Veterani svetoveho futbalu
Veterani svetoveho futbalu
Kto je podla vas najlepsi z veteranov svetoveho futbalu popripade povecte svoj nazor na veteranov ako si teraz uzivaju davnu slavu.
Podla mna su vsetci uzasny co dokazali ale vedsina je teraz v uzadi neukazuju sa mediam a to je podla mna dobe
Podla mna su vsetci uzasny co dokazali ale vedsina je teraz v uzadi neukazuju sa mediam a to je podla mna dobe
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Canizares, Maldiny, Davids (aj keď o ňom som už dlhšie nepočul) a mnoho iných ešte aktívnych... sú to skvelý hráči a čo "stratili" z futbalu vekom to ním paradoxne aj získali (myslenie, skúsenosti etc.)
a na margo tých vyslúžilcov čo svoju kariéru už ukončili myslím že je zbytočné debatovať o tom aký prínos pre futbal znamenali a aké legendy sú P. Schmeichel, D.A. Maradona, Pelé, Van Basten etc...
a na margo tých vyslúžilcov čo svoju kariéru už ukončili myslím že je zbytočné debatovať o tom aký prínos pre futbal znamenali a aké legendy sú P. Schmeichel, D.A. Maradona, Pelé, Van Basten etc...
podla mna jednoznacne Pele - nepotrebuje komentar , Maradona bol to skvely hrac , ale zivot si pokazil sam , Socrates , Pasarella - to bol pan obranca , Romario - respekt , a ako brankar Lev Jasin - tu tiez neni o com. a s tych mladsich - Paul Gascoigne - veky burlivak , ale sklevy hrac , George Best - to bol na tu dobu nadpozemsky zakoncovatel a hraci ktori sa chystaju ukoncit karieru , alebo ju nedavno ukoncili tak : Zidane - elegan , technik a velky inteligent , niekedy mu prasky nervy ale komu nie. Potom Costakurta - pan obranca , nie kazdy vydrzi hrat do 41tky a Paolo Maldini - to je proste seeef . este by som rad spomenul Tedyho Sheringhama to je tiez velky hrac
noo napr ani na Panenku,Puskasa by sa nemalo zabudatt........zo svetoveho Cantona,Pele,Maradona,Romario,Maldini,Costacurta,Zidane....ako niekto spominal Davids,Sharingham......ale aj Beckenbauer.....tych hracov je velmi vela a kazdy z nich nieco do futbalu priniesol a zasluzi si za to svoju poctu!!!
Aosicaia futbalovych statistik vydala svoju podobu 100 najlepsich hracov v historii.
Nech sa ale nikto nehneva ale ten rebricek je podla mna urazka niektorich hracov. Ako moze byt taky Cruyf na 21 mieste alebo Figo na 4. Ronaldo na 2. A aj celkovo niektore mena tam podla mna nemaju co robit. By ma zaujimalo podla coho to hodnotili.
Nech sa ale nikto nehneva ale ten rebricek je podla mna urazka niektorich hracov. Ako moze byt taky Cruyf na 21 mieste alebo Figo na 4. Ronaldo na 2. A aj celkovo niektore mena tam podla mna nemaju co robit. By ma zaujimalo podla coho to hodnotili.