Bios-neda sa doň dostat
Bios-neda sa doň dostat
Mam taky problem, ze sa my neda dostat do biosu, proste ked stlacim klavesu DEL tak nereaguje a klasicky spusta win.
neviete kde moze byt problem? (klavesnica je dobra)
neviete kde moze byt problem? (klavesnica je dobra)
Ja som sa k tomu PC dostal prvykrat,takze neviem ci to fungovalo dakedy,tak ma to zaskocilo...vyskusam vase rady....vdaka....Shakal napísal:Ak mu to "kedysika" islo deletom a teraz nie. Nemenili ste si odvtedy klavesnice za USB???
USB klavesnica pripojena k starsiemu BIOSu nefungovala az do kym sa nenatiahol Windows s ovladacmi. Alebo do kym nebola v BIOSe povolena funkcia USB DOS modu.
Na starych komploch este fungovali skratky
Kód: Vybrať všetko
CTRL+ESC
alebo
CTRL+ALT+ESC
je to P4Shakal napísal:Na starych komploch este fungovali skratkyKód: Vybrať všetko
CTRL+ESC alebo CTRL+ALT+ESC
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
1. clear cmos [niekedy paradoxne pomoze]
2. pouzi pause/break tlacitko na klavesnici, pri bootovani. Mas tam napisane "Press F2 F8 del bla bla bla to enter bios/bios setup/bios utility". Mozes skusit pauznut na viac krat. Az sa Ti to podari precitat, sprav to, co Ti to prikazuje. Klavesnicu mas USB, alebo PS2? Ak PS2 je to PS2 bez, alebo s redukciou? [pytam sa zamerne, mal som s tymto nedavno kvalitne opletacky, nemohol som ani pri instalacii windowsov stlacit klavesu, ani pouzit mys, to nevadi, ms to len trosku nedomyslel
]. Mas nejaky splash screen [farebna obrazovka] pri bootovani, alebo sa Ti tam vypisuju klasicke veci ako je RAM, verzia biosu, pocet a parametre fyzickych diskov...
2. pouzi pause/break tlacitko na klavesnici, pri bootovani. Mas tam napisane "Press F2 F8 del bla bla bla to enter bios/bios setup/bios utility". Mozes skusit pauznut na viac krat. Az sa Ti to podari precitat, sprav to, co Ti to prikazuje. Klavesnicu mas USB, alebo PS2? Ak PS2 je to PS2 bez, alebo s redukciou? [pytam sa zamerne, mal som s tymto nedavno kvalitne opletacky, nemohol som ani pri instalacii windowsov stlacit klavesu, ani pouzit mys, to nevadi, ms to len trosku nedomyslel
poskusam, je to PS2 klasicka,bez redukcie...k tej obrazovke....zapnem, preblikne zo dva razy obrazovka(nevydno nic co je tam napisane lebo je to rychlo) a vyhodi uz klasicky obrazovku ako spusta win.uplink napísal:1. clear cmos [niekedy paradoxne pomoze]
2. pouzi pause/break tlacitko na klavesnici, pri bootovani. Mas tam napisane "Press F2 F8 del bla bla bla to enter bios/bios setup/bios utility". Mozes skusit pauznut na viac krat. Az sa Ti to podari precitat, sprav to, co Ti to prikazuje. Klavesnicu mas USB, alebo PS2? Ak PS2 je to PS2 bez, alebo s redukciou? [pytam sa zamerne, mal som s tymto nedavno kvalitne opletacky, nemohol som ani pri instalacii windowsov stlacit klavesu, ani pouzit mys, to nevadi, ms to len trosku nedomyslel]. Mas nejaky splash screen [farebna obrazovka] pri bootovani, alebo sa Ti tam vypisuju klasicke veci ako je RAM, verzia biosu, pocet a parametre fyzickych diskov...