pre fanusikou lotra a mmo je to korist
Lord of the rings Online
-
BlaDey
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Lord of the rings Online
Pozna to niekto .... bol som betatester...v poho hra ...dobry engin...grafika fakt pekna...kto ma rad kuzla tak sa moz nenabazi ale inac 7/10 u mna
-
richard8888
Amateur
-
uplink
VIP
blizzardaci sami povedali ze wow je kopia everquestu, ultimy a inych mmorpg. Ich cielom nebolo nikdy vytvorit originalnu hru. Nehanbia sa za to. Ich cielom bolo len spojit vsetky prvky vyssie spominanych mmorpg a nabalit sa jak prasata. Myslim ze sa im to podarilo v rozsahu 200-500% od povodneho planuBlaDey napísal:poznas teraz nejaku mmo ktora by sa nepodobala wow?
Takze polozena otazka "poznas teraz nejaku mmo ktora by sa nepodobala wow?" podla mna nie je vobec na mieste. Mne to pride skor ako otazka mladeho a nerozhladeneho cloveka, ktory si mysli ze bol film LOTR skor ako kniha a pod...aspon na mna to tak posobi, no offense.
Este trochu OT. Aj lineage, aj WoW sluzia len na zabijanie casu. Snad len GW ma rozumny "singleplayer" [daco o co sa pokusil aj WoW:BC, ale tam na to treba partiu], ale stale je to len o vrazdeni casu. GW su aspon neni navykove - to je obrovske plus a su originalne, zatial co lin a WoW stiahnu hraca - proste uplne zle
-
BlaDey
Spammer
neber si to k srdcu wow je sracka....ja som len chcel povedat ze sa vsetky noveee mmo rovnaju ako vajco vajcu ....jasne ze zaklad je ultima-ta bola revolucna...aj tak najsamprvsiii bol MOD...aa mas pravdu je to strata casu ---AKO ASI KAZDA HRAuplink napísal:blizzardaci sami povedali ze wow je kopia everquestu, ultimy a inych mmorpg. Ich cielom nebolo nikdy vytvorit originalnu hru. Nehanbia sa za to. Ich cielom bolo len spojit vsetky prvky vyssie spominanych mmorpg a nabalit sa jak prasata. Myslim ze sa im to podarilo v rozsahu 200-500% od povodneho planu
Takze polozena otazka "poznas teraz nejaku mmo ktora by sa nepodobala wow?" podla mna nie je vobec na mieste. Mne to pride skor ako otazka mladeho a nerozhladeneho cloveka, ktory si mysli ze bol film LOTR skor ako kniha a pod...aspon na mna to tak posobi, no offense.
Este trochu OT. Aj lineage, aj WoW sluzia len na zabijanie casu. Snad len GW ma rozumny "singleplayer" [daco o co sa pokusil aj WoW:BC, ale tam na to treba partiu], ale stale je to len o vrazdeni casu. GW su aspon neni navykove - to je obrovske plus a su originalne, zatial co lin a WoW stiahnu hraca - proste uplne zle
-
Eru
Light Professional
trosku potom neviem aky ma zmysel hrat Guild Wars po internete z ostatnymi ked hras "singleplayer"uplink napísal:blizzardaci sami povedali ze wow je kopia everquestu, ultimy a inych mmorpg. Ich cielom nebolo nikdy vytvorit originalnu hru. Nehanbia sa za to. Ich cielom bolo len spojit vsetky prvky vyssie spominanych mmorpg a nabalit sa jak prasata. Myslim ze sa im to podarilo v rozsahu 200-500% od povodneho planu
Bladey: WoW nie je sracka je tozabava aj ked ja mam radsej L2. a kazda hra nie je strata casu... napr. sach rozvija logicke myslenie... alebo taky "strateny v Europe"
-
BlaDey
Spammer
trochu som prehnal viem...wow ma bavilo ale je to taka zpropagovana hra az to bolyEru napísal:trosku potom neviem aky ma zmysel hrat Guild Wars po internete z ostatnymi ked hras "singleplayer"ale podla toho co som pocul je to vyborna hra chcel by som ju raz skusit len ju neviem zohnat
Bladey: WoW nie je sracka je tozabava aj ked ja mam radsej L2. a kazda hra nie je strata casu... napr. sach rozvija logicke myslenie... alebo taky "strateny v Europe"![]()