Slovenske naj...
Slovenske naj...
Poznate nieco, v com Slovaci/Slovensko celosvetovo vynika?
Re: Slovenske naj...
v bryndzovych haluskacheMPiko napísal:Poznate nieco, v com Slovaci/Slovensko celosvetovo vynika?
a taktiez vo svojom divnom rozmyslani
-
uNreal_saTch^
Professional
-
El Bastardo
Light Star
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
uNreal_saTch^
Professional
ok vazne...
napr. sokoliarstvo... ne slovensku nemame na dravce dostatok penazi, ale zato odborna sposobilost starat sa o drave vtaky je na slovensku vysoka, mozno preto je v kazdom state v kazdej odchovni dravcov nejaky slovak. mozem vam to povedat z vlastnej skusenosti. slovensky sokoliari su znami napr. v rakusku, nemecku, anglicku, irsku, madarsku...sam som pracoval v nemecku a tam to takisto nemci tvrdili, ze nevedia ako to je mozne, ale slovaci su skratka n'1...
mozno to je tym, ze mame ako jediny v Europe skolu, kde sa sokoliarstvo vyucuje ako normalny predmet...
napr. sokoliarstvo... ne slovensku nemame na dravce dostatok penazi, ale zato odborna sposobilost starat sa o drave vtaky je na slovensku vysoka, mozno preto je v kazdom state v kazdej odchovni dravcov nejaky slovak. mozem vam to povedat z vlastnej skusenosti. slovensky sokoliari su znami napr. v rakusku, nemecku, anglicku, irsku, madarsku...sam som pracoval v nemecku a tam to takisto nemci tvrdili, ze nevedia ako to je mozne, ale slovaci su skratka n'1...
mozno to je tym, ze mame ako jediny v Europe skolu, kde sa sokoliarstvo vyucuje ako normalny predmet...
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
v pocte romov na meter stvorcovy, pocet stazujucich sa romov na nezamestnanost, pocet stazujucich sa romov na socialne davky, pocet romov stazujucich sa na politikov... ale vazne, prirodou - mame ju krasnu, len si ju nechame nicit a rubat, v pracovitosti a dovtipnosti - ak sa slovak zatne, dokaze aj nemozne, len sa mu musi chciet, pocet mafianov - obcas mam pocit ze aj sicilia by sa mohla hanbit
naslo by sa toho viac
edit: ja hlava derava, na sportovcov som zabudol
edit: ja hlava derava, na sportovcov som zabudol
heh, to kazdy pozna lunik 9.Steju napísal:presne.. a zo športov možno plávanie (hlavne v minulosti), kajak, hokej, potom najvyššie položené medzinárodné letisko v európe (alebo len v strednej neviem presne) - poprad 718 m.n.m. , no a luník IX to je asi európsky unikát
a si myslim, ze robime uzasne halusky bryndzove a boli (mozno este budeme a si myslim, ze este sme) vyborny v hokeji.