vie mi niekto poradit,
-
borec-1987
Novice
vie mi niekto poradit,
ono je to vlastne sranda,ale velmi sa akosi trapim asi pred 2 mesiacmi som sa rozisiel s jednou babou bo som sa olizoval s inou ale bol som ako napity ako brok ale to neospravedlnuje,inac za striezva by som to nikdy jej nespravil,no tak som sa s nou rozisiel a doteraz stale ma to sere stale mi chyba a musim na nu mysliet,aj by som jej to povedal ale sa ani nepozdravime nic jedine co asi viem ze ma neznasa a ja preto by som nedokazaql snou ani porozpravat bo som tvrdohlavy.Vie mi niekto poradit co mam robit
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Najprv si to urovnaj vo svojej hlave a rozhodni sa co chces. To, co si spravil bolo nanajvys sproste, ale ak si este mlady chalan, tak sa to stane, nikto nie je dokonaly, ze ano? Ak si si uvedomil svoju chybu a mas to zrovnane vo svojej hlave, tak sa posnaz prelomit svoju tvrdohlavost a zajdi za nou s pokorou. Snaz sa jej vysvetlit, co si spravil. Ze je ti to luto. Proste bud maximalne uprimny a ver, ze dievca je natolko dobre, ze ti je schopne to odpustit a skusit to s tebou znovu. A ak aj nie, aspon dufaj, ze s tebou ostane kamaratka.
Vela stastia.
Vela stastia.
Osobne si myslím, že si u nej skončil na plnej čiare. Môžeš skúsiť ju prosikať, ale ja to vidím tak, že ak ti odpustí, tak budete max. kamaráti.
-Čo by si si povedal ty na jej mieste? Urobil raz, urobi druhykrát. Dokonca tu bola kedysi téma, kde baba podviedla chalana (tuším MayDay to bol) a presne toto mu napísali.
-A rada na záver: Ak ťa pošle kade lahšie, odmlč sa na nejaký čas. Ako sa vraví, čas je najlepši doktor a človek rýchlo zabúda
-Čo by si si povedal ty na jej mieste? Urobil raz, urobi druhykrát. Dokonca tu bola kedysi téma, kde baba podviedla chalana (tuším MayDay to bol) a presne toto mu napísali.
-A rada na záver: Ak ťa pošle kade lahšie, odmlč sa na nejaký čas. Ako sa vraví, čas je najlepši doktor a človek rýchlo zabúda
-
midnight_man
Guru
-
Sanatorium33
Amateur
-
borec-1987
Novice
-
Sagittarius
Guru
-
midnight_man
Guru
-
borec-1987
Novice
-
midnight_man
Guru
mno...cize strucneborec-1987 napísal:takze mam 20 a boli sme spolu asi mesiac,ale za taku chvilku neviem preco som sa tak zalubil,ona je orok starsia
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
=>triple napísal:čo ti poviem sám si za to môžeš.... ale je to svinstvo . na moju 15 ročnú hlavu som ti raz zažil a potom som sa dosť trápil..ale čo ani nevieš ako ťa to pak posilní..
ozaj koľko máš rokov?teda ak to tu nieje lebo som to celé nedočítal po prvách pár príspevkoch som musel hned reagovať
borec-1987 napísal:takze mam 20 a boli sme spolu asi mesiac,ale za taku chvilku neviem preco som sa tak zalubil,ona je orok starsia
No kamarat, takto ti poviem...
Zazil som nieco velmi, velmi podobne. Mali sme obaja 18 chodili sme spolu ani nie mesiac. Nic extra som ku nej necitil, len mi s nou bolo proste dobre. Stale som rozmyslal nad byvalou. Prisiel jeden festival kde som sa s tou byvalou nahodou stretol a stravili sme spolu krasny vecer (ziadny sex ani nic podobne, "len" bozky), ale po tom veceri som si uvedomil, ze ju uz nelubim, ale lubim svoju terajsiu priatelku (ano bolo to uz dost neskoro ja viem)...Kedze sa to frajerka dozvedela okamzite sa so mnou rozisla, mohol som jej rozpravat ako ju lubim, kolko som chcel...Ale ako tu uz niekto povedal CAS LIECI VSETKY RANY A CLOVEK RYCHLO ZABUDA...Hoci to trvalo pol roka (v tomto case sme uz boli aspon kamarati, to co som spravil mi odpustila ale vratit sa ku mne nechcela)po pol roku ani neviem ako stretli sme sa v jednom bare a zavolala ma zahrat si biliard, potom sme asi tyzden chodili hravat a teraz sme uz spolu viac ako 2 a pol roka. Jasne, ze mi zo zaciatku nie velmi doverovala, ale casom som ju presvedcil, ze lubim iba ju a viac krat sa to nezopakuje...Mozno je toto pripad jeden z miliona, ale co ked ten vas bude druhy
.. Drzim palce a nevesaj hlavu, treba s nou hodit rozumnu rec
