jin napísal:skypej: Každý chce byť "zbalený". Aj baby, aj chalani. Každému padne dobre, keď o neho niekto javí záujem. Iba možno tebe sa vzhľadom na aktuálnu situáciu zdalo, že je to tak u báb.
To je pravda, ale preto skor chalani balia baby, lebo je to zauzivane.
Taktiez baby maju ako keby vyssie sebavedomie(alebo neviem ako to nazvat), tim padom nepodniknu prvy krok.
A to "vzdy je to tak" je dalsia tvoja domienka. Ver tomu, ze baby tiez "balia" chalanov. To, ze sa to tebe este nestalo, neznamena, ze to tak nie je. Ja osobne mam par takych skusenosti.
počkaj počkaj.. ja ťa nechcem odsudzovať ... si prečítaj len príespovok čo som sem dal na začiatku že čo si o tom myslím...
a tvoj príspevok mi to len potvrdil... nič proti tebe ani tvojím skúsenostiam.. nikoho nechcem odsudzovať
triple napísal:podla mna je to preto lebo ženy sú nadradený živočíšny druh a vládnu nám chlpom ale mi o tom nevieme a nechceme si to pripustiť..
proste každá holka dostane toho chlapa ktorého chce .... a chalan zbalí len tú babu ktorá mu to dovolí.. ved načo by sa mali snažiť ked mi to spraívme za nich? a dovolia to len tomu ktorého by chceli zbaliť a je to
(to "vladnu nam chlpom" je dobre pardon, ja viem, aj ja robim chyby)
Ale ide mi o tie styri posledne vety. Ta prva nie je pravda (asi si to myslel obrazne). Ta druha je obojstranna (baba zbali len toho, kto jej to dovoli). Tretia - ked sa baba do teba zahladi, ale ty si ju nejako velmi nevsimas, tak neboj, aj ona sa posnazi. A ta posledna, tu necham tak
Grosay napísal:Repete:
(to "vladnu nam chlpom" je dobre pardon, ja viem, aj ja robim chyby)
Ale ide mi o tie styri posledne vety. Ta prva nie je pravda (asi si to myslel obrazne). Ta druha je obojstranna (baba zbali len toho, kto jej to dovoli). Tretia - ked sa baba do teba zahladi, ale ty si ju nejako velmi nevsimas, tak neboj, aj ona sa posnazi. A ta posledna, tu necham tak
jj dík za rozobratie ...
no a neviem... si zober aj teraz čo mám babu (je to dosť čerstvé) tak ju poznám už dlhšie robí brigádničku v jednej kaviarni kde každý den chodim na kávu a .. páčila sa mi veľmi zlatá ale myslel som si že má isto chlapa tak som sa ani nesnažil... až ked sme sa tak rozpárvali a že nemá (týmto mi dovolila aby som ju zbalil) no a ešte ten večer bola moja.. takže ja si myslím (u normálnych ludí) to funguje tak .. žena dá signál zbal ma chlap ju zbalí hehe
Toto som našiel v jednom topicu čo tu vznikol:
Apacer napísal:Som isty cas bez baby a akurat som si vyhliadol jednu dobru holku v jednom bara...pekna pekne dudy, pekny zadok, tvar tiez a bez frajera a navyse sa na mna stale pozerala...dlho som cakal kym som sa odhodlal ju niekam pozvat a v momente ked som ju siel pozdravit a spytat sa ci niekam neskociem do kina a tak pride tam chlapik da jej pusu buchne ju po zadku a sadne si...ona na to co si chcel? ja ze: ale iba rozmenit peniaze na Juke Box...proste neviem co mam robir ;o( poradte mi pls dik
alebo
Apacer napísal:Ved ide tu o to, ze ma predbehol najskor o den, ale aj teraz ako bola snim sa stale na mna pozera aj ked je snim a neviem kokos ci mam ist za nou alebo kaslat na to....
čo si o tomto myslíš? proste jednoznačne ona zbalila jeho ale on si myslí že ju musí zbaliť (totálne mu poplietla halavu)prestal racionálne rzmýšľať a vidí kozičky, dudičy,, peknú tváričku a úsmev a už je z nej v riti a ce ju... ale (teraz príde na rad tá veta že my si to neuvedomujeme)evidentne ona zbalila jeho ale on si myslí "!jooooj mal by som ju dostať.. pff ale budem dobrý ked to vidá" nie?
Ale ty sa na to stale pozeras tak, ze AK BABA DOVOLI. Tak to by sa dalo povedat aj napr. to, ze AK JEDLO DOVOLI, aby sme ho zjedli, tak ho mozeme jest. A to, ze ti v rozhovore (neviem, ake tam boli otazky) povedala, ze nema priatela, sa mi nevidi ako prejav toho, ze by ta chcela hned zbalit. Je to rozhovor, tak co je na tom take?
