bol som tam cca 3 - 4 krat a nikdy ma svk raj nesklamal ... je to tam bombove na nejakych 7 - 8 km stvorcovych najdes to kvolicomu by sio bez toho musel pobehat pol slvoneska a niektore veci by si ani nenasiel ... specialne veci ktore neskalmu ani v zlom pocasi su sucha bela, prielom hornadu a este ten velky vodopad ci ako sa to vola ... len musi byt aj dobry cas .. ja som napr. ten vodopad isiel o 6 tej vecer .. a poviem nadhera .. niekde nikto stretol som len jedneho postarsieho pana ... lae napr. sucha bela ..tam som sa stretol s madarskou skolkou alebo necviem co to bolo .. no HROZA ...
Steju napísal:jasné že páči, v hrabušiciach som týždeň spával (v škole)
v skole?? co si tam robil??
nordkapp_pb napísal:bol som tam cca 3 - 4 krat a nikdy ma svk raj nesklamal ... je to tam bombove na nejakych 7 - 8 km stvorcovych najdes to kvolicomu by sio bez toho musel pobehat pol slvoneska a niektore veci by si ani nenasiel ... specialne veci ktore neskalmu ani v zlom pocasi su sucha bela, prielom hornadu a este ten velky vodopad ci ako sa to vola ... len musi byt aj dobry cas .. ja som napr. ten vodopad isiel o 6 tej vecer .. a poviem nadhera .. niekde nikto stretol som len jedneho postarsieho pana ... lae napr. sucha bela ..tam som sa stretol s madarskou skolkou alebo necviem co to bolo .. no HROZA ...
ten velky vodopad sa vola Zavojovy vodopad ak myslis ten ..meria 76m a je s rokline Sokolia dolina. a ked spominas turistou ...Otvoris dvere a :''ďiň dobry, my šukame pokoje u pana''-to mam kazdy den
// Nepis viacero prispevkov po sebe- nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV! Tomasito
nie, viete, len som tam dosiel pozerat na vrtulniky, a vystihol som chvilu ked prisli tankovat, tak som sa rozpraval tam s pilotmi a s tym typkom co ich tankoval... a ked som sa rozpraval s jednym pilotom ta sa ma pytal ze ci nechcem ist sadnut dnu, tak jasne ze som siel... pytal som sa ho ze ci ma aj nezobere hore, vravel ze aj by hej, ale ze ani nemozu tankovat do plna bo musia byt lahki... ale chcel by som ist s nimi, strasne
byvam v spi. novej vsi, v raji som casto vzdy ked je volne auto a je nuda tak ideme niejdena cingov (cca 6km) trosku posediet, chodili sme tam na chaty, pametam minuleho roku o polnoci po lese slapali sme partia asi 3km... parada.....
kto tu nebol nech pride pozriet vazne super miesto na odreagovanie sa....
dnes sme fotili s kamosom nieco znova, ale este nemam tie fotky, a budu asi az v pondelok najskor...jeho fotak... tak ich doupujem. fotky sa vam pacia ale k+od nikoho