Zazil som nieco velmi, velmi podobne. Mali sme obaja 18 chodili sme spolu ani nie mesiac. Nic extra som ku nej necitil, len mi s nou bolo proste dobre. Stale som rozmyslal nad byvalou. Prisiel jeden festival kde som sa s tou byvalou nahodou stretol a stravili sme spolu krasny vecer (ziadny sex ani nic podobne, "len" bozky), ale po tom veceri som si uvedomil, ze ju uz nelubim, ale lubim svoju terajsiu priatelku (ano bolo to uz dost neskoro ja viem)...Kedze sa to frajerka dozvedela okamzite sa so mnou rozisla, mohol som jej rozpravat ako ju lubim, kolko som chcel...Ale ako tu uz niekto povedal CAS LIECI VSETKY RANY A CLOVEK RYCHLO ZABUDA...Hoci to trvalo pol roka (v tomto case sme uz boli aspon kamarati, to co som spravil mi odpustila ale vratit sa ku mne nechcela)po pol roku ani neviem ako stretli sme sa v jednom bare a zavolala ma zahrat si biliard, potom sme asi tyzden chodili hravat a teraz sme uz spolu viac ako 2 a pol roka. Jasne, ze mi zo zaciatku nie velmi doverovala, ale casom som ju presvedcil, ze lubim iba ju a viac krat sa to nezopakuje...Mozno je toto pripad jeden z miliona, ale co ked ten vas bude druhy
ty si to posral tým, že si sa jej nešiel hneď ospravedlniť
no , ako aj píše Tom , je fakt že veľmi veľmi veľa ľudí zažilo podobnú situáciu , narozdiel od Teba , však sa to nik nedozvedel
Fakt Ti nezostáva nič iné , len ísť za ňou , ospravedlniť a nejako ju už uchlácholiť
Hádam ešte ty nechceš byť urazený
To bozkávanie sa ešte hádam dá odpustiť , nie ? ( neviem nech nejaká žena napíše )
no , ako aj píše Tom , je fakt že veľmi veľmi veľa ľudí zažilo podobnú situáciu , narozdiel od Teba , však sa to nik nedozvedel
Fakt Ti nezostáva nič iné , len ísť za ňou , ospravedlniť a nejako ju už uchlácholiť
Hádam ešte ty nechceš byť urazený
To bozkávanie sa ešte hádam dá odpustiť , nie ? ( neviem nech nejaká žena napíše )
-
Janko Hraško
Amateur
Rozumiem tomu tak, že si sa s ňou rozišiel ty potom, čo si ju podviedol (teda bozkával si sa s inou). Pozri sa nato z jej strany, čo si asi tak môže myslieť
Bozkávaš sa s inou a hneď nato jej dáš kopačky. Pre mňa by to bolo jednoznačné... A hnevá sa na teba (vlastne sa spolu, ani nebavíte), cíti sa urazená a nevie prečo si to vlastne urobil. Alebo si jej to nejak vysvetlil? Alebo si jej dal už len kopačky bez vysvetlenia?? Potom je jasné, že je z toho mimo. Do hlavy jej isto svojím rozmýšľaním neuvidíš.
Takže jedinou odpoveďou pre teba môže byť rozhovor s ňou a vysvetlenie, prečo si urobil to čo si urobil práve takým spôsobom. Keď za ňou pôjdeš hanba to určite nebude, veď človek je tvor omylný, tak hlavu hore a bež za ňou
Držím prsty
Držím prsty
-
dair
Guru wannabe
Re: vie mi niekto poradit,
LOL si hajzel tak pikaj, co si cakal?borec-1987 napísal:ono je to vlastne sranda,ale velmi sa akosi trapim asi pred 2 mesiacmi som sa rozisiel s jednou babou bo som sa olizoval s inou ale bol som ako napity ako brok ale to neospravedlnuje,inac za striezva by som to nikdy jej nespravil,no tak som sa s nou rozisiel a doteraz stale ma to sere stale mi chyba a musim na nu mysliet,aj by som jej to povedal ale sa ani nepozdravime nic jedine co asi viem ze ma neznasa a ja preto by som nedokazaql snou ani porozpravat bo som tvrdohlavy.Vie mi niekto poradit co mam robit
Re: vie mi niekto poradit,
vies ak ti mam pravdu povedat z takychto typov ako si ty mi je zle...uz len ten nick...ze borec...omg borec by si bol keby si ju nepodviedol...alebo to cervenym vyznacene....ak je to taka sranda tak sa zasmej a neries...byt nou tak sa na teba zvysoka viesco...ved si nezasluzis nic ineborec-1987 napísal:ono je to vlastne sranda,ale velmi sa akosi trapim asi pred 2 mesiacmi som sa rozisiel s jednou babou bo som sa olizoval s inou ale bol som ako napity ako brok ale to neospravedlnuje,inac za striezva by som to nikdy jej nespravil,no tak som sa s nou rozisiel a doteraz stale ma to sere stale mi chyba a musim na nu mysliet,aj by som jej to povedal ale sa ani nepozdravime nic jedine co asi viem ze ma neznasa a ja preto by som nedokazaql snou ani porozpravat bo som tvrdohlavy.Vie mi niekto poradit co mam robit