Ohladom toho druheho topicu, co si nasiel - ja netvrdim, ze baba nemoze zbalit chalana. Ja vravim, ze to plati aj pre chalana, aj pre babu. Pozrime si podobny, ale opacny pripad - Som na disko, tancujem na parkete. Zrazu za mnou pride dievca a zacne so mnou tancovat. ONA PRISLA ZA MNOU. A teraz - po tanci sa so mnou moze rozpravat, sediet so mnou pri stole. Ale ak jej JA "NEDOVOLIM", tak ma nezbali. Vidis? Este sa ti take nieco nestalo? No mne uz zopar krat hej.
Ak baba nedovoli... Pridem za babou, "nedovoli", odchadzam.
Ak chalan nedovoli... Pride dievca, "nedovolim", dievca odchadza. JE TO TO ISTE
Grosay napísal:A to, ze ti v rozhovore (neviem, ake tam boli otazky) povedala, ze nema priatela, sa mi nevidi ako prejav toho, ze by ta chcela hned zbalit. Je to rozhovor, tak co je na tom take?
no ja už presne neviem o čom sme sa bavili ale ja som sa opýtal a čo tvoj chalan na to? a ona že nemá že a dala na mna také milé oči... si zober keby to nespravila a nepovedala tak si dopijem kávu a idem domov a neostal by som tam s nou do štvrtej ráno...
Grosay napísal:Ak baba nedovoli... Pridem za babou, "nedovoli", odchadzam.
Ak chalan nedovoli... Pride dievca, "nedovolim", dievca odchadza. JE TO TO ISTE
a čo sa tohto týka? tak samozrejme máš pravdu.. súhlasím s tebou na 100 %.. áále.. ruku na srdce Mi chlapi sme nadržané prasce a čekli by sme každé dievča ktoré má čo i len malý záujem... a povedz že chalan málokedy odmietne dievča... samozrejme že to neplatí úplne to je isté... ale dievčatá to majú lahšie pri balení chalanov.. možno som sa zle vyjadroval v doteraz... lebo sa mi zdá že píšeme asi o tom istom ..
skúsim inak.. Chalan nezbalí každé dievča.. len to ktoré mu to dovolí(toje to isté ako to tvoje: "Ak baba nedovoli... Pridem za babou, "nedovoli", odchadzam." takže chlap má šancu len u baby ktorá má záujem a dá signál aby sa posnažil.. nie?lebo inak by si ju nevšímal... (samozrejme to čo tu píšem neplatí úplne .. sú rôzne situácie a ludia sme rôzni)
triple napísal:Chalan nezbalí každé dievča.. len to ktoré mu to dovolí(toje to isté ako to tvoje: "Ak baba nedovoli... Pridem za babou, "nedovoli", odchadzam." takže chlap má šancu len u baby ktorá má záujem a dá signál aby sa posnažil.. nie?lebo inak by si ju nevšímal...
A druhy riadok mojho vyroku si nevsimas? Aj dievca ma sancu iba u chalana, ktory ma zaujem.
hmmm... uz sa asi nikam nedopracujeme. Vlastne si tu piseme iba my dvaja.
Koncim moju ucast v tejto teme.
A moje posledne vety: Nikdy nie je balenie jednostranne. Tak, ako pri nom vysiela signaly chalan, tak tie signaly musi opätovať aj dievca. Bez opätovania by ziadne balenie nebolo. PODIELAJU SA NA NOM OBAJA. HAWK, dohovoril som
no ja by som chcela byt zbalena, ale akosi sa nik necini. asi by som tomu mala pomoct ale to nepojde lebo som strasne hambliva
mne sa paci ak chalani balia baby , lebo ked to robia baby niektore mam pocit ako keby sa vtrierali
no to mas pravdu ale z flirtovania uz nieje daleko k baleniu
mam kamosky kt ked niekam idu maju zarucene ze niekoho zbalia lebo to s chlapmi proste vedia...ale mam aj take co nie a to je uz tazsie
Eritrea napísal:no to mas pravdu ale z flirtovania uz nieje daleko k baleniu
mam kamosky kt ked niekam idu maju zarucene ze niekoho zbalia lebo to s chlapmi proste vedia...ale mam aj take co nie a to je uz tazsie
mam dojem ze s chlapmi to netreba "vediet", lebo vzdy sa najde hrstka zufalcov kt. pojdu aj so simpanzom..
mi-chau napísal:Ktory volny mlady muz odmietne prijemnu mladu zenu? A teraz kolko zien odmietne kolko muzov?
heh dobra otazka .... volny mlady muz neodmietne ziadnu prijemnu mladu babu aspon ja to tak vidim ... a baby veru hej tie odmietaju jedna radost sak im sa vzdy objavi niekto novy takze nemaju az taky problem s tym .. zda sa mi to alebo to mame mi chlapy tazsie
"mi-chau"]Nie. Zeny menstruuju a rodia. sto body u mna!
no podla mna to maju chlapi lahsie , lebo vzdy dajaku nabalia skusia 10 a jedna si da povedat, ale baby?ked sa o nich nik nezaujima?:D z coho si maju vyberat?