Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Aryan Angel napísal:V Sabinove bola dokončená výstavba 24 štátnych bytov za vyše 28 miliónov korún z peňazí občanov. Do týchto budú nasťahovaní cigáni, ktorí predtým žili v nelegálne postavených chatrčiach. Pôvodne si mali sčasti odpracovať výstavbu nových bytov, po skúsenosťami s ich „zlou pracovnou morálkou“ sa však od toho z väčšej časti upustilo.
a co s tym teraz?ha?serie nas to vsetkych ale nic s tym nespravime.
/NS by mohli konecne vstat od pocitaca a ist daco robit.velkohube reci na internete a trapne pochody situaciu nezlepsia
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

pinacolada napísal:a co s tym teraz?ha?serie nas to vsetkych ale nic s tym nespravime.
/NS by mohli konecne vstat od pocitaca a ist daco robit.velkohube reci na internete a trapne pochody situaciu nezlepsia
NS na Slovensku je hrbka vymetených , zjazvených opilcov... de by taky kár vedel co ma robit :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

pinacolada napísal:a co s tym teraz?ha?serie nas to vsetkych ale nic s tym nespravime.
SP s tym nieco bola ochotna robit ale takmer vsetky media ale aj vacsina "humanistou" z fora bola proti, asi kvoli tomuto.
Digital napísal:NS na Slovensku je hrbka vymetených , zjazvených opilcov... de by taky kár vedel co ma robit
Vo vacsine pripadoch je to tak ale oni by uz nasadili tazke boty a nejak by si urcite poradili :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Vo vacsine pripadoch je to tak ale oni by uz nasadili tazke boty a nejak by si urcite poradili :)
No zatial si radia len s nevynnými a bezbrannými... :wink:
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Popripade si buchnu do nejakeho vlasaca ;)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Co ako?

V dobe ked nie je proti len system ale aj zdegenerovana spolocnost s chorou predstavou humannosti.
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Aryan Angel napísal:V Sabinove bola dokončená výstavba 24 štátnych bytov za vyše 28 miliónov korún z peňazí občanov. Do týchto budú nasťahovaní cigáni, ktorí predtým žili v nelegálne postavených chatrčiach. Pôvodne si mali sčasti odpracovať výstavbu nových bytov, po skúsenosťami s ich „zlou pracovnou morálkou“ sa však od toho z väčšej časti upustilo.
presne tak ako v Humennom - postavia sa im nové byty a ešte aj nadávajú, že sú malé, ale ruku k dielu ani len nepriložili.

To je tak ked nikdy nič nerobili osožné tak si nevedia vážiť ani len to čo im dávajú / Podáš im pomocný prst a oni ti odkusia celú ruku./ :x
kali520
Darca
Darca

Digital napísal:No zatial si radia len s nevynnými a bezbrannými... :wink:
Ale no, obcas vytrieskaju aj takych co si to zasluzia.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Ale no, obcas vytrieskaju aj takych co si to zasluzia.
Síce som o takom prípade ešte nepočul :D .. ale no može byť , ale fakt len občas... omylom :lol:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

vcera mi "NAAAHODOU" zmizla penazenka z vrecka ked som siel cez stanicny park... nahodou v nej bolo 1500 korun,karta do bankomatu,obciansky,karta poistenca,papiere na pracu atd atd... a nahodou teraz uz nemam nic a mozem chodit kade tade po pobockach aby som stare karty blokoval a kupoval nove :roll: a kto zato moze ??? no predsa oniiiiiiii :aasmile27: :aasmile27: :censored: dosli tolko auta ako keby sme boli bojovnici za dzihad :lol: no ako vzdy policia samozrejme neriesila ich ale nas lebo sme podla ich slov neskor konflikt vyvolali my a atd atd... samozrejme to nechali nakoniec tak... acab
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

mas si strazit poriadne veci ;), o nich mozem len povedat ze su sikovni :P
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Dnes k nám do práce prišiel jeden cigán akože na pozíciu brigádnika a hneď ako sme ho postrašili že treba aj robť tak sa len skrýval a objavil sa až na obed a po nom definitívne zdrhol... To je taký príklad cigánskej mentality :?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Co ako?

