Urcite ste sa uz stretli s trickami na, ktorych bol napisany srandovny(zabavny) text ak o nejakych viete, piste...
Ja som sa stretol v jednom obchode s typkom bol akurat pondelok a mal napisane na tricku: I don t like Monday
Som akurat nasiel este jeden text : FBI a dodatkem Female Body Inspector
neviem aky zmysel ma tato tema, ci hladas inspiraciu alebo len tak, ale na nete je takych textov a fotiek kvantum, napr http://www.tshirthell.com/hell.shtml a takychto stranok je more, ci SK, CZ alebo svetovych
V New Yorkeri som videl tricka: Superpimp (tricko vyzera ako kostym supermana), Blowjob is better than no job
EDIT: Zabudol som svoje tricko: Proud of myself, a kamos ma Sniper, neutekaj, lebo zomries unaveny
Kibo napísal:neviem aky zmysel ma tato tema, ci hladas inspiraciu alebo len tak, ale na nete je takych textov a fotiek kvantum, napr http://www.tshirthell.com/hell.shtml a takychto stranok je more, ci SK, CZ alebo svetovych
tak ak vies hod sem nejake linky...ja som to skusal hladat ale nic som take nenasiel...dik za hodenie vopred
ja hladam niekde v BA obchod, kde by mali moje oblubene : "save water, drink beer" a tam taka rybicka. take hladam a najtrapnejsie co som videl bolo tricko od hysteria.sk kde bolo icq cislo nositela cisla a vpredu "tvrde jadro". no lol
//edit: jaaaaaaj takto to dopadne ked pisem a sa ponahlam a chcem pit medveda
turtlak69 napísal:ja hladam niekde v BA obchod, kde by mali moje oblubene : "save water, drink bear" a tam taka rybicka. take hladam a najtrapnejsie co som videl bolo tricko od hysteria.sk kde bolo icq cislo nositela cisla a vpredu "tvrde jadro". no lol
ked tak asi drink beer nie? na nete som nasiel, ale bez rybicky, iba text a keby si si ho chcel dat vyrobit, tak ta vyjde do 300 sk (podla kvality tricka a pouzitej technologie)
sex instrucora nosim na kose na basket von.. ked idete pio namesti a tie pohlady starych tetiek co krmia holuby a comia na vas a suskaju si.. velmi interesantne ..
teraz si chcem zaobstarat striko s velikanskym napisom I LOVE MAMA
Ich bin dick und du bist hasslich. Ich kann abnehnem aber was machst du?
I am hot you are not
Men are people, too. Sometimes...
Nenavidim Barbie - ta suka ma vsetko
Vodka- connecting people
Alebo napis cez prsia - Ano, su naozaj moje. Pripadne no silicon
Kibo napísal:ked tak asi drink beer nie? na nete som nasiel, ale bez rybicky, iba text a keby si si ho chcel dat vyrobit, tak ta vyjde do 300 sk (podla kvality tricka a pouzitej technologie)
som sa trosku sekol... moc som sa ponahlal a cital v sekcii vtipy, vtipy o medvedovi ja som mal na mysli presne take jedno, kde je taka rybicka a okolo ten napis. videl som dost ludi, co maju to triko, ale fakt netusim kde ho zohnali. ani v tych obchodoch s trickami ako pyrotechnik nie je skusim pohladat na nete a potom hodim foto
turtlak69 napísal:som sa trosku sekol... moc som sa ponahlal a cital v sekcii vtipy, vtipy o medvedovi ja som mal na mysli presne take jedno, kde je taka rybicka a okolo ten napis. videl som dost ludi, co maju to triko, ale fakt netusim kde ho zohnali. ani v tych obchodoch s trickami ako pyrotechnik nie je skusim pohladat na nete a potom hodim foto
nooo je to dost mozne ale mozno by sme mali aspon farby rozlisne skoda, ze tych farebnych prevedeni je tam tak malo. presnejsie len dve.. ale aj tak thx (k+)
"toto 3cko ma opravnuje prijst domov v akomkolvek stave" "nejsem nenazranej, jenom mam povoleni na brisni sval" -alebo take daco. mal to taky obezny chlapik v ČR...
kamos ma vpredu:"viete preco chlascem? pozrite dozadu..." a tam taka skareda karikatura s napisom "moja zena"