Mam velku traumu help
Mam velku traumu help
Som isty cas bez baby a akurat som si vyhliadol jednu dobru holku v jednom bara...pekna pekne dudy, pekny zadok, tvar tiez a bez frajera a navyse sa na mna stale pozerala...dlho som cakal kym som sa odhodlal ju niekam pozvat a v momente ked som ju siel pozdravit a spytat sa ci niekam neskociem do kina a tak pride tam chlapik da jej pusu buchne ju po zadku a sadne si...ona na to co si chcel? ja ze: ale iba rozmenit peniaze na Juke Box...proste neviem co mam robir ;o( poradte mi pls dik
-
nejakymarko
Addict
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
triple
Guru wannabe
tak rozum hovorí je* na to načo ved.. ale tak ak máš rád výzvy a nechceš potom rozmýšlad nad tým ako by to bolo keby si to skúsil.. tak šup do toho. si zober nemáš čo stratiť... takto ju nemáš ked prídeš a skúsiť pošle ťa do riti . zase nič nemáš si na tom istom.. ale ak to vydá si len získal.. a nemáš sa čoho báť pri najhoršom ti pošle do prdele .. ale ty jej potom ukážeš že si charakter.. a budeš tam dalej chodiť ved je to tvoj oblúbený bar nie? a budeš sa tváriť ako by sa nič nestalo a možno jej to nedá..Enduro3333 napísal:Ja osobne by som to skusil ale ... počkaj si az zase bude sama a nestrazena potom skus znova ... za pokus nič nedas ked budes opatrny
takže tvoja vec
good luck
-
uNreal_saTch^
Professional
Frikso napísal:Pristúp k nej, buchni ju po zadočku, daj je pusu ako ten chlapík.
-Ak ti vylepí facku, tak za niečo stála a práve si si to posral
-Ak sa ti začne líškať, nechaj ju tak, nestoji za to.
neviem, na vztah to urcite nevyzera.. a ked z toho mozes mat este problem, radsej kasli na to
-
dexter7007
Zablokovaný
-
qwerty-xyz
Re: Mam velku traumu help
Poviem rsp napisem to tak,ked mas "mafiu" ktora ta v pripade pruseru s tym chlapikom vykryje tak to skus,lebo ked tu niekto napise ze za pokus nic nedas tak to nemusi byt celkom pravda ked ta budu mlatit(par takych pripadov som uz videl) takze ked si vykryty kamaratmi tak skus,inac by som velmi neriskoval svoj cifernik.....Apacer napísal:Som isty cas bez baby a akurat som si vyhliadol jednu dobru holku v jednom bara...pekna pekne dudy, pekny zadok, tvar tiez a bez frajera a navyse sa na mna stale pozerala...dlho som cakal kym som sa odhodlal ju niekam pozvat a v momente ked som ju siel pozdravit a spytat sa ci niekam neskociem do kina a tak pride tam chlapik da jej pusu buchne ju po zadku a sadne si...ona na to co si chcel? ja ze: ale iba rozmenit peniaze na Juke Box...proste neviem co mam robir ;o( poradte mi pls dik
Re: Mam velku traumu help
ja som clovek zvedavi skusil by som to ale ak sa s tou babou stretavas casto tak nie neviem ako by som sa tvaril keby povedala nie ale clovek je tvor zvedavy a hlupiqwerty-xyz napísal:Poviem rsp napisem to tak,ked mas "mafiu" ktora ta v pripade pruseru s tym chlapikom vykryje tak to skus,lebo ked tu niekto napise ze za pokus nic nedas tak to nemusi byt celkom pravda ked ta budu mlatit(par takych pripadov som uz videl) takze ked si vykryty kamaratmi tak skus,inac by som velmi neriskoval svoj cifernik.....
"mafia":Tommy,Salieri a dobry kamos autora temy Al Capone