Chcel by som poradit, ze ako mam nastavit softwarove vypinanie PC.....najprv bolo vsetko v poho, ale ked som preinstaloval na WinXP, tak mi to zacalo blbnut. Proste ked dam vypnut PC, tak sa Win vypne ale PC zostane zapnute a vyhodi sa len cierna obrazovka...
Niekde som cital, ze sa to nastavuje niekde v BIOSe, len si neviem spomenut ze kde...
Dik za kazdu radu....
vypinanie PC
Ak to chces po skonceni nejakeho videa, tak to defaultne dokaze napriklad BsPlayer alebo aj VPlayer.
Ak len tak po urcitom case, tak skus program AMP Winoff
Ak len tak po urcitom case, tak skus program AMP Winoff
-
igynko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
To nastavanie, ktore hladas sa vola ACPI. Najdi si to v Biose a nastav na Enabled.
Pripadne si pozri do Spravcu zariadeni, ci tam nemas vykricnik pri ACPI. Ak ano, tak skus zariadenie odinstalovat a dat vyhladat zmeny hardwaru, nech Ti ho znova nainstaluje. Ak nepomoze, tak treba vyskusat nove ovladace na chipset dosky....
Pripadne si pozri do Spravcu zariadeni, ci tam nemas vykricnik pri ACPI. Ak ano, tak skus zariadenie odinstalovat a dat vyhladat zmeny hardwaru, nech Ti ho znova nainstaluje. Ak nepomoze, tak treba vyskusat nove ovladace na chipset dosky....
-
judejudejude
Light Expert