tomu rozumieme nie