V dobe ked nie je proti len system ale aj zdegenerovana spolocnost s chorou predstavou humannosti.
aspon nieco.stale by to bolo lepsie ako sedet za kompom a mat na hojku silne reci.
"podme na to spolu a neserme sa s tym,
podpalime pece a ostane len dym " :wink:

//uz ma ti kakaovi fajne seru.za dva dni dva konflikty s nimi
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Vesper napísal:Dnes k nám do práce prišiel jeden cigán akože na pozíciu brigádnika a hneď ako sme ho postrašili že treba aj robť tak sa len skrýval a objavil sa až na obed a po nom definitívne zdrhol... To je taký príklad cigánskej mentality :?
no zrejme bol uz pracovne vytazeny,nevladal tak musel ist domov nabrat novych sil :lol:
kali520
Darca
Darca

pinacolada napísal:aspon nieco.stale by to bolo lepsie ako sedet za kompom a mat na hojku silne reci.
"podme na to spolu a neserme sa s tym,
podpalime pece a ostane len dym " :wink:

//uz ma ti kakaovi fajne seru.za dva dni dva konflikty s nimi
Jedine realna vec by bola vytvorit politicku stranu alebo aspon obcianske zdruzenie ktore by malo v programe normalne riesenie ciganskej otazky ktore by samozrejme nemohlo byt v rozpore s ustavou.
A ako som povedal najblizsie tomu mala SP (vieme dobre ako skoncili), a SLS.
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mistr.Bombastik...1x »

Róm nieje ako Róm.Mám v okolí rómov ktorý sú hodne fajn sú šowmani a snimi zabava proste graduje viac ako s bielymi.Čiže rómovia sú skvely :)
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Mistr.Bombastik...1x napísal:Róm nieje ako Róm.Mám v okolí rómov ktorý sú hodne fajn sú šowmani a snimi zabava proste graduje viac ako s bielymi.Čiže rómovia sú skvely :)
hah no tu nejde o romsku kulturu,hudbu alebo zabavanie ... to chapem ze ma vela ludi rado a dokaze ich to niekedy az dojat :roll: :) Tu sa skor riesi to co s nimi robit.... Ci vie deges hrat na husle alebo robi na stavbe kde podava tehly ( :P ) alebo vie pobavit kolektiv to podstatne nieje.. podstatne je to co tyto ludia maju v krvy a to co sa nikdy nezaprie.. to preco Slovensko vyzera ako vyzera
Terepin
Addict
Addict

Re: správa

Príspevok od používateľa Terepin »

J.O.S.E napísal:To je tak ked nikdy nič nerobili osožné tak si nevedia vážiť ani len to čo im dávajú / Podáš im pomocný prst a oni ti odkusia celú ruku./ :x
K tomu nepotrebujú ani pomocný prst. :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Jedine realna vec by bola vytvorit politicku stranu alebo aspon obcianske zdruzenie ktore by malo v programe normalne riesenie ciganskej otazky ktore by samozrejme nemohlo byt v rozpore s ustavou.
A ako som povedal najblizsie tomu mala SP (vieme dobre ako skoncili), a SLS.
no ale co vyriesi nejake zdruzenie ked nikdy a skutocne nikdy nebude ma dostatocny vplyv aby mohlo nieco riesit.taka SP co urobila?spravili 5 faklovych pochodov,dva krat dostali na pitchu a tak ich zrusili.
ale ved nasa spolocnost sa dostane do situacie ze inak ako nasilim to nepojde ....
kali520
Darca
Darca

pinacolada napísal:no ale co vyriesi nejake zdruzenie ked nikdy a skutocne nikdy nebude ma dostatocny vplyv aby mohlo nieco riesit.taka SP co urobila?spravili 5 faklovych pochodov,dva krat dostali na pitchu a tak ich zrusili.
ale ved nasa spolocnost sa dostane do situacie ze inak ako nasilim to nepojde ....
To zdruzenie by vpliv ziskalo postupne novymi clenmi, ale cim viac by dostavali na moci tym viac by si ich vsimali media a uz by to zacalo: "extremisti rasisti fasisti atd". Ale treba to skusat, ludia musia hlavne najist nove zdroje informacii, a pochopit ze markiza nema vo vacsine veciach pravdu.
Napísať odpoveď